• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Bu gün de hava ne çok sıcak. Bi de kucağımda laptop var. O da öyle bir kızmış ki. Yaktı valla... kaydirigubbakcemile3 Bi de acayip mide ekşimesi var bende ya. Sende de oluyo mu? Bu arada dün hemen çıkmam gerekti. Cevabını tam okuyamadım. Sen kaç haftalık hamileydin canım?

evet canım hava bugün çok sıcakkafamçokkarıştıbenim daha mide bulantılarım yeni geçti ekşimeler başlamadı daha aman dur biraz rahat ediyim sonra başlasınyasakkelimebenimki 18 haftalık canım...

canlarım canlarım canlarım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizi kocacaman kocaman hasretle selamlayıp öpüyorum yevrular :1hug: Şeniz Şeniz Şeniz
havalar çok sıcak ben hala yazlıktayım komşunun netinden eccük size bakem dedim karşımda deniz var dalgaların sesi harika
kızlar hadi sizde gelin beraberce yüzeriz hemide yarışta yaparız k k hanımları yarışıyor :roflol: :roflol: :roflol:
valla şaka bir yana hepinizi çok özledim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

frezyam canım rahatsızmışsın galiba geçmişi okuyamadım canım kendine dikkat et çok geçmiş olsun öpüyorum canımcım Şeniz Şeniz Şeniz

Merhaba hanımlar. Yine ben geldim, nasılsınız? Hepinizi de öptük kızımla... Şeniz

ecrinim hoşgeldin güzelim :1hug:
demek sende bir melek annesi oluyosun allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek: :Saruboceq:

mihriban, kamilcem, kübrabetül, miniğim, belinay, şevvalim ismini unuttuklarım varsa özür diliyorum hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere

slmm şekerlerrrr
nasılsınızzz
sewalim maşallah şekerrr bugün oşmuşsun negüzel ikramlar hazırlamışsın eline sağlık
şekercim pek lezzetlilerr
zoynocum limonata için teşekkürlerr canımm
minikcim kolay gelsin canımm
talyacım minikkuşlarımın anlattığı gibi bende anlatmıştım meleğime geçenlerde küçük kızımla beraber tekrar konuştumm zamane çocukları az çok biliyorlarr zaten canım kolay gelsin şekercimm
mihribancım bugün kullaklarını çınlattım sık sık yeğenimde benimle bugün 3 çocukluyum kızlarla onuda yıkadım filan allah kolaylık versin şekercim sana :))))))
belinaycım,ceylincim naber şekerlerr
unuttuğum arkadaşım varsa çok özür dilerimmm
görüşmek ğzere meleklerimi ve sizleri öptümmm)))))))))))))
hele bugün sürekli kulağım çınlıyodu demek sen konuşuyodun hakkımda:roflol::roflol:
zor canım bir çocuk ha fazla ha eksik demeyin çok fark ediyo
hele benim en küçük cadıda öyle bir fenaki anlatamammafoldumben
sağol canım allah hepimize kolaylık versin
şekerlerr gelinimize geçen kontrolde bebek kız demişti dr
bugün kontrole gitmişlerdi buseferde erkek demiş ))))))))))))
kız olacak diye pek sevinmiştim hele kardeşim çok istiyordu kız olmasını hayırlısı artıkk))))))))))))
hayırlısı olsun canım kız erkek önemli değil sağlıklı olsunda
canlarım canlarım canlarım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizi kocacaman kocaman hasretle selamlayıp öpüyorum yevrular :1hug: Şeniz Şeniz Şeniz
havalar çok sıcak ben hala yazlıktayım komşunun netinden eccük size bakem dedim karşımda deniz var dalgaların sesi harika
kızlar hadi sizde gelin beraberce yüzeriz hemide yarışta yaparız k k hanımları yarışıyor :roflol: :roflol: :roflol:
valla şaka bir yana hepinizi çok özledim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

frezyam canım rahatsızmışsın galiba geçmişi okuyamadım canım kendine dikkat et çok geçmiş olsun öpüyorum canımcım Şeniz Şeniz Şeniz

demek sende bir melek annesi oluyosun allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek: :Saruboceq:

mihriban, kamilcem, kübrabetül, miniğim, belinay, şevvalim ismini unuttuklarım varsa özür diliyorum hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere
oh tadını çıkar denizin bizim yerimizede gez dolaş sahilde yürü canımzemuszemus
bende seni öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi akşamlar kızlarrr herkes dizimi izliyo CADIARZUCADIARZU

ooooo şekercim sen benim ilk anne olduğum günlerde anne olacakmışsınn:kedi::kedi::kedi:benim büyük şeker 24 eylül doğumlu hayırlısyla bebeğini kucağına alacaksın canımm:1hug::1hug:

İnşaallah canım. Ama başından beri bana hep erken olacakmiş gibi geliyor. Belki de ilk hamilelik psikolojisidir bilemiyorum...

