Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın
bende selam verip cıkıyorum kücük kızın iğnesi yapılacak eşim evde bu gün bir sürü is var yani sonra görüsürüz insallah a.s.

rosem gelmiş sobe sobe rosem gördüm senükaydirigubbakcemile3

he heee işte geldimmm....

lahanmmm özledin galibaaa kız ben özledim valla muzurluklarımıı yaaa ah şu işlerr
emmmeee velakin ahanda bu gün buradayımmm....çok kararlıyımm... hiç bi yere gitmiycemmmm..
ebrummm pas vermiyosun tatlımmmm
hadeee uyuşuklarr bakın mihriş gene uyuyo yaaaa
hani kamilemm nerdeee
şevvall nerde

aa ebrum dün deprem olmuş farkettinmii ben farketmedim ya(aayy o saatteee zaten bi deprem varduuuuuukaydirigubbakcemileŞeniz:asigim:)ha haaa haaayyyyyyyy:roflol::roflol:

günaydın
bende selam verip cıkıyorum kücük kızın iğnesi yapılacak eşim evde bu gün bir sürü is var yani sonra görüsürüz insallah a.s.

kızlar biz kahvaltı yapcaz ben şimdilik kaçıyorum.
şimdilik hoşçakalın

görüşürüz hanımlar:))) baa rep virip öle gidin olumu :roflol: :roflol: :roflol:

hayatım dün depremi duymadım iyikide duymadım.sonra sabaha kadar uyumazdım hayatım.
ben biliyorsun adapazarındaydım büyük depremde onun için çok etkileniyorum.
allahta biliyor ve duyurmuyor canım.sabah öğrendim bende deprem olduğunu.
neyse onu geçelim demek sizde daha büyük bir deprem vardı he.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın rosemcim.bugün işin yok galiba he hayatım.
benim 11 de toplantım var.ne kadar sürer onuda bilmiyorum ya.

EBRUMM hiç anlamamm 11,30 da buraya gel tekmil verr bizee işte çıktım bitti toplantı diyee...

kızlar akşam şok yaşadım elektrik faturam gelmiş tahmin edin ne kadar?

ne kaaaaa nee kaaaaaaaa gelmişşşş günaydın şekerrrrrrr.......

kızlar akşam şok yaşadım elektrik faturam gelmiş tahmin edin ne kadar?

1,300,26 tl yani binüçyüz tl cikkkkkkkk

nasıl yanııııııııııı:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
napıyonuz kıs okadar anam uzay ussumu calıstıyonuz evde:roflol::roflol:
ay canım saka bır yanlıslık olmustur canım ne kullanacaksın okadar ay
ben sureklı tv pc acık camasır bulasık ne gelırse aklına 100 fıx her ay
hemen gıdın ıtıraz edın ay mannaklarıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

EBRUMM hiç anlamamm 11,30 da buraya gel tekmil verr bizee işte çıktım bitti toplantı diyee...

ne kaaaaa nee kaaaaaaaa gelmişşşş günaydın şekerrrrrrr.......

ah be hayatım.büyük ihtimalle 11.30 da bitmez bizim toplantı.
zaten benim burdada değil başka yere gidicem toplantıya.
yani ne zaman biter bilmiyorum şekercim.fisfisfis fisfisfis

Kız Anneleri Mutlaka Okuyun

Bazıları için kız çocukların kulaklarını deldirmek kültürel ya da ailevi bir gelenektir. Diğerleri için ise dünyaya çocuklarının kız mı erkek mi olduğunu göstermenin (saçların uzayıp toka takılmasından önce ) bir yoludur. Sebep ne olursa olsun küçük kızın kulaklarını beşikten kalkar kakmaz deldirmek çok revaçtadır. Fakat bu işlem halk arasında ne kadar popüler olursa olsun tıp çevrelerinde pek fazla hoş karşılanmamaktadır.
Bunun bir sebebi yapılan işlem sonucunda meydana gelebilecek bir enfeksiyonun anne baba fark etmeden önce kontrolden çıkabilecek olmasıdır. Enfeksiyonlar delme işlemi yapıldıktan sonraki ilk beş ay içinde görülebilir ve çocukların ç.oğu kulağında bir ağrı, kaşıntı ya da hassasiyet olduğunu bildirme yeteneğini henüz kazanamamışlardır (her ne kadar küpeler acıttığında bazıları kulağını çekip ağlasa da). Sonuç olarak bir enfeksiyonun erken işaretleri kolaylıkla gözden kaçabilir.
Küpelerin kendileri de sorun oluşturabilirler. Küçük bir çocuk oyun oynarken onları çıkarabilir (küpeler kendiliğinden de çıkabilir) ve kendine batırabilir veya bir ya da

birden fazla parçasını yutabilir. Bu yüzden çoğu doktor, çocuk en az dört yaşına gelene dek bu işlemin ertelenmesini hatta sekiz yaşına yaklaşana kadar beklenmesini önerir.
Yine de küçük çocuğunuzun kulaklarını deldirmek istiyorsanız işlemin ehil kişiler tarafından (çocuğunuzun doktoruna danışın) steril şartlar altında yerine getirildiğine emin olun. ışlemden sonra alkol ya da hidrojen peroksitli (daha az kurutur) bir parça pamukla kulak memelerini her gün temizleyin ve her sabah küpelerin yerlerini değiştirin (deliklere yapışmalarını engellemek için). Eğer bir enfeksiyon işaretine rastlarsanız (kızarıklık, hassasiyet, kanama, şişlik ya da kabuk bağlama gibi) çocuğunuzun doktorunu arayın. Ve çocuğunuzun sallanan küpeler takmasına izin vermeyin: Bunlar başka çocuklar tarafından (ya da çocuğun kendisi tarafından) çekilebilirler ve bu şekilde kulak memesi yırtılabilir. Eğer çocuğunuz küpeleri çıkarmaya ya da onlarla oynamaya başlarsa küpe takmayı durdurun ve delikleri kapanmak üzere bırakın. Çocuğunuz biraz daha büyüdüğünde ve sorumluluk sahibi olduğunda kulaklarını tekrar deldirebilirsiniz. ALINTIDIR.....

sekerler az once gozume ılıstı sızlerle paylasmak ıstedım.bende cok karsıyım kulak deldırmeye kucuk yaslarda.ıkısınınde delık degıl.elıf zaten hıc sevmıyor.ılerde buyuyunce neresını deldırırse deldırsın kendı bılır artık:))))

:roflol: :roflol: allah seni netmiye emi kıssss:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

1,300,26 tl yani binüçyüz tl cikkkkkkkk

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: şakamı yapıyosun :1shok:

paylaşımın için saol şekercim.
benimki çok meraklı küpelere(anasına çekmiş ne diyebilirimkikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3)

miniğim bende bebeklerin kulaklarının deldirilmesine karşıyım zatii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…