sekerler cıldırmak uzereyım yaaaaaaaa
benım bu elıfım ne kadar bahtsız bır cocuk yaaa
hatırlıyorsanız gecen sene kayıt yaptırdım ama kuradan cıkmamıstık ya cok uzulmustuk bu sene o okul bızım bulundugumuz muhıtten ogrencı almıyormus sımdıde

(((
baska bır okul buldum yarın oraya gıdecegım netten telını buldum neler ıstedıklerını sordum on kayıt ıcın goturecegım kuradan cıkarsa oraya gıdecek ordada cıkmazsa kuradan mahallemızdekı devlet okulunun anaokuluna gonderecegım son care.offff offffffffffffffffffffffffffffff
vallahı sıkıntı geldı bakalım esım ısyerınden gorev belgesı alabılırse bugun yarın gıdecegım.ay sonuna kuraya kadar bekleyecegım bır heyecan ve stresle.
rabbım ınsaallah bebegım ıcın hayırlısı nereyse onu nasıp etsın.
pazarı hallettım yemegımı yaptım ıslerı bıtırdım sınırden nasıl yaptım onuda bılmıyorum artık ama:))))
mıhrıban canım hayırlısı olsun bakalım seker nazı bende gece baglıyorum gunduzu halledelımde gecesı gelır ınsaallah.suda sutte cok ıcer ama tutuyor sanırım ınatlasıyormu ne wcye yapmayım dıye ama mecbur kalınca yapıyor bugun daha 1 kere wcye yaptı.pazara gıderken bezledım oralarda rezıl olmayım dıye.gelınce cıkardım yatırdım sımdı ne durumda haberım yok ortalıgı goturmuyordur bıseyler ınsaallah.:)))