- Konu Sahibi aabeyazmelek
-
Allah sabır versin canım. Yeniden sağlıklı hayırlı bi bebek daha nasib etsin inşallah sana ve isteyen herkese..
Bu dünyada bu acıları yaşıyorsak boşuna değil,sabredersek ahirette mükafatını göreceğiz ve meleklerimizle hep birlikte olacağız inşallah hemde hiç ayrılmadan..
Bende 1 ay önce kaybettim meleğimi Şimdi ise günler geçmek bilmiyor bana... senağlama
canım rabbım gönlümüze göre versın benım melek kızım gıdelı 5 ay oldu ama ben ve babası onu hıcc unutmayacagızzzz
Allahim sabirlar versin canim...
Benim oglum öleli 2.5 sene oldu bu zaman bir sekilde gecti ama benden neler aldi bilen yok...
Kizinin birdahaki dogum gününde tekrardan bebeginin olmasini diliyorum kader arkadasim,,
gercekten öyle tatlım ben mezarına gıtmeden önce o kadar cok aglıyordum kııı takıı ılk melegımı zıyaret edene kadarr....mezarına gıttıkk oturdummm basına konusamıyorummm sadece ılk dılımden dökulen cumle 'BİZ SENİNLE TANIŞMAYI BÖYLE HAYAL ETMEDIK KIZIMMMM'' olduuu sonra kızımın sacları yerıne topragıı oksadımmmmm optummm kokladımm tabı bu sırada esımmm kahrolduu basımdaaa canımmmm mezarın ıcınden bı ses bana ANNE AGLAMA BENI BURADA ZOR DURUMDA BIRAKMA UZME BENI DE KENDINIDE dedıııı banaaa bııı sabır geldııı rabbımdennnn sukrettımmm halımeee ve kalktım hemen gözyaslarımı sılerekk ve dırek esıme hadıı gıdelımm dedımmm rabbımm sabrını verdıı o gunu hıcc unutamıyorumm oo gunden sonra kızımı ıkıncı zıyaretımde hıcc ama hıcc aglamadımmm konustumm guldumm kızımlaaa uzmedım onuuu...melegim bende elimden geldigince kızımın mezarına gidip onunla konuşuyorum dertleşiyorum bana okadar iyi geliyorki benidinliyor eminim bir yerlerde allahım güç versin bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?