canlarım canlarım canlarım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizi kocacaman kocaman hasretle selamlayıp öpüyorum yevrular :1hug: Şeniz Şeniz Şeniz
havalar çok sıcak ben hala yazlıktayım komşunun netinden eccük size bakem dedim karşımda deniz var dalgaların sesi harika
kızlar hadi sizde gelin beraberce yüzeriz hemide yarışta yaparız k k hanımları yarışıyor :roflol: :roflol: :roflol:
valla şaka bir yana hepinizi çok özledim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
frezyam canım rahatsızmışsın galiba geçmişi okuyamadım canım kendine dikkat et çok geçmiş olsun öpüyorum canımcım Şeniz Şeniz Şeniz
ecrinim hoşgeldin güzelim :1hug:
demek sende bir melek annesi oluyosun allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
:Saruboceq:
mihriban, kamilcem, kübrabetül, miniğim, belinay, şevvalim ismini unuttuklarım varsa özür diliyorum hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere
merhaba canımcım ohh sefan olsun dinlenmene bak canım keşke gelebilsek yanına ne güzel olur ama nerdeeeeeeeeeeee
sen o komşuna sık sık ziyarete git olurmusırnaşık şey
bende seni öpüyorum kendine çok iyi bak ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
aldıklarınız hayırlı olsun canım
az kaldı betülcüm düğündenden sonra yorgunluğunda biter
sen dinlen şimdi canım öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım sağol,yorulduk ama olsun,gelinimiz saolsun çok uyumlu hiç zorluk çıkarmıyo.bizde zaten her şey iyi olsun diye istiyoruz
yeterki geçinsinler mutlu olsunlar biz herşeye razıyız
bende seni öptüm hayatımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun canım. Düğününüz yakın herhalde. Tatlı yorgunluklar başlamış. Allah mesudetsin evlenecek çiftleri. Bi yastıkta kocasınlar inşaallah...
amin canım,düğün 26 temmuzda
evet canım tatlı yorgunluk bunlar aman şimdiye kadar bi sorun çıkmadı inş sonuna kadar öyle olur
betulum canım benım kolaylıklar dılıyorum canım arkadasım bılırım o telası
ama ınan sonrasında mutluluklarını gormek dınlendırıyor ınsanı canım benım
yat dınlen sekercıgım kıb gorusmek uzere opuyorum senı cok cok meleklerımıde canım benım
kıs mıhrıban anam kızı kucagındamı uyutup kaldın ıkı dakka yatırıp gelemedınmı
ay kka delusu karuuu kalk yatırda gel bebeyı ay:))))))))))))))))))))
sağolasın miniğim,tek dileğimiz onların mutlu olması zaten
bunlar tatlı telaşe,yalnız kübrayla biraz işim var benden ayrı kalmak istemiyo dün ağlamış
annem nerde kaldı diye.mümkün olduğunca yanımda tutmaya çalışıyorum ama çarşı işi olunca çocukla zor oluyo.
kendine ve meleklerine çok iyi bak canım öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar
sevalcim benim bende seni özledim.
merak etme cumartesi evedönmüş olacağım.
miniğim benim sana iyi yolculuklar.
bu arada fethiyede dıptıs buluştuk.
sanırım yarın koyar resimlerimizi çok şeker bi hatun keşke sizlerde olabilseydiniz
hepinizi öpüyorum efsane yakında geri dönüyor:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iyi geceler efsuncum nasılsın nasıl gidiyo tatil?
demek buluşma vardı fethiyede hemen gidip bakayım belki koymuştur resimleri