- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.101
Tuğçecim nasılsın cnm bi merhaba diyeyim hatırını sorayım dedim.Cnm bu sefer melek kartı istemeyecem çünkü yine aynı kişiden bana melek kartı hediye edildi.Son bir tane kalmış,demekki oda benimmiş çok mutlu oldum.Şimdi benimde melek kartlarım var ve aklıma takılan sorularda bakıyorum.Beki'nin kitaplarınıda okudum son kitabı İş hayatında melekleri sanki benim için yazmış bütün herşey yaşanmış tecrübeler hepsi beni ifade ediyo sanki.Ve okuduğum kadarıylada ileri doğru adım atabilmem için geçmişimide şifalandırmam gerektiğini anladım.Sürekli aynı yerde sayıklayıp duruyorum diye üzülüyodum biliyorsun ben başarılı olmak yaşam amacımı gerçekleştirmek için can atıyorum ki buda ancak geçmişimi temizlemekle olduğunu anlattı sanki Beki İkala.Geçmiş yaşam şifası cd'sini aldım tıkandığım konular için çalışmaya başladım.İlk konum bereket ve affetmek üzerine.Geçmişimdeki tüm anılarım hafızamda canlandı meğer affetmem gereken farkında olmadığım ne çok insan varmış hatta çocukluğumdaki kalan insanları bile.Tabi devam ediyorum taki geçmişimle barışana kadar.
Cnm Rabbime şükürler olsun önce seninle karşılaştırdığı meleklerimin mesajlarını ilettirdiği ve bu yolu takip ederek beni bu noktalara kadar ulaştırdığı için.Çünkü melek kartımdaki çıkan mesajları dikkate aldım bu noktaya kadar geldim.Bana sürekli verdikleri mesaj doğrultusunda bir adım at gerisi gelecek mesajı ile ilk adımımıda attım sonraki adım ise bir mucize bekle şimdi bekliyorum ve artık egomu değil iç sesimi kalbimi rehberimi dinliyorum.Çok rahatladım ve inan bana çok hafifledim.Seni seviyorum cnm ışık arkadaşım benim.
Helal olsun canımm ne demek...Çok sağol canım benim, hakkını da helal et ne olur..
herkese merhaba arkadaşlar.... tuğçe'cim,ben bi kart rica edicektim bugün için senden...şimdiden çok sağol
canım kartın sana kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak diyor.tuçecimm banada cekermısın
canım kartın güç sende diyor. Gücünü eline almalısın. Senin içindeki güç herşeyi dönüştürücek. Yeterki olumlu düşün ve umudunu kaybetme. gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de canım.Merhaba tuğçecim bana kart çeker misin? Tşk ederim canım çok
işim için çekebilir misiniz..
Merhabaa...merhaba canım
aklımda ki soru için bir kart rica edecektim.
Annem için bakar mısın canım
benm içinde bir kart çekebilir msiniz
Merhaba Tuğçe özel hayatımla ilgili bir kart çekebilir misin?
Şimdiden teşekkürler
melegim merhaba,nasilsin?
aklımdaki 2 soru icin kart rica ediyorum senden.
simdiden tesekkurler canim...
Slm cnm bana da bi kart cekermisin
Kuzum bir tane benim için, bir tane de aşk hayatım için bir kart çeker misin?
bi kartta ben rica edebilirmiyim acaba
banada bi kart acarmisin tugce
Ablacim moral olarak cok kotuyum ya..Ask hayatimla ilgili kart ceker misin acaba? Kotu seyler oluyor,haketmedigim seyleri yasatiyolar bana..Bekleyeyim mi devran tersine doner mi,yoksa intikam planlari mi yapayim? Yardim et bana abla nolur,pisman olsun istiyorum ya..
Bir de egitimle ilgili kart cekebilri misin..
İş içinde ilgiye, güzelliklere ihtiyacın var diyor kartın canım. sana son çıkan kart tekrar çıktı.
Canım çok ilginç. Senin alttaki bebek işraterini görmedim. İçimden bir ses bebekle ilgili bir konu var dedi kart çektim ve anne-bebek kartı geldi. Onu hayırlısıyla kucağına alıcaksın ve ona sevgini akıtıcaksın canım.
Diğer kartın da önderlik et diyor. Bir konuda yol göstericeksin.
Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun canım.
Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.
Canım kartın şükret diyor. sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Diğer kartın ise sabırla bekle diyor.
Unutma güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir canım.
Sabrının karşılığını alıcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?