Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rosemm üç saniye içinde burda olduğunu ispatlmazsan
resmini topikte yayınlıycam
herkes görcek seniiiiiiiiiiiii:roflol:

1 .i beğenmedim
diğerlerini tuttum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben hiçbirini tutmadım desem
:roflol::roflol::roflol:

son şık iyi ya temizlikçi falan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet yayınladım şekerimm
ama rosemin gerçek resmini yayınlıycammm
elime düştün rosemmmmmm:roflol:

yayınla şekerim yakışır benim arkime :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

anaaaaaaaaaa ne nan bu bölee yanem her halukarda biri olcekmi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım benim son cadı tek başına iki çocuğa bedel:roflol:
tam bir felaket.:roflol:allahtan diğer ikisi akıllılar
canlarım onlar benim:1hug:
ha bu arada şuda çok doğru onların hastalıklarıyla uğraşmaktan kendi sağlığımızla ilgilenemiyoruz.kendimizi çok ihmal ediyoruz en azından benim için böyle durum:çok üzgünüm:

gittim canım bir pürüz çıktı onuda halledersem safra kesemden ameliyat olucammm
taş gibi hatunum ya safra kesem taş dolmuşşşş

ay sende hepimizi korkuttun kiz dün öyleden sonra pek giremedim sabah 4den sonra uyuyamadim sende geldin aklima netti acep diye de aklima geldin pc basina oturmak istemiyo canim minik gibi sabah kadar tvde izlemedim ki uykum var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada minik dünki yazdiklarimi okumamis anlasilan bisey demedi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…