- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.501
günaydin bacularim sewalcim insallah bir seyin yoktur kötü düsünme canim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
düşünmememye çalışıyorum ama cuma günnüden beri bir türlü uykuya dalamadım
hep aynı şeyler dolanıyo beynimde
acaba görülen kitle ne?taşmı ?kötü bişeymi var safra kesemde?bana bişey olursa çocuklarımın hali ne olur?güvenebileceğim annemden başka kimsem yok ve oda rahatsız..kocamın tarafına çocuklarımla ilgili hiç bir güvenim yok..kendi yetiştirdikleri çocukları görüyorum..hepsi dengesiz terbiye fakiri...
bugün 1 den sonra sonuçlar çıkıncaya kadar bu düşüncekler beynimi yiyip bitircek....
günaydın şekercim.nasılsın hayatım.ben olayı bilmiyordum hayatım.şimdi öğrendim.günaydın kızkardeşlerim canlarımmm
bugün benim için büyük gün
saat 1 de sonuçlarımı almaya gidicemmm
rahatsızlığımın tam olarak adı konulacak
dualarınızı benden esirgemeyin
günaydın nunukcüm.nasılsın şekerim.Şenizgünaydin bacularim sewalcim insallah bir seyin yoktur kötü düsünme canim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın günaydın günaydın canlarım :teytey::teytey: :teytey: :teytey:
herkeşlere sağlıklı, huzur dolu güzel bir hafta diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın şekercim.nasılsın hayatım.ben olayı bilmiyordum hayatım.şimdi öğrendim.
allahım sana acil şifa versin.dualarımız seninle şekerim.sakın kötü düşünme canım.iyi düşün iyi olsun.allahım kötü hiçbirşeyi göstermesin bizlere.:Saruboceq::Saruboceq:
düşünmememye çalışıyorum ama cuma günnüden beri bir türlü uykuya dalamadım
hep aynı şeyler dolanıyo beynimde
acaba görülen kitle ne?taşmı ?kötü bişeymi var safra kesemde?bana bişey olursa çocuklarımın hali ne olur?güvenebileceğim annemden başka kimsem yok ve oda rahatsız..kocamın tarafına çocuklarımla ilgili hiç bir güvenim yok..kendi yetiştirdikleri çocukları görüyorum..hepsi dengesiz terbiye fakiri...
bugün 1 den sonra sonuçlar çıkıncaya kadar bu düşüncekler beynimi yiyip bitircek....
günaydın günaydın günaydın canlarım :teytey::teytey: :teytey: :teytey:
herkeşlere sağlıklı, huzur dolu güzel bir hafta diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın şekercim.nasılsın hayatım.ben olayı bilmiyordum hayatım.şimdi öğrendim.
allahım sana acil şifa versin.dualarımız seninle şekerim.sakın kötü düşünme canım.iyi düşün iyi olsun.allahım kötü hiçbirşeyi göstermesin bizlere.:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın nunukcüm.nasılsın şekerim.Şeniz
günaydın şekerim.sanada huzurlu bir hafta diliyorum canımcım.Şeniz
kizlar bu minik aksam cok film izledi geliba daha uyanamadida
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:1shok: :1shok: :1shok: kııııııı bu azgun karu nefilmi izlemiş gece boyunca acep :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
12 den sonra izlediğine göre ne filmi olduğunu anlamadınızmı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ben anladım vay minik vay :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
GÜNAYDINN.....
çok işim var şekerler ah şimdi sizle olmak vardı ammaaa aahhhhhh
acık okudumda ne o ölee karamsar kargalarr, gamlı baykuşlarrrrr.ay 2 dakka arkamı dönmeye gelmiyosunuz yaa hemen negatif düşüncelerr
kız şevval o kitle ne ben sana diyi rahatla şeker
kaç gündür bana takılamadın ya ahanda onlar birikti işte oranda şişti..:roflol::roflol: başka bişeycik değill bak ben bi gelim takıl bana nasılda geçecek inecek görecenn....yerimseniben
hadi geliyom acık bekleyinn beni özleyinkaydirigubbakcemile3
günaydın kızkardeşlerim canlarımmm
bugün benim için büyük gün
saat 1 de sonuçlarımı almaya gidicemmm
rahatsızlığımın tam olarak adı konulacak
dualarınızı benden esirgemeyin
:1shok: :1shok: :1shok: kııııııı bu azgun karu nefilmi izlemiş gece boyunca acep :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
12 den sonra izlediğine göre ne filmi olduğunu anlamadınızmı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ben anladım vay minik vay :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
minik gelmeden burdan sıvışayım gelince yandım....
yazdıklarımızı okursa hepimizi birden yolar....:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?