Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın güzel bir gün bizimle olsun
gülzeyno,kSo,başak35,lahanabebek nasılsınız?melekleriniz nasıl uyandılarmı?

selam canım benin prenses geç kalkıyor öglenci oldugu için ellemiyorum uyusun garibim kardeşi olunca aglama sesinden uyuyamıya bilir şimdi bari istedigi kadar uyusun melegim

DOGRU SOZE BOYNUM KILDAN INCE AYOLLL
ISSIZ ADAMI ISLEDIK SEKERCIGIMMM:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
GERISI MALUMMMM

canim cok gecmis olsun dedigin gibi cana gelmesinde mala gelsin

mihriş efsun efeeemm frezya minikkk hgniz

frezyaa geçmiş olsunn

nunukummm nereye gdiyonn alaman ellerinde kaybolcann bide bizi getirtme oralara seni aramayaa

düşünsenizee ellerimizde panlkarttlar nunuğu isteriz nunuğuu bulun:enbuyukkk::enbuyukkk: diyee türk konsolossluğunun önünde oturma eylemi yapıyomuşuzz bizz bizler ve şevvaalin taşlarııı kız sen uçağada binemezsin şimdiii fazla ağırlık yapar o taşlar....
sırnaşık şeysırnaşık şey

ISSIZ ADAMI ISLEDIK SEKERCIGIMMM:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
GERISI MALUMMMM

delü garuuu bak birde itiraf ediyo
utandim bak benden cikti ya laf (aslinda utanmadimda minigi kandiriyom ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

topiği yakında bebeeler basacakkk
rosemlerde deprem olmuşş:jeyyar::jeyyar:
minik ıssız adamı seyretmiş:jeyyar::jeyyar:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hb canım sagolasın nabersın sekerrrrr

hoşbulduk canım
rosemcim alemsin sen kız
taşlar ağırlıkmı yapar şevvali uçağa almazlarmı kız:roflol::roflol::roflol:

şekerimgeliyimde biyere taş atcak olursak sağda solda aramıyalım benimkiileri kullanırızzz
:tomato::tomato::tomato:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden yok kiz bildigimiz yer bilmedigimiz yer olsada navigasyon sagolsun polanyaya götürdü iki saat sonra navigasyon cekmiyomus orda nan kaybolsakda dil bilmek iz bilmek birde cok hirkiz o memleket allahtan cep tl vardida abimi aradik haaa yoksa ben kolay kolay kaybolmam -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

dur kız ben sevalimi bir yerlerde
bırakmam siz uçakla gidin
sevalle ben jetim geleceğiz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

töbee töbeeee hee biz bebek yapalım sen ancak taş yapamayı becerr:mymeka:
kızlar şakamahka ne deprem yaratmışsammm tekirdağ dan duyulmuşş haaaadelikafadulden

GERISI MALUMMMM

nan hemide ıssız ada he
acaba dünkü deprem rosem kaynaklımı
yoksa senden kaynaklımı
yavaş olun dedim size dinlemiyorsunuz
fayları bile hareketlendirdiniz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selam canım benin prenses geç kalkıyor öglenci oldugu için ellemiyorum uyusun garibim kardeşi olunca aglama sesinden uyuyamıya bilir şimdi bari istedigi kadar uyusun melegim

hos geldin bu aralar tasinma telasi icindeyim ilk görüyem seni tanismismiydik unuttumda

oh oh masallah hele minik ilk seferde tamam dir diyo yine öyle olursa tam mevsimi bak marttanda yeni ciktik sayilir :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: minik baya azgindi martta

nunuk cum ve rosemım teşekür ederim kızlar.

ne demek canim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

töbee töbeeee hee biz bebek yapalım sen ancak taş yapamayı becerr:mymeka:
kızlar şakamahka ne deprem yaratmışsammm tekirdağ dan duyulmuşş haaaadelikafadulden

nan rosem karısı sende çocuk sayısı kaç tanede konuşuyon
ben 2 çocuk yapalı çookkkk oluyo
şimdi sıra taşa geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…