- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.301
a.s.canım nice senelere doğum günün kutlu olsunŞenizGünaydınlaaar....
Bugün benim doğum günüm 27 yaşına giriyorum canlarım....
msn mi açtım ve kk yönetiminden doğum günü mesajı yollamışlar çok mutlu oldum...
geçmiş olsun canım.aynıyım canım ilaçları kullanınca düzelirim sanırım
sen nasıl oldun canım belin nasıl düzeldimi biraz:1hug:a.s.
hoşgeldin şekercim.kaydirigubbakcemile3selam kızlar nasılsınız bugün hepinize hayırlı cumalarhihoyyyt
Günaydınlaaar....
msn mi açtım ve kk yönetiminden doğum günü mesajı yollamışlar çok mutlu oldum...
a.s.canım nice senelere doğum günün kutlu olsunŞeniz
canım benim.doğum günün kutlu olsun şekerim.allah nice uzun mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah ailenle hayatım.
a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
kamilecim nasıl oldun canımhaklısın şekerimmm
topiği iyice boş bıraktılarrr
bende dr gittim anca gelebildim
alyaulin maşallah canım meleğine
Günaydınlaaar....
Günaydınlaaar....
belinaycım doğum günün kutlu olsun:1hug:
allah sevdiklerinle beraber sağlıklı uzun ömür versin canım
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn hıuzurlar mutlulukla hep yanında olsun allahım ailenle güzel yıllar geçirmeni sağlasın inşallahhh hep bizle kallll.......hey benim kk bak nasılda belinayımı unutmamışlar erkencikten atmışlarrr mesajlarınıı
aa acaba benimkinide hatırlarlarmıı ha hayyy yoksa amann bu doğmasaymışş bazşımıza geldi gitmiyoda mı derlerrr:mymeka:
Şenizsanada günaydın tatlım canım üzülme benim eşinde 2 aydır doğru düzgün maaş alamıyor kriz herkesi vurdu malesef hakkımızda hayırlısıgünaydın hanımlar
nasılsınız canlarım.rosemcim maşallah senin keyfin yerinde her zamanki gibi.kaydirigubbakcemile3umarım diğer arkadaşlarında keyifleri yerindedir
ben pek iyi sayılmam hanımlar.kriz sonunda bizide vurdu.eşimin maaşında %35 azalma oldu.meblağ büyük bundan sonra nasıl olur bilmiyorum:çok üzgünüm:
eşiminde benimde moralim bozuk zam beklerken maaşın üçe biri gitti ve kötüsü ne zamana kadar bu maaşı alacaklarıda belli değil:çok üzgünüm:
günaydın hanımlar
nasılsınız canlarım.rosemcim maşallah senin keyfin yerinde her zamanki gibi.kaydirigubbakcemile3umarım diğer arkadaşlarında keyifleri yerindedir
ben pek iyi sayılmam hanımlar.kriz sonunda bizide vurdu.eşimin maaşında %35 azalma oldu.meblağ büyük bundan sonra nasıl olur bilmiyorum:çok üzgünüm:
eşiminde benimde moralim bozuk zam beklerken maaşın üçe biri gitti ve kötüsü ne zamana kadar bu maaşı alacaklarıda belli değil:çok üzgünüm:
selam hanımlar nasılsınız.....oh sohbetinizi nazar değmesin....uğrayabilirsem uğrarım..hadi iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
Şenizsanada günaydın tatlım canım üzülme benim eşinde 2 aydır doğru düzgün maaş alamıyor kriz herkesi vurdu malesef hakkımızda hayırlısı
yeni gelen bayenler.hoş geldiniz.
mihrişcim sıkma canını hayatım.herkes aynı tatlım.allah sonumuzu hayır etsin canım.
bu kriz herkesi vurdu tatlım.inşallah en kısa zamanda düzlüğe çıkarız hayatım.genede şükretmek lazım.en azından çalışıyoruz.
ah be cacım bizede 24 ay zam yok napalımeşiminkinede 75 lira yaptılar komik bi şekildee hemdee
ama napalım hiç moral bozulacak bişey değil bu bu zamanda evet herkes zor yetişiyo bişeylere ama ya işimizi kaybedersek yaa odaha kötü mihrişim o yüzden işe her gün geldiğimde allaha şükrediyorum artıkk çpcuklar büyüyünce masrafları daha artıyo dün kursa gittim yine ödeme planı çıkardılar karşımaa dedim beni dellendirmeyin yeterr size vereceğim buudur ister yaz ister yazma napıcan canımımı alıcan dedim müdür başladı gülmeye sanırım adam şaka yaptığımı sandı kayıt yaptırdım kızı seneye için..3 senedeir aynı yere gidiyo çocuk çokta başarılı hala sömürmeye bakıyolar delirecemm
hiç sıkma canını sen değil herkes qynı şekerimmmmm dua et işi var başka çare yokk
Günaydınlaaar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?