Melek Destesi olan var mı??

bırakabilsem bi :) teşekkür ederim :)

çok sağol tuğçecan,yüreğine sağlık canım

Tatlım bana bir kart çekebilir misin?
İlişki pek yolunda değil, epey de kafam karışık açıkçası.. :/

Çok teşekkür ediyorumm

Bende meraklıyım böyle şeyleree sahii, benim için de bi kart çeker misin canım ?
İçim sıkılıyor sanki ilişkim, ailem herşey

Son düzenleme:

Teşekkür ederim az daha patlamak üzereydim :18: sessizlik iyi olur köşeme çekilicem :)

melegim merhaba nasilsin?
aklimdaki 2 soru icin bana kart ceker misin?bugun dogumgunum :) guzellikler istiyorum hayattan :)
sevgiyle kal canim...

Hasretini duydugum şey evlat tugcecan.benimde bebegim olucak mı tekrar.

Canım benim için 2 kart seçer misin rica etsem?

Teşekkür ediyorum şimdiden

tuğçecancaaaannn :) nasılsın cancağzım ? bana, işime ve eşime bi kart açabilirmisin acabaa ? bide hayrına kız kardeşime açarmısın ?

selam tuğçem sana haberlerim var bugün doktora gittim ve doktor bana miyomumun küçüldüğünü söyledi ne kullanıyorsan devam et dedi
çok mutlu oldum cumartesi günü kendi tüpbebek doktoruma gidicem inşallah oda olumlu konuşur ve bebişlerime kavuşurum artık
tuğçemmm meleklerim acaba benim durumunla ilgili neler söylüyorlar benim için bir kart çekmen mümkün mü şimdiden çok teşekkür ederim

Tatlım bana bir kart çekebilir misin?
İlişki pek yolunda değil, epey de kafam karışık açıkçası.. :/

Canım kartın yüreğindekini söyle diyor. Kendini sevgiyle ifade etmelisin.
İçindekileri karşı tarafa söylemelisin.
Diğer kartın da bir adım at diyor. Yüreğinin yolunda bir adım atman gerek.

Bu aralar çok istediğim bişey var olucak mı canım bi kart çekermisin ?

canım öncelikle geçmişini şifalandırmalıs geçmişinle barışmalısın bu konuda. Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Bende meraklıyım böyle şeyleree sahii, benim için de bi kart çeker misin canım ?
İçim sıkılıyor sanki ilişkim, ailem herşey

Canım sıkıldığın belli kartın meditasyon yap diyor. Ruhunun huzura ihtiyacı var. Kaynadağa bağlandığında içindeki güç dünyanı aydınlatacak.
Diğer kartın ise güzellik... Kendini, çevreni, evini güzelleştir. Ve bu güzelliğin hayatının her alanına yayılmasına izin ver canım.
ben de istiyorum canım, benim için de çekebilir misin bir kart?

canım kartın sessiz ol diyor. Zihnindeki kargaşayı durdurmAlısın.
Şuan harekete geçme, plan yapma zamanı değil.
Bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…