- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.541
tugce bugun cok bunalımdayım.ilişkimin durumu hakkında sonu nolucak gibi bi kart istesem senden napmalıyım.
canım kartın şükret diyor. Elindekilerin güzelliğinin farkına varıp şükrettikçe, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.Tugce hanımcımm yoktum ne zamandır dunde bekledım sızıııı baya yakalayamadım cok mesgul degılsenız gene ugurlu ellerınızle bı bana bıde su basbelası guney e bı kart bakarmısınız ?:) sevgılerrr
bende istiyorum yaaaa .(( benım içinde çekermısınız
Teşekkür ederim. Dogru kabugumu kıramıyorum. Aşk konusunda hep çekingenim.
Fakat "kendin olma " vakti derken anlamadım. Çünkú hep içimden geldigi davranıyorum. Dogal davranmayı seviyorum.
Bunca zaman hep çekingen oldugum icin kimse olmadı, kabuğumu kırmak çok zor. Yani aşk konusunda adım atamıyorum, hoş birini görsem, bırak tanışmayı, bakmak bile bana gurursuzca geliyor. Bu konularda erkeklerin adım atmasını beklerim. Buranın erkekleri ise ne yazıkki kız gibiler, onlar teklif veya adım atılmasını bekliyorlar :)
canım aşk konusunda güç sende diyor. Gücünü eline al.slm banada bir kart cekebilirmisin?
gercek ask ne zaman karsima cikacak yada cikacakmi?
Canım kartın zamana bırak diyor.canım rica etsem bir kart çekebilir misin ?
Merhaba Tuğçecim, aklımdaki soru için bana da bir kart çekebilir misin?
sag ol tugcecim yalniz bilgelik melek kartlarinda ne demek ?
Ben adim atip atmama konusunda oyle araftayim ki hala bir netlik olusmuyor.
bu konuda da musait oldugun bir vakit kart cekersen cok sevinirim inan ki..
Bunalttim biraz, hakkini helal et canim...
canım kartın dua et diyor.canım rica etsem genel bakar mısın şimdiden teşekürler.
Canım senin biraz ortam değişikliğine ihtiyacın var bu sana iyi gelecekcnm ozelden mesaj gonderemiyorum uzak durmak en mantıklısı yoksa ben uzulecegim biliyorum ask icin kart cekebilir misin?
Canim yine seni gordum :).Evliligim ve saglikla ilgili kart cekebilir misi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?