Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar nerdesiniz
bugün eşimin izin günü ama son bir aydır her izin gününde amcasına yardıma gidiyo:jeyyar::jeyyar:
bugün gitmesini istemedim ne yaptı etti beni kandırdı yine gitti.bende akşama yemek yapmıcam dedim ne halin varsa gör dedim o da tamam yapma dışarda yeriz dedi:roflol:
şimdi onu bekliyorum gecikmez umarım o gelene kadar zafiyet geçirmeyelimdekaydirigubbakcemile3

hanımlar nerdesiniz
bugün eşimin izin günü ama son bir aydır her izin gününde amcasına yardıma gidiyo:jeyyar::jeyyar:
bugün gitmesini istemedim ne yaptı etti beni kandırdı yine gitti.bende akşama yemek yapmıcam dedim ne halin varsa gör dedim o da tamam yapma dışarda yeriz dedi:roflol:
şimdi onu bekliyorum gecikmez umarım o gelene kadar zafiyet geçirmeyelimdekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi bakalım afiyet olsun canımcokacimcoookcokacimcoook
Wc olayını kafana takma insallah cabuk ögrenir
Kararlı ol ve sakın pes etme
Kolay gelsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlarr şekerlerrr
annemden şimdi geldimm dün güneş dokanmış galiba gittiğimde çok bitkindi ayakta duramıyor başı dönüyordu çıkardı filan şimdi daha iyi kardeşimle gelinimiz kaldı yanında ben geldim sizler ne yaptınız bakalımm genelde herkes bu saatlerde parktasınız galiba ne güzel meleklerime iyi eğlencelerrr sizlerede kolay gelsin arkadaşlarımm:))))))))))))))))))

iyi akşamlarr şekerlerrr
annemden şimdi geldimm dün güneş dokanmış galiba gittiğimde çok bitkindi ayakta duramıyor başı dönüyordu çıkardı filan şimdi daha iyi kardeşimle gelinimiz kaldı yanında ben geldim sizler ne yaptınız bakalımm genelde herkes bu saatlerde parktasınız galiba ne güzel meleklerime iyi eğlencelerrr sizlerede kolay gelsin arkadaşlarımm:))))))))))))))))))

annene geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda iyileşir
yok canım evdeyim eşimin gelmesini bekliyorum daha gelmedi
gelsede maça gidecek çünkü 1 saat sonra halı saha maçı var.ay bu adam bugün yine beni sinir ettiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi bakalım afiyet olsun canımcokacimcoookcokacimcoook
Wc olayını kafana takma insallah cabuk ögrenir
Kararlı ol ve sakın pes etme
Kolay gelsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah kısa zamanda öğrenir canım yoksa ben kafayı yicemdelikafadulden
az önce wc götürdüm kızım çişin varsa yap dedim yok dedi dışarı çıkardım salonun kapısının önüne çişini yaptı:kızgın:soruyorum niye wc de yapmadın diye yapamıyom ki diyor bana:mymeka:
allahtan halıları topladım hemen viledayla siliyorum yerleri ama yinede zor işbenneyaptımki

iyi sayılırım canım
eşime ve kızıma kızgınım onun dışında iyiyim:mymeka:
:roflol::roflol:okudum tatlım kızma annesi öğrenicek inşalla bende oğlumu götürmeye başladım ama devamlı değil arada ayın 8de 2yaşına giricek yavaş yavaş başlayalım dedimilk zaman gitmedi şimdi gidiyo çişini yapıyor suyla oynuyor ama dediğim gibi ara sıra gidiyoz biz bakalım ayy bir atlatsak şu dönemi:roflol::roflol:

az önce wc götürdüm kızım çişin varsa yap dedim yok dedi dışarı çıkardım salonun kapısının önüne çişini yaptı:kızgın:soruyorum niye wc de yapmadın diye yapamıyom ki diyor bana:mymeka:
allahtan halıları topladım hemen viledayla siliyorum yerleri ama yinede zor işbenneyaptımki
kolay gelsin canımm inş öğrenecek annesi rabbim sana bol sabır versin canımm:1hug::1hug:

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız kamilem geçmiş olsun anneciğine tatlımzemuszemus
iyi akşamlar canımm sağol tatlım teşekkür ederimmŞenizŞeniz
annene geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda iyileşir
yok canım evdeyim eşimin gelmesini bekliyorum daha gelmedi
gelsede maça gidecek çünkü 1 saat sonra halı saha maçı var.ay bu adam bugün yine beni sinir ettiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
sağol canım teşekkür ederimm,bende kızgınım eşime son günlerde Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookhele bu akşam çok asabiyim :mymeka::mymeka:

iyi akşamlarr şekerlerrr

gecmiş olsun canım
sanada iyi aksamlar

iyi akşamlar kızlar...bugünden beri çok halsizim,boğazlarım ağrıyor galiba grip oluyorum.cuma günüde begümün sınıfıyla taaaa beykoza pikniğe gidicez bu halde nasıl gidicem hiç bilmiyorum,gitmek istemiyorum ama kızımın hatrına mecburen gidicem herhaldebenneyaptımki

yafrular benım kucuk cadı uyandı hemen cıse goturdum bıraz daha uyusa yataga yapacakmıstı sanırım
hadı ılk wcyı tutturusumuz tam anlamıyla:))))
darısı devamına ınsaallah
yemegımızı yıyıp dısarı cıkacagız bız accıkda oralarda yapsın napayım
hadı herkesı muckkkkkk
gorusmek uzere canlarım benım
herkese kolaylıklar dılıyorum

ah miniğim sen bir kere denk getirebilmişsin
benim cadı sabahtan beri 2 defa çiş yaptı birinide benim kucağımda hemde:jeyyar:ay hiç söylemiyo canım bu kız deli edicek benidelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

miniğim,mihribancım Allah ikinizede kolaylık ve sabırlar versin kaydirigubbakcemile5ben kızımda hiç uğraşmamıştım sadece 2 kere tuvaleti gösterdim o kadarkaydirigubbakcemile3inşallah oğluşumdada zorlanmam.(ay oğlum demek te çok garipmiş):emir_bebek:

iyi akşamlarr şekerlerrr

kamilecim anneciğine çok geçmiş olsun canıma.s.

