Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Günaydınlaaar....
Bugün benim doğum günüm 27 yaşına giriyorum canlarım....
msn mi açtım ve kk yönetiminden doğum günü mesajı yollamışlar çok mutlu oldum...

canım benim.doğum günün kutlu olsun şekerim.allah nice uzun mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah ailenle hayatım.
a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

a.s.canım nice senelere doğum günün kutlu olsunŞeniz

teşekkürler tatlım...

canım benim.doğum günün kutlu olsun şekerim.allah nice uzun mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah ailenle hayatım.
a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

teşekkürler canım...iyi dileklerin için sağolkaydirigubbakcemile5amin canım:Saruboceq:

merhaba rosemm geldiiiiiiiiiii..............kaydirigubbakcemile3

kızlar dün izinliydim ilk defa bir resmi tatilde izinliydim işte:roflol: şimdi acısı çıkıyoo işler birikmiş ama öğleden sonra buradayımmm ayy içim içime sığmıyoo kızlar bana tatil yaramıyo galiba anammmm bu sefer ben bile kendime hayret edttim kız ne bu enerji böllee aaaaa:roflol:aa tü bismillah kendime nazar değidiricem bidee:))))

kulağımda kulaklık müzik dinliyorum ayy oynayacama tutun beni bide gidecek karizma buralarda:sm_cool::roflol::roflol:

haklısın şekerimmm
topiği iyice boş bıraktılarrr
bende dr gittim anca gelebildim
alyaulin maşallah canım meleğine
kamilecim nasıl oldun canım
Günaydınlaaar....
msn mi açtım ve kk yönetiminden doğum günü mesajı yollamışlar çok mutlu oldum...

belinaycım doğum günün kutlu olsun:1hug:
allah sevdiklerinle beraber sağlıklı uzun ömür versin canım

Günaydınlaaar....

doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn hıuzurlar mutlulukla hep yanında olsun allahım ailenle güzel yıllar geçirmeni sağlasın inşallahhh hep bizle kallll.......hey benim kk bak nasılda belinayımı unutmamışlar erkencikten atmışlarrr mesajlarınıı

aa acaba benimkinide hatırlarlarmıı ha hayyy yoksa amann bu doğmasaymışş bazşımıza geldi gitmiyoda mı derlerrr:mymeka:

günaydın hanımlar
nasılsınız canlarım.rosemcim maşallah senin keyfin yerinde her zamanki gibi.kaydirigubbakcemile3umarım diğer arkadaşlarında keyifleri yerindedir
ben pek iyi sayılmam hanımlar.kriz sonunda bizide vurdu.eşimin maaşında %35 azalma oldu.meblağ büyük bundan sonra nasıl olur bilmiyorum:çok üzgünüm:
eşiminde benimde moralim bozuk zam beklerken maaşın üçe biri gitti ve kötüsü ne zamana kadar bu maaşı alacaklarıda belli değil:çok üzgünüm:

belinaycım doğum günün kutlu olsun:1hug:
allah sevdiklerinle beraber sağlıklı uzun ömür versin canım

güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler canlarım benim...

Şenizsanada günaydın tatlım canım üzülme benim eşinde 2 aydır doğru düzgün maaş alamıyor kriz herkesi vurdu malesef hakkımızda hayırlısı

gunaydın canlarım hepınıze guzel bır gun dılıyorum sekerler
meleklerımıde opuyorum
esım ızınlı evde ve mısafırlerım var aksama erkek evınde kınaya gıdecegız.cok ısım var yıne anlayacagınız
sızlere bır selam vereyım dedım
herkesı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım
kıb

yeni gelen bayenler.hoş geldiniz.
mihrişcim sıkma canını hayatım.herkes aynı tatlım.allah sonumuzu hayır etsin canım.
bu kriz herkesi vurdu tatlım.inşallah en kısa zamanda düzlüğe çıkarız hayatım.genede şükretmek lazım.en azından çalışıyoruz.

ah be cacım bizede 24 ay zam yok napalımeşiminkinede 75 lira yaptılar komik bi şekildee hemdee

ama napalım hiç moral bozulacak bişey değil bu bu zamanda evet herkes zor yetişiyo bişeylere ama ya işimizi kaybedersek yaa odaha kötü mihrişim o yüzden işe her gün geldiğimde allaha şükrediyorum artıkk çpcuklar büyüyünce masrafları daha artıyo dün kursa gittim yine ödeme planı çıkardılar karşımaa dedim beni dellendirmeyin yeterr size vereceğim buudur ister yaz ister yazma napıcan canımımı alıcan dedim müdür başladı gülmeye sanırım adam şaka yaptığımı sandı kayıt yaptırdım kızı seneye için..3 senedeir aynı yere gidiyo çocuk çokta başarılı hala sömürmeye bakıyolar delirecemm

hiç sıkma canını sen değil herkes qynı şekerimmmmm dua et işi var başka çare yokk

selam hanımlar nasılsınız.....oh sohbetinizi nazar değmesin....uğrayabilirsem uğrarım..hadi iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

Şenizsanada günaydın tatlım canım üzülme benim eşinde 2 aydır doğru düzgün maaş alamıyor kriz herkesi vurdu malesef hakkımızda hayırlısı

çok sağolun canlarım:teselli:
biliyorum kriz her kesimi etkiledi.biz ev için kredi çekmiştik yani kredi borcumuz var.eğer o borç olmasaydı inanın yinede hiç üzülmezdim.yada kriz dolayısıyla maaşa zam yok deselerdi yine takmazdım kafaya ama şimdi bitün ödeme planlarımız alt üst olacak.:çok üzgünüm:işin içinden çıkarız inş.:Saruboceq:
yinede tabiki şükrediyorum çok şükür en azından eşimin hala bir işi var:Saruboceq:

Günaydınlaaar....

iyiki dogdun canim nice mutlu yillara insallah saglikli mutlu bir sekilde Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…