- 28 Temmuz 2011
- 19.705
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.181
Canim resmen icinde oldugum durumu anlatti resmen yasama sevinci doldum harikasin ellerine saglik optum guzel yanaklarindan
tugcecim merhaba 2 kart cekermisin bir evlililğime bir bebek dileğime
bende bi kart istiyorum
Merhaba canım nasılsın genel hayatım için bakabilir misin ?
iş için ve genel kart rica edicem.. :)
Tuğçecanım :) bir kart rica ediyorum senden. Bu ay gebe kalabilecek miyim sevdiceğiMden? Doktorum umutlu olduğunu söyledi. Hayırlısı inşallah. Çok teşekkür ederim
tuğçee bana bir kart çeker misi birde sen kahve falı bakmayı biliyor muydun?
mrb rica etsem her zamankinden 2 kart alabilirmiyi benim ve onun için
Senin için;
Karşına bir fırsat çıkacak. Buna coşku ve cesaretle atla. Gerisi güzel bir şekilde gelecek.
Onun için;
O insanlara yardım etmeyi seven biri olarak gözüküyor. Bunu yapıcak ve bu onun dünyasını aydınlatacak.
Tuğçecim merhaba canım,
Çok yoğunsun biliyorum ama bu kez benim için 2 kart açarmısın lütfen.Allahtan başkası bilemez ama avunuyoruz işte.
-İş yeri açmayı planlıyorum.Bunun için çekersen sevinirim.Ne olacak ne bitecek yürürmü yürümezmi.Açık söylemek gerekirse ben çok umutluyum.Sağımdan solumdan 10 kişiden 4'ü olur-olmaz gözü ile bakarken kalanı olur-olumlu gözü ile baktı.Bende umutluyum açıkçası.Artık işsizlikten maddi imkansızlıktan yoruldum.Kendi işimi Rabbim de izin verirse yapmak istiyorum.
-Diğer ise mikrokredi ile 5 hanım ev yemekleri yapıp büyük marketlere pazarlamak ve ilerleyen zamanda işyeri açmak.Bunun içinde kart çekersen çok sevinirim.
Çok öptüm canım Sevgiler..
tuğçeciğim bnm ve kuzenim için kart çekebilir misin acaba?
yarın gireceğim yetenek sınavıyla ilgili bir kart istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?