ıyı aksamlar sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersınız bakemmmmmmmmmm
ay bugun uzerımde bır elektrık var boyle kendıme bıle fazla gelıyorum
sanırım kızlar oglen uyumadılar anneannelerıyle oynayacagım dıye aksama kadar yoruldum onlardan dolayı ondan oldu dıye dusunuyorum
bu kezde aksam yemekte kafalar masaya dustu resmen tabagın ıcıne gomeceklerdı uyuyup yemegı bıle gozlerı gormedı ıkı lokma yıyıp 7.30da yattılar bende yuruyuse cıktım kendıme geleyım accık dınleneyım muzık eslıgınde.yenı geldım dusumu aldım sızlere ıyı geceler dıleyıp yatayım dıyorum
herkesler ıyıdır ınsaallah canlarım benım
meleklerımıde cok cok opuyorum

Hoşbulduk Lahanam. Amin teşekkür ederim güzel dileklerin için.:lepi: opuyorumnanaktan Demek sen de buraya takılıyodun canım. Seni gördüğüme sevindim. zemuszemus Öslemiştim valla. Gel bi kucaklayam seni Adanalım. :1hug: Arada öbür topicimize de selam atmayı ihmal etme e mi. Öpüyorum seni. Şeniz

evet canım hava bugün çok sıcakkafamçokkarıştıbenim daha mide bulantılarım yeni geçti ekşimeler başlamadı daha aman dur biraz rahat ediyim sonra başlasınyasakkelimebenimki 18 haftalık canım...

Allah sağlıkla doğurmayı nasibetsin canım. :Saruboceq: İnşaallah hiç başlamaz ekşimeler. Ne yesem dokunuyo. Yemek borum yanıyo yaaa! Berbat bişi... :1no2:

bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
tatıle okadar ıhtıyacım varkı anlatamam bu sene
ınsaallah bakalım agustos bası bende kacacagım bır aksılık cıkmazsa
seneyede ramazan gelıyor bundan sonra tatılde goremeyız bu sene barı guzel bır tatıl yapsam dıyorum bakalım hayırlısı
benım ıcınde ıkı çim anacugummmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ıyı eglenceler dılıyorum bebekım sana opuyorum cok cok senı ve melegınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıyı aksamlar sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersınız bakemmmmmmmmmm
ay bugun uzerımde bır elektrık var boyle kendıme bıle fazla gelıyorum
sanırım kızlar oglen uyumadılar anneannelerıyle oynayacagım dıye aksama kadar yoruldum onlardan dolayı ondan oldu dıye dusunuyorum
bu kezde aksam yemekte kafalar masaya dustu resmen tabagın ıcıne gomeceklerdı uyuyup yemegı bıle gozlerı gormedı ıkı lokma yıyıp 7.30da yattılar bende yuruyuse cıktım kendıme geleyım accık dınleneyım muzık eslıgınde.yenı geldım dusumu aldım sızlere ıyı geceler dıleyıp yatayım dıyorum
herkesler ıyıdır ınsaallah canlarım benım
meleklerımıde cok cok opuyorum

İyi akşamlar canım. Tatlı rüyalar... :gitme:

iyi geceler hanımlar
çok yorgunum çoooooookk ama buraya bakmadan sizlere selam vermeden dinlenemiyorum bile.
bugün baya işleri hallettik
gelinliği aldık,yatak örtüsünü perdeleri ayakkabısı çantası nikahlığı hepsini hallettik
işlerimiz hep rast gitti inş hep böyle olur.ilk girdiğimiz mağazalardan aldık alacaklarımızı
sağolsun gelinimiz hiç üzmüyo bizi,ama bizde herşeyin iyisini almaya gayret ediyoruz elden geldiğince.
geçmişi okudum ama hepsi aklımda kalmadı,zaten bende de cevap yazacak derman da yok
ben şimdilik kaçayım yarın dinlenmiş olarak gelirim
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

iyi geceler hanımlar
çok yorgunum çoooooookk ama buraya bakmadan sizlere selam vermeden dinlenemiyorum bile.
gelinliği aldık,yatak örtüsünü perdeleri ayakkabısı çantası nikahlığı hepsini hallettik
işlerimiz hep rast gitti inş hep böyle olur.ilk girdiğimiz mağazalardan aldık alacaklarımızı
sağolsun gelinimiz hiç üzmüyo bizi,ama bizde herşeyin iyisini almaya gayret ediyoruz elden geldiğince.
geçmişi okudum ama hepsi aklımda kalmadı,zaten bende de cevap yazacak derman da yok

aldıklarınız hayırlı olsun canım
az kaldı betülcüm düğündenden sonra yorgunluğunda biter
sen dinlen şimdi canım öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagolasın canım gıdebılırsem ınsaallah ruya gormeye kalacagım:roflol::roflol::roflol:
sımdı gıdıyor derım 12den once cıkamam kkdan:roflol::roflol::roflol:
tesekkurler edıyorum canım sanada ıyı geceler

Sağol canım. Aynı ben işte. Çıkıyorum dedikten sonra 2 saat geçiyo... kaydirigubbakcemile3

iyi geceler hanımlar

Hayırlı olsun canım. Düğününüz yakın herhalde. Tatlı yorgunluklar başlamış. Allah mesudetsin evlenecek çiftleri. Bi yastıkta kocasınlar inşaallah...

Back
X