Melek Destesi olan var mı??

Canım bu hafta tayinim olacak. Çıkacağı yer belli değil ama ama çıkacak olan yer benim için hayırlı olacak mı değil mi onun için bir kart çekebilir misin acaba?

canım benim için kart çeker misin ?

canım güvendesin diyor kartın. Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz.
şindi ve herzaman...
Herşey hayatında olması gerektiği gibi gelişiyor.
Diğer kartın ise bir mucize bekle diyor.
Hayatında bir mucize olucak.
Bunu bil ve inançla bekle canım.

Meraba Tuğçe
Benim için bi kart çeker misin canım
canım kartın geçmişini şifalandır diyor. geçmişinle barış, onu şifalandır. Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Diğer kartın ise önderlik et diyor. Önden git. sen ne yapılması gerektiğini biliyorsun. Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.
bi kartçık da ben isteyebilir miyim

canım kartın güvendesin diyor. İlahi güç tarafından korunuyorsun ve herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Diğer kartın yüreğindeki arzu ettiğin işi yap diyor. Bu sana mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek.

beklediğim bir şey var onun için çekebilir misiniz..

Güç sende diyor kartın canım.
Bu beklediğin şey hakkında gücünü eline almalısın.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Ve dua et diyor kartın. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanıcak.

canım selamlar nasılsın yine işim düştü sana hakkını helal et canım :) bu ara güzel şeyler rüyalar duygular var onlar için bana kart çekermisin seviliyorsunn :)

iyiyim canım sağolasın. Helal olsun ne demek...
Canım sana aşk kartı geldi. Senin ihtiyacın olan gerçek aşk.
Eğer şuan onu yaşamıyorsan bu aşk sana geliyor canım.
Gerçek aşka ve sevgiye güven.
Diğer kartın ise özgürlük...
Aşkını özgürce yaşaman gerektiğini ifade ediyor.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

Merhaba canım,bir kart da benim için seçebilirmisin?

Canım senin bir konuda bir adım atman gerekiyor. Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak. Meleklerin sana adım adım yol gösteriyorlar.
Diğer kartın ise yüreğinde arzu ettiğin işi yap diyor. Belkide bu konuda bir adım atman gerekiyor.
Bu sana mutluluğu getirecek canım.

Canım bu hafta tayinim olacak. Çıkacağı yer belli değil ama ama çıkacak olan yer benim için hayırlı olacak mı değil mi onun için bir kart çekebilir misin acaba?

Öncelikle hayırlısı olsun canım.
Kartın şükret diyor. Demekki şükrediceğin bir durum yaşıyacaksın bu tayin konusunda.
Sen şükrettikçe, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Diğer kartın da bereket...
Evren sana bu konuda ve genel olarak sevgisini ve bereketini sunuyor canım.
Kollarını aç ve al diyor kartın.

dünden beri cok sey ıstedım senden hakkını helal et bana ama bı kart ıstesem şimdi cok merak ettim.

Helal olsun canım.
canım kartın araştır diyor. Farklı seçenekleri denemeli, yeni yollar keşfetmelisin.
Önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıka, daha büyük güzellikler de yaşamına girecek.
Diğer kartın ise bereket...
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor ve sunucak.
Kollarını aç ve al diyor kartın canım.

Canım iyi geceler, çok umutlu olduğum bi konuda tedirginim şu ara. Bunun için bi kart rica edebilir miyim senden?

Canım yeni işe girdim çarşamba günü başlayacağım.
Bu iş benim için nasıl olacak acaba?

Canım hayırlı olsun yeni işin.
işini seviceksin ve iş yerinde sevgi yollayacaksın herkese ve kendini sevdireceksin.
Senin içinde güçlü bir sevgi var zaten.
sevginin karşılığını da alıcaksın.
Ama bazı şeylerin iş konusunda gelişmesi için sabırla bekle diyor kartın.
Biranda her istediğin olmayabilir ama güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir unutma canım.

Canım iyi geceler, çok umutlu olduğum bi konuda tedirginim şu ara. Bunun için bi kart rica edebilir miyim senden?

Canım bu konuda güzel gelişmeler olacak.
Sen etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle diyor kartın.
Diğer kartın da dileğinin olucağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşicek canım bunu bil.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.

İnşallah canım, olumlu düşünmeye devam o zaman.. Teşekkür ettim çok

cnm banada cekermisin nooluuurrr:26:

canım kartın dua et diyor.
Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil. Olumsuz düşünme.
Duan en hayırlı şekilde ve doğru zamanda cevaplanıcak.
Diğer kartın dileğinin olucağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşicek canım Allah'ın izni ile.

çook tesekkur ederım :)

cok tsk ederim cnm insallah dedigin gibi olur... yoksa sıkıntı sıkıntı sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…