Melek Destesi olan var mı??

canım son olarak ben alabılırım zahmet olmassa

bu arada ıyı eğlenceler

canım yolun açık gözüküyor senin. yolunda uçarak gidiceksin.
Yoluna tümsekler çıkarsa bile aldırış etme. Bunlar senin yaşam derslerindir.
Gülümseyerek yoluna devam etmelisin.
Diğer kartın kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak diyor.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
Sağol canım...

yüreğine sağlık canım sende hayırsıyla gıt gel inşallah

Ooo uçuşa geçecek keti
Buarada bana baktığın için şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Var ya süpersin
İçime su serptin :13:
Çook teşekkür ediyorum
Düğünde iyi eğlenceler diliyorum

o zaman şöyle yorumlayım senin içnide minik bir kız çocuğu var.
Ve o çocuğun ilgiye şevkate ve güzelliklere ihtiyacı var.
Kendine sevgini akıt ve sana bunları verebilecek insanlarla beraber ol.

beni tanıdığından şüphe ettim bi an:))
bu aralar tamda ihtiyacım olan bu ilgi şevkat...
kendimi seviyorum herkesi herşeyi seviyorum ama aynı duygularla yaklaşıcak insan kıtlığı yaşıyorum ne yazıkki..
tohum ektik ananemle bugün ben artık onu sevicem oda beni severse çiçek açıcak :))

Evet canım bebeğine kavuşucaksın Allah'ın izni ile en hayırlı zamanda.
İnancını koru ve içini rahat tut canım.
Aminn... Senin de Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

inşallah canım inşallah sabrın sonu selamettir.inanıyorum canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Allah razı olsun

Tuğçecim nasılsın cnm bi merhaba diyeyim hatırını sorayım dedim.Cnm bu sefer melek kartı istemeyecem çünkü yine aynı kişiden bana melek kartı hediye edildi.Son bir tane kalmış,demekki oda benimmiş çok mutlu oldum.Şimdi benimde melek kartlarım var ve aklıma takılan sorularda bakıyorum.Beki'nin kitaplarınıda okudum son kitabı İş hayatında melekleri sanki benim için yazmış bütün herşey yaşanmış tecrübeler hepsi beni ifade ediyo sanki.Ve okuduğum kadarıylada ileri doğru adım atabilmem için geçmişimide şifalandırmam gerektiğini anladım.Sürekli aynı yerde sayıklayıp duruyorum diye üzülüyodum biliyorsun ben başarılı olmak yaşam amacımı gerçekleştirmek için can atıyorum ki buda ancak geçmişimi temizlemekle olduğunu anlattı sanki Beki İkala.Geçmiş yaşam şifası cd'sini aldım tıkandığım konular için çalışmaya başladım.İlk konum bereket ve affetmek üzerine.Geçmişimdeki tüm anılarım hafızamda canlandı meğer affetmem gereken farkında olmadığım ne çok insan varmış hatta çocukluğumdaki kalan insanları bile.Tabi devam ediyorum taki geçmişimle barışana kadar.

Cnm Rabbime şükürler olsun önce seninle karşılaştırdığı meleklerimin mesajlarını ilettirdiği ve bu yolu takip ederek beni bu noktalara kadar ulaştırdığı için.Çünkü melek kartımdaki çıkan mesajları dikkate aldım bu noktaya kadar geldim.Bana sürekli verdikleri mesaj doğrultusunda bir adım at gerisi gelecek mesajı ile ilk adımımıda attım sonraki adım ise bir mucize bekle şimdi bekliyorum ve artık egomu değil iç sesimi kalbimi rehberimi dinliyorum.Çok rahatladım ve inan bana çok hafifledim.Seni seviyorum cnm ışık arkadaşım benim.

Çok teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiim

herkese merhaba arkadaşlar.... tuğçe'cim,ben bi kart rica edicektim bugün için senden...şimdiden çok sağol

Çok sağol canım benim, hakkını da helal et ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…