• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Hayırlı Cumalar arkadaşlar. Geçerken bi uğradım... zemuszemus Bu gün yeni doğum yapmış bir arkadaşımın bebek mevlidi var. Ona gidicem. opuyorumnanaktan Sait Ege'miz 40 günlük oldu kıslar... Bi sevcem şimdi onu bi sevcem. Sisin adınıza da koklıyım mı mis kokulumu...

Hayırlı Cumalar arkadaşlar. Geçerken bi uğradım... zemuszemus Bu gün yeni doğum yapmış bir arkadaşımın bebek mevlidi var. Ona gidicem. opuyorumnanaktan Sait Ege'miz 40 günlük oldu kıslar... Bi sevcem şimdi onu bi sevcem. Sisin adınıza da koklıyım mı mis kokulumu...

kokla canım koklazemuszemusbenim kızlar büyüdü şimdi nerde yeni doğmuş bebek görsem hemen sarılıp öpesim geliyoŞenizbebek sevmeyi özledimkaydirigubbakcemile3
sana iyi gezmeler canım

şevvalcim efsunla dıptısın buluşma resimlerine baktım canım
efsunda çocuklarıda çok güzel çıkmışlar
oğlu ne şekermiş öyle minik boşuna sahiplenmemişkaydirigubbakcemile3dünürüm deyip duruyo efsunefeye işini biliyo bu minik:roflol::roflol::roflol:

kokla canım kokla valla mısler gıbı sut kokulumuzu benım ıcınde kokla
annesıne saglık mutluluk hayırlı evlat olsun dıleklerımıde ılet seker

yafrular ben kacıyorum artık
gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum
esım 1 gıbı gelecek yemek yıyıp cıkacagız
kızlarıda yıkayımda gec kalmadan yemegı hazırlamaya baslayım opuyorum sızlerı canlarım benım tekrardan
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum
muckkkkkkk byeeeeeeeeeeeeeee

şevvalcim efsunla dıptısın buluşma resimlerine baktım canım
efsunda çocuklarıda çok güzel çıkmışlar
oğlu ne şekermiş öyle minik boşuna sahiplenmemişkaydirigubbakcemile3dünürüm deyip duruyo efsunefeye işini biliyo bu minik:roflol::roflol::roflol:

ne resimleriymiş bu bakem hem nerede :uhm: bende görcem

hoşgeldin canım:1hug:

hoşbuldum mihrişim :1hug: Şeniz Şeniz Şeniz

yafrular ben kacıyorum artık
gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum
esım 1 gıbı gelecek yemek yıyıp cıkacagız
kızlarıda yıkayımda gec kalmadan yemegı hazırlamaya baslayım opuyorum sızlerı canlarım benım tekrardan
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum
muckkkkkkk byeeeeeeeeeeeeeee

tekrar hayırlı yolculuklar canım:gitme::kedi::gitme:

Back
X