Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ebrucum nasılsın canım kız rosem kaçta yattın sen akşam he de bakemmmmm lahanam yok galiba nerde bu gacı belinay nerdeeeeee kamiecem 1 resminizi gördüm maaşallah canım alyasulin ordasın ses yok niye de bakem ayyyy haydi kızlar canlanın

kız ezan kaçta okunuyosa 5 dakka sonra yattım artık sen hesaplaa...:roflol::roflol::roflol:

sohbet çok koyuydu naparsın bırakılmıyoooo:roflol::roflol::roflol:

canım iyiyim be hayatım.nasıl olıyım.bildiğin gibi çalışıyoruz işte.
sen nasılsın bugün pek iş yok galiba he.burda olduğuna göre.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

tabi bilmemmi benim adam yeter yat dedi fırçayı yedim anlıycan ((
hayatım tabbii o evde olunca bende en fazla 1 ekadar kalıyorumm ama bazen beraber takılıyoruz o zamanada3 ü buluyoo çok eğlenceli oluyoo 2 mizde olunca gerçii çok gülüyoruz
hayırdır kızlar ben birşeymi kaçırdım.niye o kadar takıldınız bakıyım.nerdeydiniz.anlamadım ben.

ebrum beni gecenin bi vakti msn de yakaladııı:roflol::roflol:

ebrucum çarşamba gecesi msn bir açtım bizim şugar şef orada gece olmuş 1 hayla sohbet bende kalayım dedimde kocişim bir bagırdı tıs tıs yattım :)))

hayatım gece 1 diyorsun ama sende ordasın.
anam anam gecenin köründe ne işiniz var oralarda.yatsanıza.kocişlerinizle ilgilensenize
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

saol canım eline sağlık şekercim.
birde sigara yakıyım
rosemcim hadi hayatım gel peşimden.

kamilemm yaaaaaaaaaa
işte buuuuuuuuuu üstünne tanımamm yyyy aaaaa
gördüm seni sende bebişlerinde çook kibarsınız hımmmm kibarcık aile çok hoş bir bayansın kamilemm benimm

kız ebruu çakmak yok bende geldimm yoksammmdelikafadulden

hadi yaktım ben şekercim.sen merak etme.sen yeterki gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…