- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.361
Canım güzel şeyler düşün. Çevrene de güzellikler yay ki bu güzellik senin de hayatına yansısın diyor kartın.
Ve sessiz ol. Zihnindeki kargaşayı sustur.
Duygularda, düşüncelerde ve eylemlerde sessizlik...
Bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.
tuğçecan başın sağolsun....banada 1 kart çeker misin? canım çok sıkkın.eşimle aileler yüzünden tartıştık ve 2 gündür konuşmuyoru(( kendimce ben haklıyım ama eşimde kaynanamı çekemediğimi ve buyüzden böyle olduğunu söylüyo ...
Aaa tuğçee bende bi rüya gördüm bi bölümünü hatırlıyorum köpek girmiş eve ben kapıyı kapatıyorum ama o girmeye çalışıyo ben çok korkuyorum sonra köpek kız çocuğu oluyo önüme almışım ben onu çok korkuttun beni neden böle yapıyosun diyorum. öptüm öle sarılıp oturduk :26:
Eski ilişkin için;Canım eski ilişkim ve erkek arkadaşım ve kendim için birer kart rica edebilir miyim:26:
rica etsem bana da bir kart çekermisiniz lütfen :26:
Meleğimm bende bir kart rica edebilir miyim? Çok tşk edeim.
Allah o güzel gönlüne versin tez zamanda inşşşş. Amin
Canım aşk hayatım için bakar mısın ? Erkek arkadaşımın son günlerdeki tavırlarına anlam veremiyorum konuşmuyoruz ikimizde birbirimizle buz gibiyiz ama o başlattı :26:
Evet son günlerde çok tuhafım bi bakıyosun çok mutluyum enerjiğim, gülüyorum eğleniyorum, bi bakıyosun sanki çok kötü olaylar yaşamışım moralim sıfır oluyor
Evet bu rüyanada yansımış.
İlişkin inişli çıkışlı mı?
Bu muhtemelem seni yıpratıyor.
tuğçem bende bir kart rica ediorum senden
yarın için kart rica edebilir miyimm:)
Aşk hayatım için bi kart çekermisin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?