Melek Destesi olan var mı??

merhaba;
bu melek destesi kartları nasıl oluyor acaba.nasıl kart çekiyorsunuz.ilgimi çekti,çokta sinirlerimin yıprandığı bir dönemdeyim.eğer olabilirse benim içinde bir kart seçebilir misiniz?eşim ile huzuru bulmak adına...
şimdiden teşekkür ederim

Merhaba;
İçinde 44 tane kart oluyor melek destesinin.
İçimden sizi geçirerek çekiyorum.
Tahmin ettiğim kart çıktı. Huzura ihtiyaç olduğunda çıkan kart;
Meditasyon yap diyor melekleriniz size.
Sinirlerinizin yıprandığı bu dönemde sizi çok rahatlatıcak.
Bu sayenizde içinizdeki güç dünyanızı aydınlatacak.
Meditasyon nasıl yapıldığını internet bulabilirsiniz.
Rüyalarınız ne alemde? Şu aralar rüyalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Melekleriniz rüyalarınızda rehberlik edip, yol gösteriyorlar size.
Şu sıralar karanlıkta olduğunuzu görüyorum.
Kartınız ışığa gitmeniz gerektiğini söylüyor. Karanlığı bırakın.
Düşünce ve konuşmalarınızı temiz tutun. Düşünceleriniz ne ise onu yaşıyorsunuz.
O yüzden pozitif düşünmeye ağırlık verin. Ve ruhunuzun huzuru için meditasyon yapın.
Bunları yaptığınızda kara bulutlar da arkanızda kalacak ve aydınlığa kavuşacaksınız.

çok teşekkür ederim.
rüyalarım çıkar genelde yani yorumlamam ama ne rüya görsem mutlaka o kişilerle ilgili şeyler yaşarım ve çoğu kabus olduğu için çok yıpranırım.
çok duygusal ve herşeyi kafaya takan bir yapım var.rüya görmekten bile korkar oldum.düşüncelerimin çoğu olumsuz çünkü çok sorun yaşadım 2 senedir.hem ailevi hemde eşimle ilgili.huzura çok ihtiyacım var ama çevremdekiler bana hiç yardımcı olmuyor.
birkere rüyamda denizin içindeydim gece vaktiydi ve denizin dibinden yumurta (tavuk yumurtası) çıkarıyordum denizin üstüne doğru hepsi sarı renkliydi yumurtaların biri çatladı elimde ve en altta son kalan yumurta ise siyahtı.daha sonra bu rüyamdan sonra yani hamile kalmışım ve 5 haftalıkken düşük yaptım.kimyasal gebelikmiş.çok yıprattı o da beni 2 ay önceydi.eşimlede ilgili sorunlarım var eşimin benimle ilgili sorunları yok ama benim onun kendiyle bencillikleriyle ilgili benim sorunlarım var.bebek istiyor tekrar eşim ama ben korkuyorum.eşimle problemlerimizi çözmeden bebek sahibi olmak istemiyorum.acab bebek çıkar mı kartta.çünkü eşim çok istiyormuş..

Canım bebekten önce senin sorunlarını halletmen ve gücünü eline alman gerekiyor onu söyliyim.
Kendi içinde önce huzuru bulmalısın.
Bu olumsuz düşüncelerle bebek düşünmek pek te sağlıklı olmaz.
Bence sen kendinden çok başkalarını düşünen birisin.
Eşim çok istiyor diyorsun mesela bebek için. Peki sen de istiyormusun?
Yani kendini ön plana almalısın. Eğer almassan çevrende hep bunlar olacak zaten.
Sen kendini değiştirirsen çevrenin de değiştiğini göreceksin.
Evet eşin bunu istiyor gözüküyor ama eşinle yüreğinizdekileri paylaşmanız gerekiyor.
Kendini eşine karşı dürüstçe ve sevgiyle ifade etmelisin.

evet bunun farkındayım.hani bazı şeyler elimizde olmazda yaşarız ya onun için sordum.yani benim elimde olmadan 2 senedir yaşadıklarım gibi.tabiki bende bebek çok istiyorum ama eşimin düzelmesini istiyorum önce o düzelmezse ben bebekle yalnız kalırım hissi var bende ona da söylüyorum iyi zamanlarımızda ben seni yalnız bırakmam bebeğim için herşeyi yaparım diyor ama diğer gün bir bakıyorum eşim hala aynı..ben ona hep dürüst oldum.
ne bileyim rüyamda öyle çıkınca ve her gördüğüm rüyada çıkınca rüya görmekten de çok korkuyorum.o yüzden de sanırım olumsuz düşünen bir insan olarak iyice dibe çöktüğümü hissediyorum.
ilginiz için çok çok teşekkür ederim.birde eşimin sağlık sorunu var acaba bununla ilgili bir şey söyleyebilir misiniz?

