Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar fıstıklar yemeğimizi yedik bulaşığı attım makinaya şimdi çay demleyip icicez:roflol: bir bakayım siz napıyorsunuz dedim görüşmek üzerehihoyyyt

iyi akşamlar güzel anneler ve melekleri burçinimle ziyarete geldik uzun zamandır aranızda degilim doguma biraz daha var ama sizlerden ögrenecegim çok şey var onları aklıma geldikçe sorarım artık malum iki prensesi idare etmek zor olacak gibi ablamızı şimdiden alıştırıyorum ama arada bakıyorumda kıskanacak gibi davranıyor bugün ananneyle beraber dogum çantasını hazırladılar bakalım inşallah kıskanmaz

hoşgeldin canım
sağlıla inş eline alırsın meleğini
biraz kıskançlık olabilir normal canım

sağol minikcim dinlenmedeyim zaten
her işe mola verdim

sewalcim geçmiş olsun canım
emarda iyi çıkar inş:Saruboceq::1hug:

gecmis olsun canım benim kızda hala atesleniyor bu aksam bir daha doktora götüreceğim cok zor ya insan mahvoluyor tekrar ğecmis olsun

ne oldu kamilecim
sen iyice toparlanamadın sanırımCADIARZU
kendine dikkat canım öptüm senia.s.a.s.a.s.

KAMİLECİM ALALH RAZI OLSUN CNM

sanad çok geçmiş olsun cnm hayrdır.ya merak ettım şimdi ne oldu

kendine iyi bak cnm haydı yat dinlen biraz balım öptüm seni ve meleklerini.
teşekkür ederim arkadaşlarımmŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.

iyi dileklerin için sağol canım şimilik ilacım yok tek çare ameliyatmış...stresin tabiki etkisi var 10 yıldır çok şeyi içime attım derken safra keseme doldurmuşum tüm sıkıntılarımı....

allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin....ama kıskançlık haliyle olacak allah yardımcın olsun....
sewalcim geçmiş olsun canım
emarda iyi çıkar inş:Saruboceq::1hug:
güzel duaların için sağol tatlım.............

kızlar iyi geceler birşey soracagım kızımın boynunda kırmızı kırmızı kabartılar oluştu isilik gibi ne yapmalıyım

benim kızada bronsit dedi doktor altı tane iğne yapıldı hala düzelme yok bu gün yine antibiyotik tedavisi başladık bu senenin gribi cok kötü geciyor bir türlü geçmek bilmiyor ve ateşli belkide seninkide aynıdır canım cok ğecmis olsun bir an önce iyilesirsin anneler hasta olunca evde tüm düzen bozuluyor cünki

önce yıka istersen bir cok zaman yıkamanın faydası oluyor eğer gecmezse eğer varsa pudra filan döke bilirsin faydası olur

geçmiş olsun canım
bunlar geçer iyileşirsin canım o kadar kendini strese soktun bak gereksizmişyerimseniben
acil şifalar diliyorum şevvalcim

iyi geceler kızlar...
nasılsınız bakalım?
az önce burda deprem oldu:1shok:televizyon izliyordum
koltukta, birden koltuk sallanmaya başladı çok korktumsenağlama
4.1 büyüklüğünde olmuş...Allahım beterinden korusun:Saruboceq:

geçmiş olsun şevvalim...
inşallah biran önce iyileşirsin canım...

sanada geçmiş olsun canım ya
kötü bir durum yoktur umarım orda

canım benim çok geçmiş olsun
mr iyi çıksında ameliyat kolay
artık lapraskopiyle kapalı ameliyat ediyorlar
sakın korkma canım dualarımız seninle
hadi seni şakacı şey estetik yaptırıyorsun
bize safra kesesi diyorsun dimi sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

canım ya sahiden deprem olmuş
ben 7 . ci kattayım bir gram bile sallanmadık
üstelik evim deniz kenarında asla taşınmam burdan alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…