Melek Destesi olan var mı??

Çok sağol canım, off affedemiyorum ama bi türlü canım yaa, hep gerginim bu olay yüzünden, hatırlıyor musun geçen gün de bu kart çıkmıştı, kızgın olduğum birileri var evet, hemde çok kızgınım, o zaman ne zaman gelir ki, inan hiç bilmiyorum canım yaa, ruhum bu yüzden daralıyor demek ki, ferahlayamıyorum bi türlü, aynen çok ihtiyacım var, ahh o uçarak gittiğim günler bi gelse canım, gülümseyerek devam ettiğim günler bi gelse, neyse, çok teşekkür ederim canım tekrardan, Allah razı olsun, az da olsa rahatladım sayende.

Selam ; bende önümüzdeki seçimlerdeki adaylığımla ilgili bir kart alabilir miyim

Şimdiden sağol.....

Canım şimdi affetmeyi denemelisin.
Ben sana yolunu anlatıcam şimdi çünkü affetiğin zaman karşına güzel şeyler çıkmaya başlıycak;
Allahtan iste, istersen başmelek Ceremayel'den de Allah'ın izniyle yardım istiyebilirsin.
Şu kişiyi affetmeme yardım edin.
Affetmek istediğin kişiler için ayrı ayrı yap.
Sonra gözlerini kapat, Allah'ın içimdeki affedici parçasını buldum de.
O affedici parçanı hisset.
Bu parça herkeste vardır.
Unutma Allah bize ruhundan üfledi.
Ve diyorsunki;
Ve şimdi sadece o parçamla birlikte sizlerle kocaman bir nefes alıyorum ve bu zehri bırakıyorum.
Gözlerin kapalı alabildiğin kadar derin bir nefes al.
Ve nefesini verirken, o kişiyi bırak.
VE şimdi özgürüm de.

selam canım nasılsıın ?bugün için bi kart istiyorum tuğçecaan:)

Canım kartın sana önderlik et diyor.
Sen ne yapılması gerektiğini biliyorsun.
Önden git. Ve ışığın yolunda etrafındakilere yol göster.
Ayrıca bir sorun varsa hayatında o hallolucak.
Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.

Ben çıkıyorum kızlarr.Herkes kendine iyi baksın ve umutlarımızı kaybetmiycez.
Arada umutsuzluk normaldir ama bunu yaşam şeklimiz haline getirmemeliyiz.
Unutmayın bu dünyada yalnız değiliz.
Sevgi ve ışıkla kalın...

canımsın. çok teşekkür ederimm :)

canıım çok teşekkür ediyorum

Canım bana söylediklerin doğrultusunda bi adım atmak üzereyim.. Ama çok kararsızım.. Öyle bir adım ki ya hayatım değişecek ya da kalbim kırılacak..
Benim için çok önemli ve ne yapacağımı bilmiyorum.. Yardım eder misin kartlar ne diyor bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…