Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benim çok geçmiş olsun :1hug::1hug:verilmiş sadakanız varmış :Saruboceq:

sağol cnm evet cnm verilmiş sadakamız varmiş ALALH kordu yavrumu o anda o kadın bağrmasyıdı kızmın halını düşünemiyorum aman ALLAHIM YA senağlamasenağlamasenağlama

AMİN AMİN AMİN CNM
BENDE SENİ ÖPTÜM BEBEĞİM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ..

betülcüm frezyacım her ikinizede geçmiş olsun hanımlar

MIHRIBAN SAĞOL BALIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar başka bi topikte gördüm çaktırmayın.ben bilmiyordum benim gibi bilmeyenler için tarif edeyim,mesajları takip etmek için kolay bi yol

"KULLANICI KONTROL PANELİ" nize gidiyoruz
Seçenekleri Düzenle ye tıklıyoruz
"Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı" bölümünden "her sayfada 40 mesaj gösterilsin" i seçiyoruz
aşağıdan "DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET" deyip çıkıyoruz

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

cnm bu seçenke zaten var kişi istedği kadar sayfada mesaj görebiliyom ama gende bilmeyenler için iyi oldu teşekürler cnm..

canım gecmiş olsun verilmiş sadakanız varmıs
Bizde 5.katta oturuyoruz balkondan cok korkuyorum bu aralar sürakli balkondanlar
Allah hepimizin evlatlarını korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi geceler canım,allah allah yıl sonunda ne sınavı ki 3. sınıfta.
allah zihin açıklığı versin meleğime
sağol canım teşekkürlerr bende anlamadım ki dünde yaptılar 60 soru sormuşlarr
bugün yine varmş hayırlsı bakalımm
geçmiş olsun canım,şimdi nasıl annen acil şifalar canımma.s.
sağol minikcimm:1hug:
geçmiş olsun tatlım ya verilmiş sadakanız varmış rabbim görünür görünmez kazalardan korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

meleklerimin güzel annelerine öptüm..
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydıınn melek anneleri

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım gecmiş olsun verilmiş sadakanız varmıs
Bizde 5.katta oturuyoruz balkondan cok korkuyorum bu aralar sürakli balkondanlar
Allah hepimizin evlatlarını korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm arkadaşim
çok dikkatlı olmak gerek vallahı cın gibi bunlar ya ayakat uyutuyolar insanı cnm

sanad günaydın bitanemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teselli::asigim:

günaydın canlarım günaydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizi çok çok özledim canlarım benim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sizde beni özledinizmi acep :uhm:

görüşmeyeli herkeşler iyidir inşallah herkeşlerin keyfi yerindedir inşallah zemuszemus zemuszemus
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
evet şimdide sabah çiçeklerimizi dağıtam bakem kimler varmış a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…