Melek Destesi olan var mı??

merhabalar benim içinde kart açarmısınız

Merhaba...
canım kartın akışta ol diyor. bAZI şeyleri oldurmaya çalışma ve kontrolü bırak. Direnmek seni zorlar ve geciktirir. bırak seni gdiceğin yere akış götürsün. Herşey akıp kendiliğinden yoluna girecek canım.

Hoşbulduk canım teşekkür ederim.
eski sevgilinle aranızda kopmayan bir bağ kalmış. oNDAN DOlayı bu rüyalar...
diğer rüyanı da anlatabilirsin.

çok teşekkür ederim yüreğinize sağlık. rüyalarıda yorumluyorsunuz sanırım. bende anlatsam yorumlarmısınız.

Canım öncelikle başın sağolsun..

Sevgilimin işi için ve bizim için birer kart çekebilir misin

Sağol canım.
İşi için karşısına bir fırsat çıkıcak. Buna coşku ve cesaretle atlasın. Gerisi güzel bir şekilde gelicek.

tuğçem işimle ilgili bir kart çekebilir misin? çok sağol şimdiden:26:
İş için yüreğindekini yap ve yüreğindekini söyle diyor kartın canım. ve diğer kartında yüreğindeki işi yap diyor sana aynı şekilde. bu sana bereketi, mutluluğu ve coşkuyu getirecek.

Sağolasın canım... Aminn inşallahh...
senin kalbinde bir soru var cevabı evet canım...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Bu iş senin için hayırlı.
Diğer kartın ise inan diyor. İnancını kaybetme.
Senin içindeki inanç yolunu açıcak canım.
O yüzedn inancını tam ve sarsılmaz kılmalısın.

Teşekkür ederim canım.
Anneannen içinde Allah rahmet eylesin.
Aminn...

sağol canım.. Rabbim cümle geçmişlerimize gani gani Rahmet eylesin...

slm tuğçe bende bır kart alabılırmıyım ruh halıle alakalı pek ıyı değil yine bu aralar pek başına buyruk

Canım ben bir kart isteyebilir miyim
Bu arada kırmızı yakışmış

Sağol canım.
Canım senin karşına bir fırsat çıkıcak. Kartın buna cesaret ve coşkuyla atlamanı söylüyor. Gerisi güzel bir şekilde gelicek.

Merhaba canım bende aşk için birde karşımdaki kişinin düşüncesi için kart isteyebilir miyim:))
Merhabaa...
Aşk için bilgelik kartı geldi sana. İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Onun düşüncesi için;
güzellik çıktı. etrafını güzelleştiricek ve bu güzellik onun hayatınada yansıyacak.
Güzel şeyler düşünüyor olabilir.
canımmmmmm bende bir kart rica etsem :26:

Canım kartın hafifle diyor. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler girecek.
Kalbinde bir soru var cevabı evet...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.

çok teşekkür ederim...

Ablacım ya ben mesaj attım o kişiye,konuşuyoruz öyle arada
Acaba melekler ne diyorlar? Ondan bir adım mı bekleyeyim,yoksa vaz mı geçeyim..?

anım bana da bi kart açarmısın,sınava hazırlanıyorum ama buara içim sıkılıyoo

canım kartın zihnindeki kargaşayı durdur diyor. rahat ol.
Şuanda plan yapma, harekte geçme zamanı değil.
Bir süre susup beklereyek meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.

meraba canim...nasilsin?epey oldu gorusmeyeli..kart secer misin evliligim icin...

Sağol canım iyi diyelim iyi olalım. Sen nasılsın?
Sabırla bekle diyor kartın. Sabırla beklemen gereken durumlar var canım.
Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir. Ve sabrının karşılığını alıcaksın canım.
Bende bi ask karti rica edebilirmiyim tugceceim

Sana özgürlük kartı çıktı. Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunufark et.
Bir kuş kadar özgürsün aslında. Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.
Kanatlarını aç ve uç.
benım için tekrar çeker misin?aşk için

Canım aşk konusunda yolun açık gözüküyor. Bazı tümsekler karşına çıkmış olabilir ama bu senin haaytta öğrenmenin bir parçasıydı. Gülümseyerek ve çevrendeki güzellikleri farkederek yoluna devam etmelisin. Yolun açık canım...
bende isteyebilir miyim acaba

Canım kartın dünyana ışık ver diyor. çevrene ışığını yay. Bil ki bu ışık seni de mutlu edicek.
Ve de yüreğindekini söylemelisin. İçine atma bazı şeyleri. Ve kalbinden konuş.
Kendini sevgiyle ifade et canım.
Karşındaki seni tam anlaması gerektiği gibi anlıyacak.

Merhabaa...
Aşk için bilgelik kartı geldi sana. İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Onun düşüncesi için;
güzellik çıktı. etrafını güzelleştiricek ve bu güzellik onun hayatınada yansıyacak.
Güzel şeyler düşünüyor olabilir.

Çok teşekkür ederim canım:))

aayy canım benim. çok üzüldüm. başınız sağolsun. dayın için allahtan rahmet diliyorum... seni buralarda görmek güzel.

Dostlar sağolsun teşekkür ederim. Aminn...

Rica ederim canım. Aminn... Senin de Allah kalbine göre versinn.
Kabul ediyorum canımm...
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…