Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
ben geldim bütün gün giremedim ama beni kimse merak etmemiş sanırım:çok üzgünüm:
bugün önce pazara gittik alışverişe sonrada yaylaya çıktık biraz serinlemek için
buralar yanıyodu bugün öyleki yayla bile serin değildi-tatlicadiarzu-
akşamda eve geldik yemek yedik.eşimde halı saha maçına gitti bende sizlere bakmaya geldim

canım eniştenin izin günü değilmiydi bugün ben ondan merak etmedim,
enişte erkenden gezmeye götürmüş galiba diye düşünmüştüm doğru tahmin etmişim değil mi şekerrkaydirigubbakcemile5

iyi gecelerrrr
ben geldim halimenin deneme sınavı varmış yarın uykusunu alsın diye erken döndük
sizler nasılsınız minikim hiç girmemiş hayırdır inş(((

kıs nerenın pazarına gıttın bugun pazar yoktukı anamm:))))))
valla bana kaprıs yapma bende yoktum bugun sagolsun kamılem merak etmıs benıde bıtek:)))
sende yokmussun bende sana kusmedım ozaman:))))))))))))))))))

iyi gecelerrrr
ben geldim halimenin deneme sınavı varmış yarın uykusunu alsın diye erken döndük
sizler nasılsınız minikim hiç girmemiş hayırdır inş(((

basarılar dılıyorum melegımıze canım yarınkı sınavı ıcın
sagolasın tekrardan canım benım

iyi geceler canlarım benim,bugün saat 4 te betüllerin okulda yıl sonu gösterisi vardı okula izlemeye gittik.
tam okuldan dönüyodum ki telefon geldi annem fenalaşmış hastaneye götürüyoruz diye.bi anda çok korktum.babam hemen hastaneye götürmüş tansiyon 18 e 10 olmuş.hemen sakinleştirici iğne yapmışlar.
babam hastaneye gelmeye gerek yok deyince annemlere gittim.çok şükür iğne iyi gelmiş annem iyiydi.bende eve rahat bi şekilde döndüm.
sizler neler yaptınız,bugün topik sakin kalmış

arkadaşlar bugün çok kotktum
sabah kayın valıdemın orda kahvaltı yapyoduk oğlum ben kızım
oğlum yapıp içeri gitti bende tv açktı cay içiyodum
gamzede camdan bakması için sandalye koydum cam kapalı sadece
sıneklıl olan cam açktı
onu ordada küçük bir dolap var
sen onun üstüne çik
sıneklğı it aşağı düşmüş bir anda karşi komşunu bağramsına arkamı döndümkü gamze camda
sıneklık aşağı düşmüş
aklım gitti sankı kanımdondu o anda şaşirdi
hiç panık yapmadan kucaklıyıp aldım kızımı
of of bir bilseniz ne kar korktuğum evdekiler söylemedim
allah korudu yavrumu.
bi anlık dikatsızlğım kızımın canına mal oluyodu Allah korsun
aklıma geldıkçe kendime kızıyorum
nasıl bu kadar daldım anlamadımkı
sizlerle paylaşmak istedim buğünkü korkum bana yettı
halen aklıma geldikce ya düşseydı 2 inci kattan diye ben
ne yapardım Allah ım sen yavrumu ve tüm yavrularımızı koru
onlar sana emanet amin.

Son düzenleme:
masallah melegimize
İmrendik şimdi ne güzel
yakın olsak bizde gelirdik o tadına doyulmaz caydan içmeye

dünya küçükmüş bellimi olur belki bi gün karşılaşırız canım betülün çayından sizde içersiniz

sağol canım benim.evet ya öğrendi bide çay demlesini iyice,kız çayı içmek pek güzel oluyomuş.

iyi akşamlar kızlar...bugün çok yanlız kalmış topiğimiz havayı güzel gören dışarı çıkmış herhaldezemuszemus

iyi geceler canım,nasılsın hayatım,bebişimiz nasıl?
dinleniyosun demi.allaha emanet ol canım benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

melek anneleri
hepiniz allaha emanet olun öpüyorum sizi şekerler :)

iyi geceler tatilci melek annesi,bizim yerimizede tatil yap canım.bizim bu yaz çok yoğun geçecek.hayırlısıyla,sende allaha emanet ol canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim çok geçmiş olsun :1hug::1hug:verilmiş sadakanız varmış :Saruboceq:

gülüm ben yatıyorum canım gözlerim kapanıyo artık,sabah görüşürüz inş
gamzeyi allah korumuş,bizde 3. katta oturuyoruz çok korkuyorum balkondan sarkcak diye.çok dikkat etmek gerekiyo.rabbim yazmamış olsun inş.
kendinize iyi bakın allaha emanet olun

canım eniştenin izin günü değilmiydi bugün ben ondan merak etmedim,
enişte erkenden gezmeye götürmüş galiba diye düşünmüştüm doğru tahmin etmişim değil mi şekerrkaydirigubbakcemile5
öyle canım bugün gezdik dolaştık birazkaydirigubbakcemile3

başka bir semtte pazar vardı canım arabayla gittik
şaka yapıyorum miniğim kaç gün öncesinden duyurdum zaten herkese salı günü dolaşıcaz diye:roflol:eminim duymayan kalmadı:roflol:
sen niye girmedin bugün canım hayrola:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…