- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.681
melegim merhaba nasilsin?
aklimdaki 2 soru icin bana kart ceker misin?bugun dogumgunum :) guzellikler istiyorum hayattan :)
sevgiyle kal canim...
Canım kartın istediğin şey için sabırla bekle diyor. Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.Bende bir tane kart rica edebilirmiyim ?
Hasretini duydugum şey evlat tugcecan.benimde bebegim olucak mı tekrar.
Tuğçecim benim için kart çeker misin?
Çok tşk ederim canım
canım ben ile uğraşan kişiler var . bunun için bi kart çekermisin?
Canım benim için 2 kart seçer misin rica etsem?
Teşekkür ediyorum şimdiden
tuğçecancaaaannn :) nasılsın cancağzım ?bana, işime ve eşime bi kart açabilirmisin acabaa ? bide hayrına kız kardeşime açarmısın ?
selam tuğçem sana haberlerim var bugün doktora gittim ve doktor bana miyomumun küçüldüğünü söyledi ne kullanıyorsan devam et dedi
çok mutlu oldum cumartesi günü kendi tüpbebek doktoruma gidicem inşallah oda olumlu konuşur ve bebişlerime kavuşurum artık
tuğçemmm meleklerim acaba benim durumunla ilgili neler söylüyorlar benim için bir kart çekmen mümkün mü şimdiden çok teşekkür ederim
Tuğçem, benim için bir kart çeker misin?
Bir de dün gece benim için mühim bir rüya gördüm, melekler ne diyor bu konuda?
Doğum günün kutlu olsun canım.
Sana güzellikler getirsin.
ilki sevgi yolla diyor. Senin içinde güçlü bir sevgi var.
Senin sevgin karanlığı aydınlatacak ve tüm kalpleri açacak güçte.
Senin sevgin kalplere sevgi tohumları ekecek ve sevginin pembe gülleri senin için açacak canım.
Diğer kartın ise Al...
Hayatın sana sunduklarını sevgiyle kabul et. Sen aldıkça, evren daha çok verecek.
Tuğçem,çok istediğim bir şey var ama zamanla bazı şeylerin eksilip,tükenmesinden korkuyorum.. Çok çelişkiliyim,bende bir kart rica edebilir miyim? Her gece burada sana zahmet veriyorum ama.. :26: (bir de sevgilim icin bir kart istesem?)
sevgili melegim iyi dileklerin icin tesekkur ederim...
ayrica kartlar icin de eline,yuregine saglik tatlim...guzel geceler kocaman optum seni :)
canım kartın yüreğindekini söyle diyor. Yüreğinde yapmak istediğin şeylerde var.
Kendini sevgiyle ifade ettğinde karşındakinin de yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.
Meleklerinin sana yardım ettiği gözüküyor. Yalnız değilsin.
Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Sevgilin için;
Bunalmış ve sıkılmış doğaya dönsün biraz. Doğada kendi özünü kendi doğasını bulucak.
Onun bir adım atması gerekiyor. Yüreğinin yolunda atıcağı bu adım ona tüm kapıları açacak.
Cok tesekkurler Tugcem..
Huzur dolu geceler sana :107:
canım kartın şükret diyor. Sen elindekilerin güzelliğinin farkına varıp şükretmelisin.
Olumsuzluklara değil hayatında şükredebileceğin şeylere odaklan.
Sen şükrettikçe daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Bu rüyayla ilgili evet diyorlar.
Senin kalbinde bir soru var cevabı evet...
Ama geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Kuzum çok teşekkürler
Merhaba canım, rica etsem benim için de bir kart çeker misin?
Teşekkürler canım. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?