- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.101
tsk ettim cnim benim ya.. Agzina saglik :)Canım sana gene akışına bırak kartı çıktı. Akışta ol. direnmek seni zorlar ve geciktirir.Herşey şuan olması gibi gelişiyor. Oluruna bırakıp, rahatlıyabilirsen olumlu şeyler olucaktır.
tsk ettim cnim benim ya.. Agzina saglik :)
Aiyy, yine ben :) böyle istekli baktığını gördükçe içimdeki isteğe dur diyemiyorum :) zamanın varsa,
şuan ilişkim çok çok karmaşık bi dönemde. o benden çok uzakta. burda olmasını istiyorum, olamadığını söylüyor. benim yüzümden mutsuzsun, yanında bile olamıyorum keşke hayatına girmeseydim diyorgelecek mi, gelmeyecek mi? melekler ne diyor acaba? :18:
Daha demin, geçmişte yaşadığımız daha doğrusu yaşattığı hayal kırıklıklarını düşünüp durgun bir ruh haline bürünmüştüm. :)) ve gerçekten herşeyi düşünüp kafaya takar oldum son zamanlarda...Canım öncelikle sana geçmiş şifası kartı çıktı.
Geçmişinle barış, onu şifalandır diyor meleklerin.
Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Çok yük edinmişsin herşeyi kartın hafifle diyor sana.
Bu yaşamındaki yüklerden kurtulduğunda yenilikler ve güzellikler gelecek.
Bunları diyorlar senin için canım.
Daha demin, geçmişte yaşadığımız daha doğrusu yaşattığı hayal kırıklıklarını düşünüp durgun bir ruh haline bürünmüştüm. :)) ve gerçekten herşeyi düşünüp kafaya takar oldum son zamanlarda...
onun bana sürekli 'keşke hayatına girmeseydim' demesi de çok kafamı karıştırıyor. ne demek oluyor bu, pes edip gitme sinyali mi çözemiyorum. :26: bunu da bi meleklere danışsak mı? (of, çok yüzsüz gibi hissettim bi an kendimi :) Sen de böyle düşündüysen boşver gitsin canım)
bende isterim
yok yha kocamla kavga ettimCanım profil resmin çok şirin olmuş :)
Kartın sana güvendesin diyor.
21 ARALIĞI düşşünmüyorsun demi? :)
Sen ve tüm sevdiklerin tamamiyle güvendesiniz şimdi ve herzaman...
Ayrıca kartın ışığı yarat diyor sana.
Düşüncelerinde duygularında bunu yaratmalısın.
Olumsuzlıkları çekme kendine.
Eğer bu şekilde güzel düşüncelerde bulunabilirsen onlarıda yaşıycaksın canım.
ama şaka gibi bende dün çektimde güvendesin kartı çıktı...yok yha kocamla kavga ettimsoğudum birden bire ufacık bişeyden ....yeni ay etkisi sanırım....
Mantığımla duygularım çatışıyor yine ya. Duygularım 'o burda olmalı, ne olursa olsun gelmeli; baskıya devam' diyor. Mantığım 'bi süre orda kalıp para toplamalı, sabret' diyor... duygularımın yoğunluğuna kapılıp triplere giriyorum gelmiyor diye. sonrası da malum işte. Beni çok seviyor, ve istiyor. Sanırım kıymetini bilmem gereken şey bu :) Kaşınıyor muyum sence??Kartın bilgelik...
İçindeki bilgeyi dinle diyorlar canım.
O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge parçan doğru yolu biliyormuş.
Ayrıca elindeki güelliklerin farkına var şükret diyor meleklerin.
Canım belki sen hep üzülüyorsan o da o açıdan üzülüp bu lafı söylemiştir.
Yoksa ayrılmak istese arayıp, sormaz, ilgilenmez.
Mantığımla duygularım çatışıyor yine ya. Duygularım 'o burda olmalı, ne olursa olsun gelmeli; baskıya devam' diyor. Mantığım 'bi süre orda kalıp para toplamalı, sabret' diyor... duygularımın yoğunluğuna kapılıp triplere giriyorum gelmiyor diye. sonrası da malum işte. Beni çok seviyor, ve istiyor. Sanırım kıymetini bilmem gereken şey bu :) Kaşınıyor muyum sence??
Evet, ben hep üzülüyorum. Bugün bana, sen üzülünce ben daha çok üzülüyorum falan dedi. Ama dinleyen kim. Akrep inadı işte...
ama şaka gibi bende dün çektimde güvendesin kartı çıktı...
Her fırsatta geleceğini söyledi. Hatta sevgililer gününde yanımda olmaya çalışacakmış, öyle planlıyormuş. Çok istediğini biliyorum canım, benden çok istiyor hatta. Eminim bundan. Ama ben madem istiyor o zaman ille de gelsin diyorum zorlukları ve zorundalıkları hesaba katmadan..Eee çalışsın para kazansın döner sonra.
Arada gelir gider yanına.
Baskı yapma bakalım biraz.
O da istiyordur belki gelmek ama şartlar el vermiyordur.
Ahh gönül neler istiyor da beklemek durumunda kalıyoruz canım.
Her fırsatta geleceğini söyledi. Hatta sevgililer gününde yanımda olmaya çalışacakmış, öyle planlıyormuş. Çok istediğini biliyorum canım, benden çok istiyor hatta. Eminim bundan. Ama ben madem istiyor o zaman ille de gelsin diyorum zorlukları ve zorundalıkları hesaba katmadan..( Sabretmek çok zoor..
O hiç ama hiç belli değil.. Sanırım beni en çok rahatsız eden de bu :)Evet zorr...
Ama insan öğreniyor, alışıyor.
Ne zamna gelebilir temelli yanına?
O hiç ama hiç belli değil.. Sanırım beni en çok rahatsız eden de bu :)
İnsanın tüm neşesini, yaşama hevesini alıp götürüyor..Benimde ne zaman evlenceğim belirsiz. :)
Belirsizliği iyi bilirim canım.
Seninki birşey demiyor mu bu konuda?
İnsanın tüm neşesini, yaşama hevesini alıp götürüyor..
Maddi sıkıntıları var, babasının borçları için yardım etmeli. Sonrasında buraya gelip bir düzen oturtmaya çalışmalı. Ama tabi bunun için, önce babasının borcuna yardım etmeli sonra bi miktar para biriktirmiş olmalı. Memlekette yaşamaya alışmış, büyük şehirde düzen kurması kolay olmayacak. O yüzden doğru zamanı bekliyor. O da bilmiyor ne zaman temelli geleceğini. Ama artık gelmek için çalışmalara başlamalı.
Ben de bilmiyorum diyor. Deli oluyorum. Artık son gidişinden beri kızmaya başlıyorum. Yurt dışında, sık görüşemiyoruz. Tonla para gidiyor kontöre, ama anca hal hatır sorabiliyoruz. Neti bağlansın, açık açık soracağım. Bakalım neler düşünüyormuş beyfendi..Sen de bunu belirt canım.
Sana en azından yaklaşık bir tarih versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?