Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydin bacularim sewalcim insallah bir seyin yoktur kötü düsünme canim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

düşünmememye çalışıyorum ama cuma günnüden beri bir türlü uykuya dalamadım
hep aynı şeyler dolanıyo beynimde
acaba görülen kitle ne?taşmı ?kötü bişeymi var safra kesemde?bana bişey olursa çocuklarımın hali ne olur?güvenebileceğim annemden başka kimsem yok ve oda rahatsız..kocamın tarafına çocuklarımla ilgili hiç bir güvenim yok..kendi yetiştirdikleri çocukları görüyorum..hepsi dengesiz terbiye fakiri...
bugün 1 den sonra sonuçlar çıkıncaya kadar bu düşüncekler beynimi yiyip bitircek....

günaydın günaydın günaydın canlarım :teytey::teytey: :teytey: :teytey:

herkeşlere sağlıklı, huzur dolu güzel bir hafta diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

canımcım çok geçmiş olsun :teselli: inşallah kötü bir şey yoktur dualarım seninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızkardeşlerim canlarımmm
bugün benim için büyük gün
saat 1 de sonuçlarımı almaya gidicemmm
rahatsızlığımın tam olarak adı konulacak
dualarınızı benden esirgemeyin
günaydın şekercim.nasılsın hayatım.ben olayı bilmiyordum hayatım.şimdi öğrendim.
allahım sana acil şifa versin.dualarımız seninle şekerim.sakın kötü düşünme canım.iyi düşün iyi olsun.allahım kötü hiçbirşeyi göstermesin bizlere.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydin bacularim sewalcim insallah bir seyin yoktur kötü düsünme canim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın nunukcüm.nasılsın şekerim.Şeniz

herkeşlere sağlıklı, huzur dolu güzel bir hafta diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın şekerim.sanada huzurlu bir hafta diliyorum canımcım.Şeniz

saoll canımcım zaten sizlerden bunları duyp moralimi yükseltmek için geldim....
allah hepinizden razı olsun...........:Saruboceq::Saruboceq:

canim kötü düsünme sakin hersey iyi olacak bak sen kendin büyüteceksin cocuklarini kimseye muhtac etmeden insallah canim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kizlar bu minik aksam cok film izledi geliba daha uyanamadida
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydin sekerler iyiyim canim seni sormali
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:1shok: :1shok: :1shok: kııııııı bu azgun karu nefilmi izlemiş gece boyunca acep :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

GÜNAYDINN.....
çok işim var şekerler ah şimdi sizle olmak vardı ammaaa aahhhhhh

acık okudumda ne o ölee karamsar kargalarr, gamlı baykuşlarrrrr.ay 2 dakka arkamı dönmeye gelmiyosunuz yaa hemen negatif düşüncelerr
kız şevval o kitle ne ben sana diyi rahatla şeker

kaç gündür bana takılamadın ya ahanda onlar birikti işte oranda şişti..:roflol::roflol: başka bişeycik değill bak ben bi gelim takıl bana nasılda geçecek inecek görecenn....yerimseniben

hadi geliyom acık bekleyinn beni özleyinkaydirigubbakcemile3

gel aşqum gel şifam senin elinden olsun ama özletmeden gel
a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:

rosemm aşqumm bloguna bakarken orda bir hatun resmi gördüm o senmisin yavrummmm
eğer sensen çaktırmadan göz kırpıver bana....

:1shok: :1shok: :1shok: kııııııı bu azgun karu nefilmi izlemiş gece boyunca acep :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

12 den sonra izlediğine göre ne filmi olduğunu anlamadınızmı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden ben anladım vay minik vay :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

minik gelmeden burdan sıvışayım gelince yandım....
yazdıklarımızı okursa hepimizi birden yolar....:jeyyar:

benim dedigim degilmi simdi hani nerde bu garu uyanamadi cokkkkkkkk izlemis anlasilar :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
korkma sewalcim gel yamacima o bisey demez bana gel sen kollarimin altina bakem seni bir saram Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
minikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hadi uyan bakalim bak sabah oldu kim dedi sabahlara kadar film izle diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kizlar ben bugün biraz erken cikacam önce bahceye ugrayacam arkadasla sogan ekecez ben dün bezelye ve maydanoz ektim arkadasta bensiz giderse benim ektigim yere ekmesin diye onl gidecem

haaaaaaaaaaaaaaa unutmadan cuma günü 1 mayis ya onun icin burda tatil görümcemlere gidecez yatili simdiden diyeyim beni merak etmeyin canlarim cumartesi aksama gelmeyi düsünoyruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…