- Konu Sahibi minik kuslarim
- #26.961
kızlar büyük kız biraz msn takılacakmış,artık akşama görüşürük,çünki yarım saat sonra pc kapanacak:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok üzüldüm,allah sabır versin,allah sevdiklerimizden ayırmasın bizi ,yanımızdalarken kıymetlerini bilelim inşallah....merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok
akşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde
sevdiklerinizin değerini bilin ben babamsız babalar gününden nefret ediyorum
BABACIĞIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM
2,5 yaşında canım adı birsen...çok cadı bir kız olduğu için bende onu en çok uyurken seviyorum zatenkaydirigubbakcemile3
Ay canıım ne tatlı. Uyurken sevmek de ne tatlı olur. Kaç yaşında küçük cadın. Adı ne canım?
hadi gözünaydın canım...inşallah diğer dişlerinide sorunsuz bir şekilde çıkarır meleğimizkızlar benim kız 2 gündür çok ağlıyordu durup durup vücudunu bi kasıyordu sormayın,bende karnı ağrıyor ondan yapıyor zannettiydim ama yavrum meğerse diş çıkarıyormuş,yaaaaa teyzeleri benim güzel kızım ilk dişini çıkardı ...
bu gece de arkadaşlarda günümüz var gitmesemmi diye düşünüyorum,benim kız yabancı bi ortamda asla uyumuyor,şimdi bide diş çıkarıyor huysuzluğunun doruk noktasında yani....
geçmiş olsun annene canım..acil şifalar diliyorumhoşbulduk cnm pek keyfım yok cnm çok sıkın annaem hasta onda sanırım çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
mihriban günaydın canımmmmmmmmmopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok
akşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde
merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok
ayy bugun üstümde bi agırlık benimde canım hiç bişey yapmak istemio..........
mihribancım hoşgeldin canım nasılsın?
iyi geceler kızlar
sevalcim benim bende seni özledim.
merak etme cumartesi evedönmüş olacağım.
miniğim benim sana iyi yolculuklar.
bu arada fethiyede dıptıs buluştuk.
sanırım yarın koyar resimlerimizi çok şeker bi hatun keşke sizlerde olabilseydiniz
hepinizi öpüyorum efsane yakında geri dönüyor:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
gunaydınlar hayırlı cumalar sekerlerrrr
ben oglen 2 gıbı yola cıkacagım bıraz ıslerım var onları halledıp oglen kızları yıkayım yolda uyusunlar serınce.
pazar gunu gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
hepınızı cok cok opuyor ve sevıyorum
meleklerımıde benım ıcın opunuz annecıklerı
ben yine bi konuyu kaçırdım sen nereye gidiyon miniğim
masamı topladım ama bulaşıkları bile yıkamadım evi süpürüp toz bile almadım ya hiç bişey istemio canım kızz havada nasıl güsel oysa kapalı bi havada yok ama......aynen bende öyleyim kahvaltı sofrasını bile toplamadım daha :umursamaz:
şöyle bi silkelenip iş başı yapmam lazım ama nasıllCADIARZU
gunaydınlar hayırlı cumalar sekerlerrrr
ben oglen 2 gıbı yola cıkacagım bıraz ıslerım var onları halledıp oglen kızları yıkayım yolda uyusunlar serınce.
pazar gunu gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
hepınızı cok cok opuyor ve sevıyorum
meleklerımıde benım ıcın opunuz annecıklerı
dugun telasındandır sekercıgım sorun degıl
esımın babaannesı 3 hafta falan once bacagını kırmıs amelıyat olmustu gecmıs olsuna nevsehıre gıdıyoruz.onu gorup gezıp gelecegız
masamı topladım ama bulaşıkları bile yıkamadım evi süpürüp toz bile almadım ya hiç bişey istemio canım kızz havada nasıl güsel oysa kapalı bi havada yok ama......
iyi yolculuklar cnm ....
geçmiş olsun hayatım,ellerinden öpüyorum teyzemin
sizede hayırlı yolcuklar canım