- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.641
tuğçecim selam canım,
bende ev ve aşkiçin bir kart rica edebilir miyim?
tşk ederim cnm
tuğçecim iyi geceler benm için bi kart çekebilirmisn teşekkr ederim...
Halloldu bu olayı düzeldi bil diyerken?Nasıl yorumlamalıyım?Olumlu mu?
Ne olursa olsun senin için sonuç olumlu olacak canım.
Ve bu durumdaki hayrı göreceksin.
tuğçecim meraba.ben çok kötüyüm de kaç gündür.yüksek lisans istiyodum kendi üniversitemde 60tı ingilizce sınrı 53 aldım.ama asistanın birini aradım saçmalama gel başvur alınırsın vs diye bana ümit verdi.ama çok kötüyüm yinede tabiki.bi bakar mısın bu duruma canım?
canım kartın güzel gelişmeler olacağını söylüyor ve güvendesin diyor sana.
Herşey olması gerektiği gibi şuan gelişiyor.
korunuyorsun ve sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa canım.
Hayırlısı olsun hakkında.
Tuğçeçim kusura bakma, yanlış anlamazsan sevinirim kart çektiğin için çok teşekkürler eline,yüreğine sağlık fakat ben herhangi olayla ilgili sormadım ki.Önyargılarımı ve özgüvensizliğimi bir yana bırakarak kalbimdeki aşka cesaret etmelimiliyim diye sormuştumŞimdi bu kart bana iyi bir şey mi söylüyor ? Bence halloluyor düzeldi bil yazması bence iyi bir şey,bunu cesaret etmelisin gibi yorumlaya bilirmiyim?
bir de sana canım kabuğunu kır kartı gelmişti. Bence ikisini birleştirip düşünmelisin.
yANİ kabuğunu kırıp bir adım at gibi anladın mı?
Nasıl yani kartlar olumsuz mu ?Kabuğunu kır ne demek ? Saçmalıyorum ya resmen aklım karıştı,fakat ben her ikisini hayırlı yorumluyor.Çünkü ben bu konuyla ilgili aylardır düşünüyorum,kararsızdım fakat ben ilk kartı hayırlı olucak ve ikinci kartıysa kabuğu kırıp artık karar vermeli sevgiyle bir adım atmalımıyım gibi yorumladımSen burda olmadığın için senden önce bir başkası baktı ve bana kartın evet güvendesin diyor adım atmalısın dedi ve benim şu an kafam karıştı.Çünkü bu benim hayatımı değişecek çok önemli karar...
canım evet kabuğunu kır yani git konuş diyor kartın. :)
sakinleşmelisin önce.
Aklın karışık gerçekten ve iç sesine kulak vermelisin.
tuğçecim gelecek için bir kart çeker misin bana?
Çok teşekkür ederim bin tane şey var kafamdaHayırlısı neyse o olur İNŞALLAH Eline,yüreğine sağlık başını ağrıttım kusuruma bakma insan önemli bir karar aşamasında olunca kolaylıkla karar veremiyor Çok teşekkür ederim,ALLAH gönlüne göre versin
canım ruhunun huzra ihtiyacı var. Kartın meditasyon yap diyor öncelikle.
Huzuru sağlamalısın.
Ayrıca rüyalarına dikkat et geleceğin hakkında bazı ipuçlarını göreceksin.
ve son olarak değişim gözüküyor sana.
Bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?