- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.321
Canım sıkılmadım. 4 gün önce dayım vefat etti.
O yüzden üzgündüm.
Daha tam atlatamadım.
Genede yavaş yavaş bakmaya başlıcam.
Canım sevgilin için;
meleklerin yardım ediyorlar ona. bunun farkına varsın ve meleklerine güvensin.
Senin için;
yüreğindekini söyle diyor kartın. İçinden geçenleri sevgiyle anlat sevgiline.
Sen kendini sevgiyle ifade ettiğinde karşındaki de seni tam anlaması gerektiği gibi anlayacak. ve sevginin pembe gülleri senin için açacak canım.
Canım kartın şükret diyor. Sen elindeki güzelliklerin farkına varıp şükrettikçe daha büyük güzellikler yaşamına akacak.
Ve kendine nefes alıcak fırsatlar yarat. vE DERİN BİR NEFES alarak bu konuyu meleklerine bırak canım.
Canım Aykut Oğut= Evrenden Torpilim Var kitabını önerebilirim.
Canım kartın ışığı yarat diyor. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığın dünyasını yarat. Yani olumlu düşün.
Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.
Ve güvendesin diyor meleklerin. Herşey olması gerektiği gibi.
İlahi güç tarafından korunuyorsun sen ve tüm sevdiklerin...
Rica ederim canım. engeller olucaktır ama sen gülümseyerek yoluna devam et.sıkıntılı gidiyor umarım öyle olur, teşekkür ederim:)
Teşekkür ederim canım..
Bu arada çok üzüldüm başın sağ olsun, Allah başka acı göstermesin canım.
canım merhabalar rica etsem bir kart çekermisin benim için ve eşim için..
Canım çocuk istemiyorsan kartın içindeki çocuğa sarıl diyor. Senin içinde minik bir kız çocuğu var. Onun sevgiye, güzelliklere, şefkate ihtiyacı var. Sana bunu verebilicek insanla beraber ol ve kendini vakit ayır ve kendini sev.canım bana da çeker misin :)
rica etsem banada cekermisiniz...
çok güzel çıkmış bu sefer,dua edıyorum zaten,hayırlısı olsun,çok teşekkur ederım tugcecim.
tuğçecim nasılsın?
umarım daha iyisindir, zaman herşeyin ilacı.
müsaitsen bir kart rica edebilir miyim?
Rica ederim canım... Allah dualarını kabul etsin.
Daha iyiyim canım şükür.
Canım kartın karşına bir fırsat çıkıcağını söylüyor.
Buna coşku ve cesaretle atla.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
Meleklerin tarafından destekleniyorsun.
selam canım bu ay aşılama yaptırdım onun için kart istiyorumm
Canım sen rüyada yorumluyormuşsun sanırım.Son günlerde tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum geçen akşam deniz kenarındayım yanıma zenci bi küçük kız geldi ona sarıldım öptüm.Dün gece teyzemlerdeyim oturuyoruz eniştem ölmüş kuzenlerim falan var yengeç geliyor bacaklarıma doğru çok korkuyorum kuzenim eline alıyor yengeçi bak bişey yapmıyor diyo ama ben korkuyorum bırak onu at dışarı diye bağırıyorum.Sonra dışarıdayım iki erkek çocuk geliyor bisiklet gibi bişeydeler -7-8 yaşlarında ikizler sanırım ağlıyorlar 'ne oldu neden ağlıyosunuz' diyorum süt satıyorlarmış sütlerini dökmüşler yanlışlıkla onlara yardım etmek istiyorum sonra birisi geliyor yardım edemiyorum o kişiyle gidiyorum erkek bu kişi ama ne yüzünü ne fiziğini görmedim sadece elimi tuttu sonra bıraktı sonra yine tuttu.Biraz uzun oldu ama canım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?