Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

olsun seneye götürürsün hem ozman insallah ablasinin gösterisini izler
gel canim gel is yapmaya degil ama kahve iceriz herkez gelsin kapim acik yani
yaninada

kiz biliyodumda sabah sabah aklimdan cikmis iste unutmusum ne bariyon aaaaaaaaa :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

heee tamam kısım oyle desene oyle bır aaaaaaaaaaa bugun 23nısanmı dedınkı
hıs hatırlamadın sandım ayol
aaaaaaaaa
bagırmıyom kıs sen daha bagırmamı gormedın kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
saka dıyom yafrum alınma haaa
takılıyom ben sana bebekımm sevdıgımden :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ok ozaman gel öpüsüp barisak Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :roflol: :roflol: :roflol:

hee valla seneye elıfım kendı oynayacak ınsaallah bızde sızın kervana katılacagız kıs
okul telası kosturmacası
hayırlısı ınsaallah canım
ay ay kıyamam canım benım sanaaaa taaa oralara gelıp bır kahve ıcermıyım kıss sen otur soyle koseye bebekım ben toparlarım yafrummmm a.sa.sa.s

ne barısması kıs kusustukmude
aaaaaaaaaaaaaa
gel hadı kos kollarıma yafrum saram senı barısakkkkkkkk:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

neyse sekerler ben kactım ac karnımızı doyurup geleyım esımde evde aılecek bır kahvaltı yapalım soylee
haydı gorusmek uzere sekercıklerımmmmmmmmmmmmmmmmm muckkkkkkkkkkkkk herkese
kıb

benden sanada bulasti herhalde :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
gel ozaman gel Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayagi kalk istiklal marsi söyleniyo :jeyyar: :jeyyar:

nasılsınız canlarım?
hava yağışlı olduğu için okulumuzda 23 nisan iptal edildi...maalesef izleyemedim meleğimi...salı gününe ertelenmiş...neyse o gün izlerim artık...4 gün evdeyiz şimdiden canım sıkılmaya başladı bile,arkadaşımı çağırdım ama geleceği daha belli değil...bakalım inşallah gelir,dertleşiriz biraz..

slmmm kimseler yok biz yeni geldik eve kızlarımı izledim gurur duydum onlarla
resimlerini ekleyeceğim ama kimse yok ki(((((((((
ayşem dereceye girememiş ama pek üzülmedi geçen yıl çok üzülmüştü

selam bende melisayi almaya gidecem ama dedim önce banyoyu demizleyim burular acilsin diye ilac döktüm ay nasil koktu hemen ciktim dayanamadim kokusuna neyse görüsürüz beeeeeeee

törenin iptal olduğuna üzüldüm canım ama salı günü yapılacakmış dediğin gibi sende o gün izlersin meleğinikaydirigubbakcemile5
slmmm kimseler yok biz yeni geldik eve kızlarımı izledim gurur duydum onlarla
resimlerini ekleyeceğim ama kimse yok ki(((((((((
ayşem dereceye girememiş ama pek üzülmedi geçen yıl çok üzülmüştü

oh ne güzel bir duygu demi kamilecim
olsun canını sıkmasın miniğimiz diğer seneler dereceye girer o daa.s

meleklerinizin çocuk bayramı kutlu olsun.dilerim nice nice bayramlarıda yaşasınlar.kucak dolusu sevgiler,öpücükler yolluyorum.ŞenizŞeniz

kamliece.meleklerin ve sen harikasınız.allah bağışlasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…