Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

haaaaaaaaaaaaaaa unutmadan cuma günü 1 mayis ya onun icin burda tatil görümcemlere gidecez yatili simdiden diyeyim beni merak etmeyin canlarim cumartesi aksama gelmeyi düsünoyruz

vayy nunuk hanım biz şehir içi gezemiyoz senin kadar sen başka ülkelri fethediyon yolculuk nereye gene polonyayamı??

merhabalar,nasılsınız meleklerimin anneleri.
kaç gündür uğrayamadım,dün gelinimize gittik.güzel bir gün geçirdik.
sizler nasılsınız,geçmişi okuyamadım.umarım herşey yolundadır.

vayy nunuk hanım biz şehir içi gezemiyoz senin kadar sen başka ülkelri fethediyon yolculuk nereye gene polonyayamı??

yok ya sehir ici canim nürnbergi biliyonmu ora giyecez iste 30-45 dk yol yani -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

merhabalar,nasılsınız meleklerimin anneleri.
kaç gündür uğrayamadım,dün gelinimize gittik.güzel bir gün geçirdik.
sizler nasılsınız,geçmişi okuyamadım.umarım herşey yolundadır.

hosgeldiniz bacularim

yok ya sehir ici canim nürnbergi biliyonmu ora giyecez iste 30-45 dk yol yani -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
nürnbergmiii onekii anlamaz ben öyle ecnebi şehirlerinden istanbulun bile avrupa yakasına adım atmadım ben... kısacası anlamam avrupai şehirlerden
hoşbuldum canımcım,bende seni öpüyorum.kaydirigubbakcemile3
bu arada sen nasılsın?geçmiş olsun mesajları okudum bi ara ama ne olduğunu anlayamadım.inş önemli bi şeyin yoktur.:Saruboceq:

midemden rahatsızdım canım ama hep aynı şeyi yazıp yolluyolardı
cuma dr ve hastane değitirip onkoloji hastanesine gitttim...
ordada ultrason çektiler 6 tüp kan aldılar
ultrasoncu dr safra kesesinde bir kitle var dedi
bugün 1 de gidicem sonuçları alıp dr göstercem
tam olarak sonuçların ne oduğu o zaman çıkıcak....

minik uyan minik haydi sabah oldu bak dilime düstün düsecen kadar kiz bu uyuyoda cocuklarida uyandirmiyo allah bilir aksam kizlarida uyuttular basbasa filmmi izlediler yoksammmmmmmmmm nettiler bilemiyom artikin dilime düstün vay yafrim yarin karsimiza :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: cikarmi cikar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ahhhhhh canim cokkkk gecmis olsun acil sifalar insallah hicbirsey cikmayacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kız nunuk ne oldu miniğe gene ne kaçırdım.anam yetişemiyorum bu aralar size.kız minik niye hamile çıkıcak karşımıza he de bakem sen bana.:uhm: :uhm:

selam canım.biz iyiyi sen nasılsın şekercim.
hoşgeldin.:1hug:

bende iyiim canım,ne olsun kızlarla uğraşıyorum işte.bazen deli ediyolar beni-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hosgeldiniz bacularim

hoşbulduk canımcım,

çok geçmiş olsun canım,hayırlı haberlerini bekliyoruz.bizi habersiz bırakma.

selam hanımlar...nasılsınız.... kaydirigubbakcemile3
hepinizin iyi bir hafta geçirmesini diliyorummmmmmmmm hihoyyyt

hoşgeldin canım,iyiiz canım seni sormalı?
senin de haftan güzel geçsin canım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarr bana müsade
fındık kızımı hazırlıyayım bende hazırlanayım
(bakacak kimsem yok mecburen onuda taşıyorum yanımda)
hayırlısıyla sonuçlarımı birn önce alıyım
yoksa sonuçlar iyi bile çıksa ben meraktan gidecem....

kız nunuk ne oldu miniğe gene ne kaçırdım.anam yetişemiyorum bu aralar size.kız minik niye hamile çıkıcak karşımıza he de bakem sen bana.:uhm: :uhm:

al iste kiz anlatiyom ya sabahtir beri minik aksam esiyle bas basa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: film izlemisler ya -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- onu diyorum yarin birgün cikarsa film izleyecez diye :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: anladinsen anam minikte gelmedi gelirse beni kesecek ben cikiyorum arkadasida bakletmeyin minikte geldimi beni görmediniz haaaaaaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geçmiş olsun canım...inşallah kötü bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…