Son düzenleme:
iyi akşamlarr kıslarrr
çok yorgun bir vaziyette döndümmm
evde tüm eşyalar yer değiştirdiii
ay benimde eklemlerim yar değiştirdi sanırım yorgunluktannnn
sizden enerji alıp normal halime dönmek için geldimmm
ama kimseler yok sanırsammm

öyle canım inşallah bu yaz kızlarımız wc gitmeyi öğrenicekler bizde o zaman şevvalciğe hava atarızzemuszemuskızlarımız büyüdü hııı deriz:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ah miniğim sen bir kere denk getirebilmişsin
benim cadı sabahtan beri 2 defa çiş yaptı birinide benim kucağımda hemde:jeyyar:ay hiç söylemiyo canım bu kız deli edicek benidelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım benım sabret ogrenırrr bak bugun aksama tam 1 gun oldu naz aksam 2 kere wcye gıttı.cok mutluyum vallahı hadı bakalım cok kısa zamanda ogrenecek ınsaallah
sureklı konusuyorum ben annem cıs varmı kosalım dıye sonra suyu acıyoruz hadı ısede su dokelım falan dıye.yapıncada cıktı odul vereyım dedım cocuga seker ve cıkolata sevmıyor tatlıyla arası yokya sut verdım alkısladım ısedı kızım wcye ısedı aferın ablası bak falan dedım bayıldı baba bakkk dıyo boyle yaptım dıye oturdu salonda nasıl ısedıgını gosterdı.
bırde artık wcye gıttıgınde kendı kendıne baslıyor cısssssssss demeye gelsın dıye
arkası gelır canım sabret 2 3 gun daha
parktada 3 saat hıc altına yapmadı marketten sut alıp cıkıyorduk cıs dedı ben goturecektımkı bırakıverdı
marketcımızde ooooo sızınle ısımız var kızzzzz dedı guldu:roflol::roflol::roflol:

hanımlar nerdesiniz

hadı bakalım sekercıgım afıyet olsun bebegım benım
cok cok optum sızlerı

iyi akşamlarr şekerlerrr

canım benım cok gecmıs olsun bebegım
aman dıkkat etsın canım yaa bu havalara guven olmuyor

pes etmek yok kıssssssss dur ay daha ne oldu bak sekercıgım cocuklarda haklı dogdugu andan berı tutma dıye bır seyı yoktukı bırakı verıyordu gıdıyordu sımdı bunu ıdrak edecek vs onları da anlamak lazım.
benımkı su an 22 aylık canım senın kucuk tam kac aylık.bugun parkta kımı ay cok guzel konusup derdını anlatıyor ogrenır hemen naz dedı kımıde aaaaa yazık cocuga ıskence yapıyon psıkologlar 26aydan sonra dıyorlar dıyo.elıfıde bu yaslarda ogretmıstım ben 5 6 gun surdu.26ay dedıgı yaz bıtımı olacak sonra nasıl halılar yıkanıp temızlık yapacagım dıye dusunuyorum
sende bence dayan bıraz yafrum bak gor 3 gun sonra daha ılerlemıs olacakları

iyi akşamlar kızlar...bugünden beri çok halsizim,boğazlarım ağrıyor galiba grip oluyorum.cuma günüde begümün sınıfıyla taaaa beykoza pikniğe gidicez bu halde nasıl gidicem hiç bilmiyorum,gitmek istemiyorum ama kızımın hatrına mecburen gidicem herhaldebenneyaptımki

ıyı aksamlar canım benım
aman dıkkat et bebegım gecmıs olsun canım benım
ıhlamur falan ıc canım kendıne ıyı bak bebısımızede tabıkı
hadı bakalım ıyı eglenceler sızlere sımdıden annecıgı
tabı melegımın hatrı ıcın cıg tavuk yenecek sekerrrrrrrrrrŞenizŞenizŞeniz

miniğim,mihribancım Allah ikinizede kolaylık ve sabırlar versin kaydirigubbakcemile5ben kızımda hiç uğraşmamıştım sadece 2 kere tuvaleti gösterdim o kadarkaydirigubbakcemile3inşallah oğluşumdada zorlanmam.(ay oğlum demek te çok garipmiş):emir_bebek:

amın canım benım sagolasın bebegım
hay masaallah seker kac yasındaydıkı 2 kere wc gostermeye hemen alıstı kıs
benım dun oglen cınnet modundaydım cocukta haklı bısey dıyemıyor kendı kendıme aldın basına belayı dıyıp durdum ama ılk gun ve yası kucuk daha normal tesellılerıyle avundum bugun daha ıyıydı cok sukur en azından cıs tuvalete gıdelım dedı ve aksam 2 kere wcye yaptı:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

iyi akşamlarr kıslarrr
çok yorgun bir vaziyette döndümmm
evde tüm eşyalar yer değiştirdiii
ay benimde eklemlerim yar değiştirdi sanırım yorgunluktannnn
sizden enerji alıp normal halime dönmek için geldimmm
ama kimseler yok sanırsammm

ıyı aksamlar allah akıl versın ınsaallah
bugun yattıgın yerı begenırsın artık seker o yorgunlukla
bu arada enıstem ne dedı bu duruma yafrummmmmmmm:oklava::oklava::oklava::oklava::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X