- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.761
günaydın güzel bir gün bizimle olsun
gülzeyno,kSo,başak35,lahanabebek nasılsınız?melekleriniz nasıl uyandılarmı?
yok canim ya ben dogruyu söylüyorum kiz film izlemisiniz ya basbasa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: anladin sen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bütün kızlar toblanmiş ay oku oku bitmed
ama çene yapmişiniz alkisalkisalkis:roflol:
kızlar dün eşim arbayla kaz yapmiş.
arabanın onu tarafı kompile gitmiş
nasıl olmuş anıden fıren tutmamiş onundekı münübüse çarbmiş ve kaldırıma çikmiş
çok şükür canında bişey yok fakat arabada bay bi hasr var
cana gelmesinde mala gelsini
haberimiz bile yok akşam eve geldğinde öğrendik
ALLAH korumuş.
dün bide tayfun arkadaşinin babasi ölünce
çok üzülmüştü akşam bide bunu duyunca yavrum nasıl ağladı anlatamaı kızlar baba sana bişey olasydı.
ben ne yapardım diye lütfen bidah dikkatlı kullan arabayı diyo babasına.
DOGRU SOZE BOYNUM KILDAN INCE AYOLLL
ISSIZ ADAMI ISLEDIK SEKERCIGIMMM:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
GERISI MALUMMMM
[color="ındigo"]mihriş efsun efeeemm frezya minikkk hgniz
frezyaa geçmiş olsunn
nunukummm nereye gdiyonn alaman ellerinde kaybolcann bide bizi getirtme oralara seni aramayaa
düşünsenizee ellerimizde panlkarttlar nunuğu isteriz nunuğuu bulun:enbuyukkk::enbuyukkk: Diyee türk konsolossluğunun önünde oturma eylemi yapıyomuşuzz bizz bizler ve şevvaalin taşlarııı kız sen uçağada binemezsin şimdiii fazla ağırlık yapar o taşlar....
[/color]sırnaşık şeysırnaşık şey
mihriş efsun efeeemm frezya minikkk hgniz
frezyaa geçmiş olsunn
nunukummm nereye gdiyonn alaman ellerinde kaybolcann bide bizi getirtme oralara seni aramayaa
düşünsenizee ellerimizde panlkarttlar nunuğu isteriz nunuğuu bulun:enbuyukkk::enbuyukkk: diyee türk konsolossluğunun önünde oturma eylemi yapıyomuşuzz bizz bizler ve şevvaalin taşlarııı kız sen uçağada binemezsin şimdiii fazla ağırlık yapar o taşlar....
sırnaşık şeysırnaşık şey
frezyaa geçmiş olsunn
düşünsenizee ellerimizde panlkarttlar nunuğu isteriz nunuğuu bulun:enbuyukkk::enbuyukkk: diyee türk konsolossluğunun önünde oturma eylemi yapıyomuşuzz bizz bizler ve şevvaalin taşlarııı kız sen uçağada binemezsin şimdiii fazla ağırlık yapar o taşlar....
sırnaşık şeysırnaşık şey
frezyaa geçmiş olsunn
sırnaşık şeysırnaşık şey
frezyaa geçmiş olsunn
sırnaşık şeysırnaşık şey
topiği yakında bebeeler basacakkk
rosemlerde deprem olmuşş:jeyyar::jeyyar:
minik ıssız adamı seyretmiş:jeyyar::jeyyar:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
delü garuuu bak birde itiraf ediyo
utandim bak benden cikti ya laf (aslinda utanmadimda minigi kandiriyom ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: QUOTE]
AAAAAA NE KIS YALANMI SOYLEYIM AAAAA
NIKAHLI KOCAM AYOL NE SAKLAYACAM:::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
HEM SEN UTANMIYONMU BOYLE SEYLER DUSUNMEYE BAKEM BENIM HAKKIMDA
FESAT ICI KOKMUS KARU SENIIIIIIklava: klava: klava: klava: klava: klava:
AY DUR KIS NE BEBESI AAAAAAA
HER SEYDE BEBE OLAYDI OOOOOOOOOOO:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
YA KOTU YORUMLAR COK DUYMUSTUK AMA MERAK EDIYORDUM NASIL BIR FILM DIYE ESIMLE DEDIM HADI BAKALIM KIZLARDA UYURKEN BEN COK BEGENDIM HELEDE SONUNU
SALAK ADAM OLDU SONU AMA NEYSE:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dur kız ben sevalimi bir yerlerde
bırakmam siz uçakla gidin
sevalle ben jetim geleceğiz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
DOGRU SOZE BOYNUM KILDAN INCE AYOLLL
ISSIZ ADAMI ISLEDIK SEKERCIGIMMM:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
GERISI MALUMMMM
selam canım benin prenses geç kalkıyor öglenci oldugu için ellemiyorum uyusun garibim kardeşi olunca aglama sesinden uyuyamıya bilir şimdi bari istedigi kadar uyusun melegim
nunuk cum ve rosemım teşekür ederim kızlar.
işte bu yaaaa
arkadaşım benim canım benimmmm:asigim::1hug::1hug::1hug:
rosemm buda sana kapak olsunnnnn
töbee töbeeee hee biz bebek yapalım sen ancak taş yapamayı becerr:mymeka:
kızlar şakamahka ne deprem yaratmışsammm tekirdağ dan duyulmuşş haaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?