- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.601
Selam canım.
Hayırlı olsun.
sana bilgelik kartı geldi canım. İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var. senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
diğer kartında hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek canım.
teşekkür ederim birtanem tedaviye bugün başladım .çok üzüldüğüm bir olay yaşadık belki haberlerde izlemişsindir fatihte bir kaza oluyor ve doğalgaz kutusuna çarpma sonucu bir kişi hayatını kaybetti diye alt yazı gördüm ana haberlerde o anda içim çok kötü oldu hayırdır inşallah neden bu kadar etkilendim derken telefonum çaldı eşim görümcemin kayınbabasının o kazayı yaptığını ve 2 kişinin öldüğünü falan söyledi ve ben şoka girdim 2 gündür çok kötü oldum psikolojim bozuldu tedaviyide biran için ertelemeyi düşünmüştüm ama işte hayat devam ediyor bizi ne gibi süprizlerin beklediğini bilemeyiz tabikide.bundan 20 gün öncede aprtmanımızda yangın çıkmıştı olaylar arka arkaya olunca herşeyden korkar oldum psikolojik olarak çok etkilendim inşallah bütün bunlar tedavimi etkilemez acaba tedaviye başlamakla doğru bir kararmı verdim onuda bilemiyorum Rabbim hepimizi görünür görünmez kazalardan belalardan korusun inşallah
sevgili tugcecan ne kadar güzel ve rahatlatıcı yorumlar yapışsın ağzına sağlık. Benim içinde aşk hayatımla ilgili bir kart çekebilir misin?
tuğçee, aklıma biri var onunla ilgili bir kart açar mısın :) çok kararsızımda..:18:
tuğçecım bana bır kart secermsın.genel olarak ..
banada bir kart açabilir misiniz hamileyimde onla ilgili
Canım bi kart rica edebilir miyim?
Teşekkür ediyorumm
canım bana da bir kart çekebilirmisin rica etsem
canım bana bi kart seçer misin aşk ile ilgili? şimdiden teşekkürler.
merhaba
kalbimden geçen bir niyetim için bana kart çekebilir misin?
Slm cnm bu ara hoslandigim birisi var ve onun icin bi ask karti acabilirmisin
Selam canım.
Hayırlı olsun.
sana bilgelik kartı geldi canım. İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var. senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
diğer kartında hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek canım.
teşekkür ederim birtanem tedaviye bugün başladım .çok üzüldüğüm bir olay yaşadık belki haberlerde izlemişsindir fatihte bir kaza oluyor ve doğalgaz kutusuna çarpma sonucu bir kişi hayatını kaybetti diye alt yazı gördüm ana haberlerde o anda içim çok kötü oldu hayırdır inşallah neden bu kadar etkilendim derken telefonum çaldı eşim görümcemin kayınbabasının o kazayı yaptığını ve 2 kişinin öldüğünü falan söyledi ve ben şoka girdim 2 gündür çok kötü oldum psikolojim bozuldu tedaviyide biran için ertelemeyi düşünmüştüm ama işte hayat devam ediyor bizi ne gibi süprizlerin beklediğini bilemeyiz tabikide.bundan 20 gün öncede aprtmanımızda yangın çıkmıştı olaylar arka arkaya olunca herşeyden korkar oldum psikolojik olarak çok etkilendim inşallah bütün bunlar tedavimi etkilemez acaba tedaviye başlamakla doğru bir kararmı verdim onuda bilemiyorum Rabbim hepimizi görünür görünmez kazalardan belalardan korusun inşallah
Canım bence tedaviye başlaman iyi oldu.
Allah rahmet eylesin canım. Üzüldüm gerçekten. Ama hayat böyle işte. herkes zamanı gelince gidicek.
Allah ölümün de hayırlısı versin.
Sen sağlam dur canım.
Psikolojini bozma.
Olumlamalara devam et. ve sana söylediğim kitabı okudun mu canım?
selam tuğçecim nasılsın
bana bir kart çekebilir misin?
aklımda iki tane soru var, biri okul biri duygularla ilgili.
Selam canım iyiyim sen nasılsın?
canım okulla ilgili kartın bir adım at diyor. Ufak bir adım...
Atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
Duyguların için;
kartın hayatın senin için sunduklarını, planın dahilinde olmasa bile sevgiyle kabul et diyor.
Sen sevgiyle kabul ettikçe hayatına güzellikler de girecek.
canım bak bakmışım kartına atlamamışım. görmedin sen sanırım.
görmemişim gerçekten kusura bakma tuğçecim, çok teşekkür ederim
.
canım senin kalbinde bir soru var.
cevabı Evet...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Ve bu iş senin için hayırlı.
Ayrıca sana özgürlük kartı geldi.
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Meleklerin bunun için çalışıyor.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.
teşekkür ederim canım.
canım kartın dileğinin olucağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil.
Dileğin en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.
Diğer kartın ise hafifle diyor.
Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda yaşamınada yenilik ve güzellikler girecek.
canım kartın bir adım at diyor. Ufak bir adım...
Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
Diğer kartın güvendesin diyor. İlahi güç tarafından korunuyorsun.
Ve hayatında herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
canım kartın geçmişini şifalandır, geçmişinle barış diyor. Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Affetmen gereken kişileri kendi içinde affetmeli ve ileriye bakmalısın.
Bak bir kart daha çektim o da affet diyor.
aFFETMENİN hafifliğini vve huzurunu yaşa. Bu senin yaşam dersin.
Eğer affedebilirsen karşına daha iyi insanların ve fırsatların çıktığını görüceksin.
canım senin kalbinde bir soru var.
cevabı Evet...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Ve bu iş senin için hayırlı.
Ayrıca sana özgürlük kartı geldi.
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Meleklerin bunun için çalışıyor.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.
canım meleklerinin sana yardım ettiğini söylüyor kartın.
Bunun farkına var ve meleklerine güven.
ve meditasyon yap canım. ve olumlamalar yap kendin için.
Senin hayrına olucak şekilde ilerliyecek durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?