Melek Destesi olan var mı??

Bir karar verdim ve uyguladım hata mı yoksa doğru mu yaptım rica etsem bir kart çeker misin sorum için...

Canım hayırlı geceler,inşallah iyisindir :)Çoktandır uğramıyordum,bu gece değerli yorumunu almak ve iç huzura kavusmak için geldim:) Rica etsem benim içinde bakabilirmisin,genel halim ne olucak böyle..Teşekkürler şimdiden

Rica etsem benim icinde Aşk hayatım icin çekermisin? Aşk hayatım diyorum ama kimse yok aslında :) fakat olacak mı ki?
Canım kartın kabuğunu kır diyor aşk konudunda. artık kendin olma vakti geldi. ve kabuğunu kıracağın durumlar da olacak.
Sen yeter ki kalbini sonsuz seçeneklere aç.
merhaba tuğçecim
eşimin tedavisi devam ediyor ikinci aşama bu hafta bitecek sonuçlarımız için bir kart çeker misin?

Merhaba canım...
canım kartın inan diyor. İnancını kaybetme.
inancınızı tAM ve sarsılmaz kılın.
Sizin içinizdeki inanç yolunuzu açacak.
Ve kalbinizdeki sorunun cevabı evet diyor kartınız.
Bu konuda geleceğiniz ışık dolu gözüküyor.

iş için rica edicem ..
İş için yolun açık gözüküyor canım. Yolunda uçarak gideceksin. yolun sonu aydınlık.
Canım bir kart çeker misin?
canım kartın sabırla bekle diyor. Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir. Sen şuanda sabrı öğreniyorsun ve sende bu erdem var.
Sabrının karşılığını en hayırlı zamanda alacaksın canım.
Cnm bende bi kart Rica etsem askla ilgili

canım senin içinde minik bir kız çocuğu var diyor kartın.
Senin ilgiye, güzelliklere, şevkate ihtiyacın var.
Sana bunları verebilecek bir insanla ol canım.

sağol canım

canım benim içinde bi kart çeker misin ilişkimle ilgili şimdiden teşekkürler
canım güç sende diyor.
Gücünü eline al.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
İlişkinde gücünü ele almalısın.
tugcem mesaj kutun dolu ozel mesaj yazamiyorum
Tamam canım siliyim.
cnm her zamankinden 2 kart alabilirmiyim
Senin için kartın;
Şükret diyor.
Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Onun için;
Bir dileği gerçek olacak gözüküyor.
Yüreğindeki gerçekleşicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…