Benim icin de cekebilir misiniz?

canım kartın şükret diyor. Sen elindekilerinin güzelliğinin farkına varıp, şükrettikçe daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Şükrediceğin durumlar yaşıycaksın hayatında.
Elinde olmayanlara değil olan güzeliklere odaklanmalısın.
Diğer kartın ise zamana bırak diyor.
Bazı konularda zamana ihtiyacın var.
Bu zaman zarfında hüzünlenme ve gülümseyerek zamana bırak herşeyi.
Zaman en iyi ilaçtır.
Herşey yoluna girecek.

Rica ederim.
Eşiniz sağlık sorunu düşünsel sebeplerden oluyor.
Eşinizin affetmesi gereken kişi yada kişiler var.
Yüreğindeki ağırlığı bırakmalı.
Affetmek onun içindeki zehri atmasını sağlıyacak.
Ayrıca zihnindeki kargaşaları da durdurmalı.
Zihnindeki kargaşalar da vücudunun rahatsızlanmasına sebep oluyor.

canım bana da kart çeker misin. Uyku tutmadı Sen napyosn

Canım benim uyku saatim gelmedi zaten. :)
Dünyanı karartma canım. DÜnyana ışık ver diyor kartın.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver.
Bil ki o ışık senin dünyanı da aydınlatacak.
Yani yaptığın iyilik ve güzellikler sana da dönecek.
Diğer kartın ise Aşk...
Senin şuan ihtiyacın olan gerçek Aşk...
Ve o sana geliyor.
Gerçek aşka ve sevgiye güvenmeye devam et.

onun zihnindeki kargaşalar zaten bizi bu duruma soktu diye düşünüyorum bende.ben ona yardımcı olmaya çalıştım herzaman ama sonuç hep kavga oldu.bazen bana hak veriyor bazende beni yalnız bırak diyor.uyku problemi var.uykuları düzensiz bu yüzden işe bile gidemiyor çoğu zaman.bu yüzden kendini çoğu zaman bilgisayar oyunlarına veriyor.bence şımarıklık diyorum bazen bazende sizin dediğiniz gibi zihnindeki kargaşalar..çok büyük sorunlarda yaşadı ama hep kendi sorunları işte hep kendi problemleri...
işte benim eşimle problemlerim bu tarz şeyler..umarım iyileşir.
evliliğimiz için onun sıkıntısı yok ama benim bu şekilde o yüzden rica etmiştim size.umarım herşey düzelir..meditasyonu başarabilirmiyim bilmiyorum ama deneyeceğim.
çok çok çok teşekkür ederim tekrar.gerçekten iyi geldi ..iyi geceler

Meditasyon zor bir şey değil canım.
İnternetten meditasyon müziği bul ve güzel şeylere odaklan.
Başka bir şey düşünme.
Bir süre sonra gülümseye başlıycaksın.
Ayrıca de ki gün için de;
Ben iyiyim, mutluyum. kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Herşey ilahi planda yolunda gidiyor.
Değer veriliyor ve seviliyorum.
Evimde huzur ve barış içindeyim.
Ne derseniz neye inanırsanız onu yaşarsınız unutmayın.

aklım çok karışık. Sürekli birşeyler düşünüyorum. Düşünmem gereken insanlara Kafa yoruyorum. Bu da beni karamsar yapıyor. Gerçek aşk a inanmıyorum canım. Böyle birşey yok. Öbürünü artık sevmiştim diyorum. Seviyorum diyemiyorum . Artık o güzel duygularım geçmişte kaldı. O duyguları özledim. eski mutlu hayatımı geri istiyorum. Bana kötülük yapanları da allaha havale ettim. Yüzlerini bile görmek istemiyorum.

Hayır gerçek sevgiye inanıcaksın herzaman.
Ben bir kere senin gibi oldum herşeye inancımı kaybetmiştim.
Dua edip çok ağlamıştım
Ertesi gün dedim ki nerde olursa olsun bulucam onu.
Çünkü bir eşimiz var hepimizin.
Gerçek aşk ve sevgi de var.
Yaşadığın olumsuz durumlar sana ders oldu ve seni güçlendirdi.
Bu durumdan alınacak dersleri alıp, yoluna devam etmelisin hem de umutla...

Canim resmen icinde oldugum durumu anlatti resmen yasama sevinci doldum harikasin ellerine saglik optum guzel yanaklarindan

Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur evet zihnimin bir köşesi korkuyla dolu malesef

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…