Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın günaydın günaydın arkadaşlar :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

oh beee çok şükür sonunda düzelmiş kk ay delircektim valla neyse sizlere kavuştum ya artık ölsemde gam yemem :roflol: :roflol: :roflol:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amin amin amin :Saruboceq:

günaydın canımmŞeniz
aynen bende şekerim :roflol::roflol::roflol:

yeni gelenlerede tekrar günaydın canlarım.
gerçekten ya kafayı yiyicektim artık.
sizsizlik çekilmiyor kızlar ya.
allah eksikliğinizi göstermesin.

rosemmm günaydın şekercimmm naber

günaydın arkadaşımm iyiyimm saol hayatımm hava biraz kapalı burada ama olsun içimiz aydınlık olsun dimi şekerimmm ayy bişey diyimmi bu gün gene içim kıpır kıpır napsak ne etsek yaaa bişeyler yapsak...:sm_cool::sm_cool:
aa kaç gündür sus pusuz yaa yakışıyomu topiğimizee şu nunukta gelmiyo kii acık takılimm ona
iyice özletti kendini ya..

hadi işletin kafaları acık bakalım ne etsek bu günn hııı muzurluk günü olsun bu gün yaa neşelenelim acık hadii alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aaa kimseden öpücük yok bu gün noluyooo hanımlarrrrrrrrr canlanın bakalım yaaaŞenizŞenizŞeniz
sevgi paylaşıldıkça çoğalıra.s.:1hug:a.s.

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: kızlaaaaa bu gün bizde şiddetli bir fırtına var ben aluşuk delim böle fırtınaya :1shok: anacım çok korkuyom valla

anacımda yok yanumda kocişte işe getti ya ev kafama çökse nolcek şimdi kaydirigubbakcemile3

:teselli:

kız yanı başında kamilem var tutsana elinii hadi biz ebrumla uzağız da sıkı tut bırakma ev çökersede dışarı kaçma sakın ıslanırsın:roflol::roflol:

istediğin öpücük olsun şekercimmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yalnız kime muzurluk yapacağız kimse yok ki kime muzurluk yapalım:uhm: yinede bir düşünelim bakalım
bende iyice ciddileşmişim ya eskiden ne muzurluklara çalışırdı kafam
meğer ne kadar uslanmışım benCADIARZU

sevvalcıgım bebekım ne demek seker tabıkı yanında olacagız canım benım
hadı bununla gecmıs olsun sekercıgım
tınkımı bebegım selam canım benım bende senı cok ozledım sekercıgım
ınsaallah yıne gorusmek uzere canım benım
kolay gelsın sekercıgım opuyorum senı canım benım
herkese gunaydınlar dılıyorum sekelerrrrrr
10a kadar uyumusum valla kızlar acıktık artık kalk dıyerek geldıler yanıma oyun oynamıslar cızgı fılm ızlemısler.kahvaltımızı yapıp gelecegım sekerler
herkese guzel bır gun olsun ınsaallah
bu havada gun nasıl guzel olur oda tartısılır ama.(((

allah korusun ağzını hayra aç şekerim hadi atla gel bana burada da yağmur var kızlarımda evde okula gitmedilerr evde sağlam:roflol::roflol:

[/COLOR]
günaydın kızlar
hepinize güzel bir gün diliyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

efsuncum minikcim günaydın şekerlerrrŞenizŞeniz
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsun dimi amayerimseniben

kızlaaaaaaaa dün bir ara sizlere rep veri verdim gari bilmem anlata bildimmi :roflol: :roflol: :roflol:
allah gözünü doyursun kız sna vere vere rep leri ne hale geldin puanına bak bide bana bakk...
bide artık ben rep veremiyorum kk beni dinlendirmeye aldı şimdi bilmem analtabildimmiiinaniknaniknaniknanik

günaydın kızlar
hepinize güzel bir gün diliyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

efsunefem hoş geldin canımmmmmmkaydirigubbakcemile5

ebrum yaaaa sen baba öpücük atmadın bak içimde hala bi boşluk kaldıııı....dolmadııı:1no2::1no2:

kızlar volkan konağın MİMOZA ÇİÇEĞİM şarkısını dinledinizmi çok hoşuma gitti devamlı dinliyorum aslında ben metalica dinlerim ama hadi buda arada gitsin öle arada:roflol::roflol:

minikimm hoşgeldinnnnnna.s.

sagolun sekerlerrr hosbulduk
yaa avatarı hala degıstıremıyorum yaa hata verıyor sureklı onunla ugrastım ama kızlar tepeme cıktı haydı dıye
ben kactım sımdılık cok acıkmısız
gelın beraber olsun sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr

bende dinliyorum son günlerde o şarkıyı

Canımı yoluna koydum
Mimoza çiçegimsin
Kanatlanıp göğe uçma
Uçma sevdiceğim
Avcın değilim ki senin
Kaçma sevdigim
Yıktın dağlarımı yıktın
Mimoza çiçeğimsin
Başkası okşanıp sevilmez
Delirme Sevdiceğim
Yaktın ciğerimi yaktın
Yapma sevdigim…
Öpüp oksayamam ben seni
Mimoza çiçeğimsin
Alaca karganın gülüsün
Ellerin çiçeğisin
Değişmem dünyaya seni
Gitme sevdigim
Yıktın dağlarımı yıktın
Mimoza çiçeğimsin
Başkası okşanıp sevilmez
Delirme sevdicegim…
Yaktın ciğerimi yaktın
Yapma sevdigim

:1shok: :1shok: :1shok: anam anam dışarıdan çok fena sesler geliyo ben netsem nerelere gitsem kafamı nerye soksam şimdi :uhm:
akşam haberlerinde fırtınıdan bahsederlerse bir ev çöktü içinde bir gariban vardı derlerse bilinki benimdir :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…