K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.341
ebrucum nasılsın canım kız rosem kaçta yattın sen akşam he de bakemmmmm lahanam yok galiba nerde bu gacı belinay nerdeeeeee kamiecem 1 resminizi gördüm maaşallah canım alyasulin ordasın ses yok niye de bakem ayyyy haydi kızlar canlanın
ebrucum nasılsın canım kız rosem kaçta yattın sen akşam he de bakemmmmm lahanam yok galiba nerde bu gacı belinay nerdeeeeee kamiecem 1 resminizi gördüm maaşallah canım alyasulin ordasın ses yok niye de bakem ayyyy haydi kızlar canlanın
canım iyiyim be hayatım.nasıl olıyım.bildiğin gibi çalışıyoruz işte.
sen nasılsın bugün pek iş yok galiba he.burda olduğuna göre.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ayyy olmazmı ama yeter dedim delikafadulden
hayatım tabbii o evde olunca bende en fazla 1 ekadar kalıyorumm ama bazen beraber takılıyoruz o zamanada3 ü buluyoo çok eğlenceli oluyoo 2 mizde olunca gerçii çok gülüyoruztabi bilmemmi benim adam yeter yat dedi fırçayı yedim anlıycan((
hayırdır kızlar ben birşeymi kaçırdım.niye o kadar takıldınız bakıyım.nerdeydiniz.anlamadım ben.
hayatım gece 1 diyorsun ama sende ordasın.
anam anam gecenin köründe ne işiniz var oralarda.yatsanıza.kocişlerinizle ilgilensenize
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
aman ilgilen ilgilen nereye kadar uykum kaçmış adam uyumuş uykucu deli etti bende daldım alemlere:roflol::roflol::roflol: birde ne görem şefim çoktan dalmış
hayatım gece 1 diyorsun ama sende ordasın.
anam anam gecenin köründe ne işiniz var oralarda.yatsanıza.kocişlerinizle ilgilensenize
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
aman ilgilen ilgilen nereye kadar uykum kaçmış adam uyumuş uykucu deli etti bende daldım alemlere:roflol::roflol::roflol: birde ne görem şefim çoktan dalmış
ha hayyyyy dalarım tabii şekerim ne o ölee tavuk gibii 12 demi uyucamm ben geç yatarımmmşekerimmmyerimseniben:sm_cool::sm_cool:
biraz gecikti ama sonunda geldi afiyet olsunn şekerlerr
saol canım eline sağlık şekercim.
birde sigara yakıyım
rosemcim hadi hayatım gel peşimden.
kamilemm yaaaaaaaaaa
işte buuuuuuuuuu üstünne tanımamm yyyy aaaaa
gördüm seni sende bebişlerinde çook kibarsınız hımmmm kibarcık aile çok hoş bir bayansın kamilemm benimm
kız ebruu çakmak yok bende geldimm yoksammmdelikafadulden
biraz gecikti ama sonunda geldi afiyet olsunn şekerlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?