• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar büyük kız biraz msn takılacakmış,artık akşama görüşürük,çünki yarım saat sonra pc kapanacak:)))

merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok

akşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde

sevdiklerinizin değerini bilin ben babamsız babalar gününden nefret ediyorum

BABACIĞIM SENı ÇOK ÖZLEDıM

merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok

akşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde

BABACIĞIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM
canım çok üzüldüm,allah sabır versin,allah sevdiklerimizden ayırmasın bizi ,yanımızdalarken kıymetlerini bilelim inşallah....

Ay canıım ne tatlı. Uyurken sevmek de ne tatlı olur. Kaç yaşında küçük cadın. Adı ne canım?
2,5 yaşında canım adı birsen...çok cadı bir kız olduğu için bende onu en çok uyurken seviyorum zatenkaydirigubbakcemile3
kızlar benim kız 2 gündür çok ağlıyordu durup durup vücudunu bi kasıyordu sormayın,bende karnı ağrıyor ondan yapıyor zannettiydim ama yavrum meğerse diş çıkarıyormuş,yaaaaa teyzeleri benim güzel kızım ilk dişini çıkardı ...:nazar:
bu gece de arkadaşlarda günümüz var gitmesemmi diye düşünüyorum,benim kız yabancı bi ortamda asla uyumuyor,şimdi bide diş çıkarıyor huysuzluğunun doruk noktasında yani....
hadi gözünaydın canım...inşallah diğer dişlerinide sorunsuz bir şekilde çıkarır meleğimiz
hoşbulduk cnm pek keyfım yok cnm çok sıkın annaem hasta onda sanırım çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
geçmiş olsun annene canım..acil şifalar diliyorum
mihriban günaydın canımmmmmmmmmopuyorumnanaktan

sanada günaydın canım

canım sabah sabah benide ağlattınsenağlamasenağlamasenağlama
benim babam yaşıyo ama çok uzakta 2 seneden fazla oldu görüşmeyeli telde görüşüyoruz ama yüzyüze görüşmek gibi olmuyoki
bende çok özledim canım babamı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumben

canım benim çok üzüldüm :çok üzgünüm:arkadaşım.babacığına allah rahmet eylesin sizede bol sabır versin:Saruboceq:

mihribancım hoşgeldin canım nasılsın?

iyiyim canımda kso bana babamı hatırlattı ağlattı beni sabah sabahsenağlamasenağlama
insan sevdiklerinin değerini yakınındayken bilmeli biz uzak düştük az görüşünce nasıl özlüyo anlatamam
ne diyim allah sağlıklı uzun ömür versin anne babalarımıza bütün sevdiklerimize:Saruboceq:

iyi geceler kızlar
sevalcim benim bende seni özledim.
merak etme cumartesi evedönmüş olacağım.
miniğim benim sana iyi yolculuklar.
bu arada fethiyede dıptıs buluştuk.
sanırım yarın koyar resimlerimizi çok şeker bi hatun keşke sizlerde olabilseydiniz
hepinizi öpüyorum efsane yakında geri dönüyor:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

selam canım benım
hadı bakalım sanada hayırlı yolculuklar dılıyorum bebekım
sagolasın canım arkadasım
dun sonra ararım demıstım ama annem geldı onu gonderdım derken dısarı cıkardım kızları parkta aklıma geldın arayım dıye bulusmanızı bolmeyım dıye dusundum
ne guzel ıyı eglendıysenız sevındım sekercıgım
keske olabılseydım bende ısterdım canım benım
resımlere bakarız artıkın bızde onlarla avunuruzsenağlamasenağlamasenağlama
don anam don artık yeter bu kadar tatıl hadı bakem beklıyoruz yafrusumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınlar hayırlı cumalar sekerlerrrr
ben oglen 2 gıbı yola cıkacagım bıraz ıslerım var onları halledıp oglen kızları yıkayım yolda uyusunlar serınce.
pazar gunu gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
hepınızı cok cok opuyor ve sevıyorum
meleklerımıde benım ıcın opunuz annecıklerı

ben oglen 2 gıbı yola cıkacagım bıraz ıslerım var onları halledıp oglen kızları yıkayım yolda uyusunlar serınce.

ben yine bi konuyu kaçırdım sen nereye gidiyon miniğim

aynen bende öyleyim kahvaltı sofrasını bile toplamadım daha :umursamaz:
şöyle bi silkelenip iş başı yapmam lazım ama nasıllCADIARZU
masamı topladım ama bulaşıkları bile yıkamadım evi süpürüp toz bile almadım ya hiç bişey istemio canım kızz havada nasıl güsel oysa kapalı bi havada yok ama......

iyi yolculuklar cnm ....

masamı topladım ama bulaşıkları bile yıkamadım evi süpürüp toz bile almadım ya hiç bişey istemio canım kızz havada nasıl güsel oysa kapalı bi havada yok ama......

iyi yolculuklar cnm ....

tesekkurler bebegım sagolasın allah razı olsun

geçmiş olsun hayatım,ellerinden öpüyorum teyzemin
sizede hayırlı yolcuklar canım

sagol canım benım soylerım bebekım valla bende uzun zaman oldu gormeyelı cok yaslı bırde.100e yaklastı masaallah ama hala kendı ısını goruyor namazında hafızası yerınde
merakla torununu ve torununun cocuklarını beklıyor
benıde cok sever baya heveslendı gelecegımızı duyunca gıdıp gorelım dedık bızde

Back
X