Melek Destesi olan var mı??

tuğçecan ben de iki kart isteyebilir miyim?
biri aşk hayatım için çok seviyorum, o da seviyor ama işler ciddiye bindiğinde kötü şeyler olursa korkusuyla düşünüyor hiç ciddiye bindirmesek mi işi diye..
diğeri de iş için, yeni mezun oldum başvurulara başladım da...

şimdiden çok teşekkür ederim :)

Yani canım aşk konusunda ve diğer hayatında çekngenliğini yenip içinden geldiği gibi davranmalısın.

cekingenlikte daha geri duruyor insan , kendini cok iyi ifade edemiyor
fakat ben icimden geldigi gibi davranmaya calisiyorum aslinda..
tek sorunum cekingenlikten dolayi daha rahat davranamamak sanirim..

kart cekebilir misiniz.. her sey duzene girecek mi, dileklerim olacak mi.. is, egitim, ozel hayat icin... :)

O büyük aşk bitti bana olan sevgisi bitmiş içim yaniyo kalbim aciyo bişeyler söyle ne olur :'(

böyle sık sık ıstedıgım ıcın utanıyorum artık daha 2 gun önce ıstemıstım ruyalar kartı cıkmıstı gördum ruyalar ama henuz olmadı o görduklerım bı kart daha cekermısın canım ılıskımle ılgılı ne gösterıyo kartlar ruya kartından baska.

tuğçeciğim aklımda olan bi sorunla ilgili bi kartına çok ihtiyacım var canım
yani eğer aklımdakini yaparsam iyi mi olur benim için..
eğer yapmazsam,bu şekilde daha mı hayırlı..
meleklerimin kartına çok ihtiyacım var..

Son düzenleme:
Selam yine ben :)
Canım bi kart çeker misin bana rica etsem hayatımn en kötü zamanlarını yaşıyorum çok çaresizim

Canım bana aşk için kart açarmısın Kötü hatıralarımı, önyargılarımı ve özgüvensizliğimi bir yana bırakarak, kalbimde olan aşka cesaret etmelimiyim?

Çok teşekkür ederim :-¤ Eline,yüreğine sağlık

Son düzenleme:
Merhaba.2kızımın da işle ilgili sorunları var.
ikisine de kart çeker misiniz.
iş değiştirsinler mi*?
KÜÇÜK kızım 24 yaşında ruhsal durumu çökük neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…