Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mihriban cnm kk yüzünden bağimlilik yaptı resmen ya ne uykusu girmesm kafayı yiyecem aklım hep burada kalıyo:dance::dance:
bak bede sabaın 6 sından beri ayaktayım aslında hastayım bademcıklerım fen şiş senağlamayutkunamıyorum boynum ağrıyo bu yüzden dinlenmem gerekırken ben bili burdayım cnm kafamçokkarıştı işte burası böyle bir yer:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
sanada günaydın
geçmiş olsun kamilecim
daha düzelmedinmi canım ya.bendede git kızlarının yanına heveslenmişler artık
onları yalnız bırakma annesi
ben iyiyim canım
günaydın canımm ŞenizŞeniz
gideceğim canım tören 10 da başlayacakmış okul çok yakın yürüyerek 15 dk mesafede

sanada geçmiş olsun canım
çok doğru valla bağımlısı olduk hepimizkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bende uyanır uyanmaz soluğu burda aldım:roflol::roflol:

kamilecim mihrbancım öptüm sizi kızlar kızım kalktı bakayı cadıya
meleklerinizde öpyorum görüşmek üzere.kendinize iyi bakın

kamilecim mihrbancım öptüm sizi kızlar kızım kalktı bakayı cadıya
meleklerinizde öpyorum görüşmek üzere.kendinize iyi bakın

sende kendine dikkat et canım
benim cadıda uyandı ağlamaya başladı
ah ben bu kızla ne yapıcam bilmiyorum.sabahtan akşama kadar herşeye ağlıyoklava:
delirtiyo benilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.

Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir.

İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.

Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!

Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.

İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.

Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk, 20 Ekim 1927

gunaydın canlarım benım gelecegımız cocuklarımız canlarımız vatanımız ıcın....
tum cocukların 23 nısan ulusal egemenlık vecocuk bayramı kutlu olsun
canım atam senı cok sevıyoruz

aaaaaaaaaaaaa bugün 23 nisandi demi kiz :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
bütün cocuklarimizin 23nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayram kutlu olsun
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

allah senı emııııııııııııklava:klava:klava:klava:
ay tamam anladık seker memlekette yasamıyorsunda bır dıyendemı olmadı oralarda turk yasamıyomu
hadı dıyen olmadı takvımındemı yok ulen
hadı takvımın yok topıkdedemı gormedın okumadın kıssssss klava:klava:klava:klava:klava:
melısamında bayramı bugun nasıl unutursun sen bakemmmmm aaaaa
hadı anlat sımdı sekercıgıme bugun bayramı oldugunu cıkar gezdır onuhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::dance:

bugün kimsecikler yok heerkez cocuklarinimi izlemeye gitti ki??????????????

evet canım meleklerımızın gosterılerı var onları ızlemeye gıttıler
bende goturecektım elıfı nazı ama malum elıf su cıcegı cıkarıyorya havaya guvenemedım ondan gıdemedık evde ızlıyoruz trt 1den artık.

bendende iyidir canim stres basliyo yavas yavas bugünden itibaren yavastan toplanmaya basliyorum gerekmeyenleri katonlara koycam hem cok yorulmam hemde benim icinde iyi olur

hımm hadı kolay gelsın canım sıkma canını kıs stres yapma hallolur olur seker yaa
yardıma gelem seker alıstım ev tasımaya su aralar ustalastım:roflol::roflol::roflol:
bır kahveye hallederız sekerrrrrrr

kiz biliyodumda sabah sabah aklimdan cikmis iste unutmusum ne bariyon aaaaaaaaa :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…