- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.241
evet canım meleklerımızın gosterılerı var onları ızlemeye gıttıler
bende goturecektım elıfı nazı ama malum elıf su cıcegı cıkarıyorya havaya guvenemedım ondan gıdemedık evde ızlıyoruz trt 1den artık.
hımm hadı kolay gelsın canım sıkma canını kıs stres yapma hallolur olur seker yaa
yardıma gelem seker alıstım ev tasımaya su aralar ustalastım:roflol::roflol::roflol:
bır kahveye hallederız sekerrrrrrr
kiz biliyodumda sabah sabah aklimdan cikmis iste unutmusum ne bariyon aaaaaaaaa :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
heee tamam kısım oyle desene oyle bır aaaaaaaaaaa bugun 23nısanmı dedınkı
hıs hatırlamadın sandım ayol
aaaaaaaaa
bagırmıyom kıs sen daha bagırmamı gormedın kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
saka dıyom yafrum alınma haaa
takılıyom ben sana bebekımm sevdıgımden :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
olsun seneye götürürsün hem ozman insallah ablasinin gösterisini izler
gel canim gel is yapmaya degil ama kahve iceriz herkez gelsin kapim acik yani
yaninada
ok ozaman gel öpüsüp barisak Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :roflol: :roflol: :roflol:
ne barısması kıs kusustukmude
aaaaaaaaaaaaaa
gel hadı kos kollarıma yafrum saram senı barısakkkkkkkk:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse sekerler ben kactım ac karnımızı doyurup geleyım esımde evde aılecek bır kahvaltı yapalım soylee
haydı gorusmek uzere sekercıklerımmmmmmmmmmmmmmmmm muckkkkkkkkkkkkk herkese
kıb
törenin iptal olduğuna üzüldüm canım ama salı günü yapılacakmış dediğin gibi sende o gün izlersin meleğinikaydirigubbakcemile5nasılsınız canlarım?
hava yağışlı olduğu için okulumuzda 23 nisan iptal edildi...maalesef izleyemedim meleğimi...salı gününe ertelenmiş...neyse o gün izlerim artık...4 gün evdeyiz şimdiden canım sıkılmaya başladı bile,arkadaşımı çağırdım ama geleceği daha belli değil...bakalım inşallah gelir,dertleşiriz biraz..
slmmm kimseler yok biz yeni geldik eve kızlarımı izledim gurur duydum onlarla
resimlerini ekleyeceğim ama kimse yok ki(((((((((
ayşem dereceye girememiş ama pek üzülmedi geçen yıl çok üzülmüştü
biliyorum iştee yaa bizim topik süper hatunlarla doluuu kamilemm süppersinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?