Melek Destesi olan var mı??

Abla cok kotu durumdayim gercekten,meger eski sevgilisine mesaj atmis konusuyolarmis
4 gundur olu gumibiyim caresiz kaldim,ne yapmam gerektigini bilmiyorum
pisman olsun istiyorum,Allahin adaletine cok inaniyorum
melekelr bu konuda ne diyorlar ablacim,ne yapmaliyim? :'(

Canım bende bi kart rica edebilir miyiimm? Aşk için

Çoook teşekkür ederim

bende aşk için bi kart istiyorum o yalnız ben yalnız sadece bekliyorum dua ediyorum başka bişey yapamıyorum oda gelmiyo nolcak halimiz bizim banada melek kartı acarmısın :)

bir kart rica edebilirmiyim tuğçem aklımdaki soru için

Teşekkürler canım...
Kartın karşına güzel olayların çıkıcağını söylüyor bu konuda.
Muhtemelen eşin alttan alıcak yada barışmak için bir fırsat doğacak.
Kartın buna cesaret ve coşkuyla atla diyor.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.

Canım senin hayatında korktuğun şeyler neler?
Bu bir bilinçaltı rüyası.
Endişe duyduğun şey çocukla ilgili.

Canım aşk hayatım için bakar mısın ? Erkek arkadaşımın son günlerdeki tavırlarına anlam veremiyorum konuşmuyoruz ikimizde birbirimizle buz gibiyiz ama o başlattı :26:

Canım eski ilişkim ve erkek arkadaşım ve kendim için birer kart rica edebilir miyim:26:
Eski ilişkin için;
Senin içinde güçlü bir sevgi var. Tüm karanlığı aydınlatacak ve tüm kalpleri açıcak güçte. Sevginin karşılığını hayatta eninde sonunda alıcaksın canım.
Erkek arkadaşın için;
Yüreğindekini söyle diyor kart. İçine atma. Kendini sakince ifade et.

rica etsem bana da bir kart çekermisiniz lütfen :26:

Canım kartın geçmişini şifalandır, geçmişinle barış diyor. Geçmişten gelen bazı şeyler şuanda seni etkiliyor. Kafana takılan eski sayfaları kapat ve önüne bak canım.

Meleğimm bende bir kart rica edebilir miyim? Çok tşk edeim.
Allah o güzel gönlüne versin tez zamanda inşşşş. Amin

Aminn canım... Allah senin de gönlüne göre versin tez zamanda inşallah. Dualarım seninle...
Kartın hafifle diyor sana. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan, seni aşağı çeken herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler de yaşamına girecek canım.

Canım aşk hayatım için bakar mısın ? Erkek arkadaşımın son günlerdeki tavırlarına anlam veremiyorum konuşmuyoruz ikimizde birbirimizle buz gibiyiz ama o başlattı :26:

Canım kartın güvendesin diyor. Meleklerin tarafından korunuyorsun sen ve tüm sevdiklerin...
Sen korunduğunu bilerek hareket et.
Herşey olması gerektiği gibi gelişiyor ve gelişicek.
Senin kalbinde bir soru var cevabı evet...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.

Evet son günlerde çok tuhafım bi bakıyosun çok mutluyum enerjiğim, gülüyorum eğleniyorum, bi bakıyosun sanki çok kötü olaylar yaşamışım moralim sıfır oluyor

Evet bu rüyanada yansımış.
İlişkin inişli çıkışlı mı?
Bu muhtemelem seni yıpratıyor.

Evet bu rüyanada yansımış.
İlişkin inişli çıkışlı mı?
Bu muhtemelem seni yıpratıyor.

Aynen öyle canım ya inişli çıkıştı bi iyi bi kötüyüz anlam veremiyorum yaptıklarına yıpranıyorum çok ayrıntılı düşünen bi insanım bi de :26: Çok teşekkür ederim hayatında kalbin kadar temiz olsun inşallah

tuğçem bende bir kart rica ediorum senden

Canım kartın inan diyor. İnancını kaybetme.
Çünkü senin içindeki inanç yolunu açacak.
yarın için kart rica edebilir miyimm:)

Kartın ışığı yarat diyor canım. Düşüncelerinle, duygularınla ışığın dünyasını yarat yani olumlu düşün.
Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.
Aşk hayatım için bi kart çekermisin canım ?

Özgürlük kartı çıktı canım sana.
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Bir kuş kadar özgürsün aslında.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…