Melek efsun

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Youtube de video izleyenlere bilir bi youtuber arkadasimiz ablamiz sergul bebegi efsunu kaybetti. Bu sabah haberini aldik. Hala kendime gelemedim daha 2 gun once videolarsa gulen efsun suan melek. Allahim kimseye evlat acisi vermesin. Haberi aldigimdan bu yana yuzum gulmedi hayati bi kez daha sorguladim. Yasadigimiz acilar üzüntüler gelip gecici olanlar o kadar bos ki. Dun sevgilimle aram bozuk ayriliyoruz sanirim diye uzulurken bugun bu uzulmenin ne kadar bos oldugunu anladim. Sizlerde yaninizdakilerin kiymetini bilin cok ama cok kisa hayatımız var bunu uzulmek yerine hep mutlu gecirmeye calisin. Keske demeyelim hic bir seye. Icim cok dolduğu icin yaziyorum. Sergul abla acin dualarinizi eksik etmeyin...

Maalesef insan 2 3 gün sonra unutup normal hayatına dönüyor zaten öylede olmasa kimse yaşayamaz ama biraz daha kıymet bilmeli herkes bencede Allah rahmet eylesin

Dün sakalasirken eşime trip attım giderken öpmedim onu bak ölursem içinde kalır dedi sonra öptüm sarıldım yolladım ama o bile bi an sorgulamama yetti tüm gün ya bir gün gidip gelmezse ya geldiginde ben olmazsam dedim .. ne garantisi var ki ? Ölüm hepimiz için var ve ne zaman öleceğini bilmeden insan ne kadar da güzel yaşıyor ne kadar da güzel bağlanıyor .. insanı inanılmaz yapan da bu bence

Evet bugun instagram da gördüm..zehirli ishal olmuş bebeği dıyorlar..

Allah rahmet eylesin..evlat acısı vermesin kımseye Allah ım.

Son düzenleme:
Şimdi gördüm. Duygularımı yazamıyorum.

Kardeşime yıllar önce zehirli ishal olmuştu doktor ölecek demişti çok zor günlerdi.

Rabbim sabır versin.Allah rahmet eylesin.

ben de burdakı bi yorumdan görmuştum hıç ıyı hıssetmıyorum sabır versın allah sergulle yoshıye

Youtube de video izleyenlere bilir bi youtuber arkadasimiz ablamiz sergul bebegi efsunu kaybetti. Bu sabah haberini aldik. Hala kendime gelemedim daha 2 gun once videolarsa gulen efsun suan melek. Allahim kimseye evlat acisi vermesin. Haberi aldigimdan bu yana yuzum gulmedi hayati bi kez daha sorguladim. Yasadigimiz acilar üzüntüler gelip gecici olanlar o kadar bos ki. Dun sevgilimle aram bozuk ayriliyoruz sanirim diye uzulurken bugun bu uzulmenin ne kadar bos oldugunu anladim. Sizlerde yaninizdakilerin kiymetini bilin cok ama cok kisa hayatımız var bunu uzulmek yerine hep mutlu gecirmeye calisin. Keske demeyelim hic bir seye. Icim cok dolduğu icin yaziyorum. Sergul abla acin dualarinizi eksik etmeyin...
Bende sabah gözümü açar açmaz aldım haberi hala çok kötüyüm sergül ne haldedir kim bilir Rabbim bol sabır versin çok zor çokk

Bu zamanda japonya gibi bir ulkede bir bebegin ishalden olmesini aklim almiyor :( Allah sabir versin. Zaten gurbette ya...

sergulun yerınde olsam ınstagram facebook ne var ne yok kapatırım mıllet destek olucam dıye saçmalayabılıyo okurken benım tuylerım havaya kalkıyor onları dusunemıyorum

Allah düşman başına vermesin evlat acısını, çok kötü oldum.Allah annesine sabır versin.

Ogrendigimden beri ben bende degilim...
Rabbim sabir versin Sergule.. Ben dahi bittim uzuntuden yemeden icmeden kesildim. Sergul ve ailesi kim bilir ne haldeler... Guzeller guzeli Efsun melek oldu... :(

Back
X