- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.261
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bu arada başın sagolsun Rabbim kalanlara sabırlar versin,dayıcıgın gittigi yerde rahat etsin mekanı cennet komşusu efendimiz olsun
tugcecann tatlım banada aşk için bi kart çeker misin
merhabalar benim içinde kart açarmısınız
tugceeee bende kac gundur sana bakıyordum oncelıkle hosgeldın ve başın saolsunhanı sana anlatmıstımya bu ara cok ruya goruyorm dıye gecen gece gene bı ruya gordum ruyamda benım bu eskı sevgılımle beraberdık ve ben hamıleydım ya ıkımız bı kafede oturuyoduk ama evlı degılmışız ben hamıleyım ama cok rahatız ve bırlıkteyız canım yorumlarmısın bırde eger sıkmadıysam senı bır ruyam daha var onuda anlatabılırmıyım?korkuyorum bu aralar kendımden:18::18::18::18::18:
Merhaba...
canım kartın akışta ol diyor. bAZI şeyleri oldurmaya çalışma ve kontrolü bırak. Direnmek seni zorlar ve geciktirir. bırak seni gdiceğin yere akış götürsün. Herşey akıp kendiliğinden yoluna girecek canım.
.
Canım öncelikle başın sağolsun..
Sevgilimin işi için ve bizim için birer kart çekebilir misin
İş için yüreğindekini yap ve yüreğindekini söyle diyor kartın canım. ve diğer kartında yüreğindeki işi yap diyor sana aynı şekilde. bu sana bereketi, mutluluğu ve coşkuyu getirecek.tuğçem işimle ilgili bir kart çekebilir misin? çok sağol şimdiden:26:
sevgili tugcecan öncelikle başın sağolsun, Allah taksiratını affetsin sevgili dayının, yeri güzel ve huzurlu olsun.
ölüm gerçekten çok acı... Allah hepinize sabır versin...
benim için de kart çeker misin?
çok teşekkür ederim yüreğinize sağlık. rüyalarıda yorumluyorsunuz sanırım. bende anlatsam yorumlarmısınız.
iyi diyelim iyi olalım canım sağolasın.
Eşin için kartı güvende diyor. o ve tüm sevdikleri korunuyor.
Şimdi ve herzaman..
o korunduğunu bilerek nefes alsın, adım atsın ve yaşasın
Senin için;
sen bir ışık işçisisin. Dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın.
Bunu yap canım.
Bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak.
isteğin için bilgelik kartı çıktı. içindeki bilgeyi dinle, o bilgelik sende var.
senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Teşekkür ederim canım.
Anneannen içinde Allah rahmet eylesin.
Aminn...
canım kartın zamana bırak diyor.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
Zaman herşeyin ilacıdır.
Beklerken yapıcağın şey hüzünlenmemek ve ışığını arttırmak.
Canım ben bir kart isteyebilir miyim
Bu arada kırmızı yakışmış
Merhabaa...Merhaba canım bende aşk için birde karşımdaki kişinin düşüncesi için kart isteyebilir miyim:))
canımmmmmm bende bir kart rica etsem :26:
Sağol canım.
İşi için karşısına bir fırsat çıkıcak. Buna coşku ve cesaretle atlasın. Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
İş için yüreğindekini yap ve yüreğindekini söyle diyor kartın canım. ve diğer kartında yüreğindeki işi yap diyor sana aynı şekilde. bu sana bereketi, mutluluğu ve coşkuyu getirecek.
Sağolasın canım... Aminn inşallahh...
senin kalbinde bir soru var cevabı evet canım...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Bu iş senin için hayırlı.
Diğer kartın ise inan diyor. İnancını kaybetme.
Senin içindeki inanç yolunu açıcak canım.
O yüzedn inancını tam ve sarsılmaz kılmalısın.
TeşekkürlerSağol canım.
Canım senin karşına bir fırsat çıkıcak. Kartın buna cesaret ve coşkuyla atlamanı söylüyor. Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
anım bana da bi kart açarmısın,sınava hazırlanıyorum ama buara içim sıkılıyoo
meleklerden yorum istiyorum tugcecan
Canım kartın dünyana ışık ver diyor. Dünyanı karartma.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver.
Bil ki o ışık senin de dünyana yansıyacak.
Sen zaten ışıksın. Bunu yaptığında kendin olacaksın.
cok degişik bi dönemden geçiyorum ve sonumu merak ediyorum aslnda..teşekkür ederiim
meraba canim...nasilsin?epey oldu gorusmeyeli..kart secer misin evliligim icin...
Bende bi ask karti rica edebilirmiyim tugceceim
benım için tekrar çeker misin?aşk için
bende isteyebilir miyim acaba
aayy canım benim. çok üzüldüm. başınız sağolsun. dayın için allahtan rahmet diliyorum... seni buralarda görmek güzel.
ne desem bilmem ki... teşekkür az kalıyor. kelimeler yetersiz... arkadaşım allah gönlüne göre versin. gönlünün güzelliğini ömrüne yansıtsın. tüm iyi enerjilerimi sana yolluyorum, kabul et. sıkıntılarının bir an önce geçmesi dileklerimle. öpüyorum. iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?