• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

melek kuzuma

nuray27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
270
42
73
........................................

.

Son düzenleme:
Sensiz yine bayram geldi bak bebeğim yine içimde bir sızı var kimseye diyemedim bu bayram yanına da gelemedim kardeşine hamileyim oda senin gibi tup bebek annem doktor amcan dedi oğlun olacak kardeşine senin adını veriyorum biliyormusun seni hiç sevemedim kucağıma alamadım ama 6ay karnimda hayallerim de vardın 3 gün dayandın bu dünyaya anneni üzdün gittin bugün yanına gelmeyi okadar çok istiyorum ki belki beni bekliyçeksin ama annen yok gelemiyorum amcani babanı aradim gidin meleğimin yanına dedim cennet kuşum seni özledim

:43:gerçekten çok üzüldüm canım.

başınız sağolsun :50:
ama böyle yapıp kendinizi de karnınızdaki meleğide üzmeyin yıpratmayın
ever bi yavrunuz melek olmuş ama diğerini sapasağlam kucagınıza almak için kendinize iyi bakmalısınız
böyle yapıp üzmeyin kendinizi :20: bol bol dua edin kendinize bakın
yarın bayram hayırlısıyla bir dahaki bayrama cocugunuzu kucagınıza coktan almış olursunuz :39:

Allah dayanma gücü versin ,,, çok üzüldüm adınıza..

Hamileymişsiniz bak yine inşllh Rabbim bu evladınızı size bağışlasın , uzun uzun ömür versin...

Allahım karnınızda ki meleğinizi size bağışlansın sağlıklı uzun ömürler versin ona inşallah.
Sizde lütfen karnınızda ki evladınızı düşünün üzmeyin kendinizi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X