- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.121
Ben de bilmiyorum diyor. Deli oluyorum. Artık son gidişinden beri kızmaya başlıyorum. Yurt dışında, sık görüşemiyoruz. Tonla para gidiyor kontöre, ama anca hal hatır sorabiliyoruz. Neti bağlansın, açık açık soracağım. Bakalım neler düşünüyormuş beyfendi..
Evet, cidden çok zor oluyor.. Oturmuş bir düzen şart. Bu şekilde evlenince de mi gidecek; yok artık. Bunu kabul edemem..Evet canım sen de ona göre bir yol çizersin.
Yanında olsa neysee...
Ama bu kadar uzaktada zor dediğin gibi.
Evet, cidden çok zor oluyor.. Oturmuş bir düzen şart. Bu şekilde evlenince de mi gidecek; yok artık. Bunu kabul edemem..
Sen nişanlı mısın canım? Neden evlilik belli değil?
Konuşacağım canım.Sen bi güzel konuş canım.
Ben nişanlıyım. Benimki uzun hikaye aslında.
ama kısaca babasıyla işini ayırıp yeni dükkan açınca evlilik 2 sene attı ileri canım.
bende kendimle çok cebelleştim.
ama sonunda herşeyi oluruna bıraktım.
yakında olmak iyi benim için.
Uzakta olsa beklemiyebilirdim bu kadar uzun.
Konuşacağım canım.
Ya geç olsun güç olmasın. Arada sevgi, bağlılık varsa beklenir. Sonuçta esas adım atılmış. Hem yanındaymış da ne güzel. Bizim daha ne söz var ne nişan mesela. İşi ciddiyete taşımak için de beklemek zorundayız.
Kaç yaşındasın canım?Anladım canım.
Bekliyorum ama biraz yaşım geçiyor diye de nedense telaşlanıyorum herhalde.
Bir de herkes soruyor ne zaman evlilik diye?
Daha yok bu sene de deyip açıklama yapmak gerekiyor ama hayırlısı
Dediğin gibi sonu iyi olcaksa beklenir.
Kaç yaşındasın canım?
Nişanlı çiftlerin genel problemidir 'düğün ne zaman?' sorusu. ama aldırma, sonuçta yürekleriniz bir; ve berabersiniz. beraber bekliyorsunuz. bişeyleri netleştirmişsiniz, ne istediğinizi biliyorsunuz en azından. böyle olduktan sonra bırak konuşsunlar.. geç olsun güç olmasın. şuanki durumunun bile hayalini kuran nice insanlar var. bunu düşünerek yükünü hafifletmeyi dene. :)
Çok da geç sayılmaz canım, sıkma canını. :) Beklediğine değecek inşAllah :)Teşekkür ederim canımm...
3 gün sonra 30 umu bitiriyorum. :)
Çok da geç sayılmaz canım, sıkma canını. :) Beklediğine değecek inşAllah :)
inşAllah ikimizin de gönlüne göre olur herşey canım. Ben de aynı şekilde, haberlerini bekliyorum. Allah rahatlık versin.Sağol canım inşallahh...
Sen de inşallah kavuşursun.
Ben yatıyorum şimdi. Haberlerini bekliyorum.
Kart isteyen varsa bakabilirim arkadaşlar...
duydum ki beni çağırmışsın tuğcecan can
şey nasıl desem bir yerden bir para bekliyom gelmedi gitti? bu gelecek mi acep gelirse vaktine çok var mı? yani karta böyle sorabiliyoz mu bilmiyom ama:26:
Bu niyetin için çekebiliriz bir kart canım;
Canım kartın önderlik et diyor.
Bu konuda ne yapılması gerektiğini sen biliyormuşsun.
Ayrıca sana aşk kartı çıktı. :)
Sana aşkk geliyorrr...
tugcecancanım önderlik ettim ama işte gelmiyor para ya. daha ne yapim yakasınamı yapişim bilemedim
aşk mı dedin hadi yaaaaaaaaaaaaaaa
Senin ihtiyacın olan gerçek aşk ve o sana geliyor canımm :=)
canım bana kart seçer misin.
melek misin sen yoksam yaaaa ne güzel haber gelsin bakalım açtım kolları mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?