Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar kahvaltıdan sonra oturdum kk ne geziniyorum bir türlü kalkamadım yerimden
çok sıcak hava içimden hiç iş yapmak gelmiyo
ama artık kalkmalıyım.akşama kına gecesi var oraya gidecez işlerimi halletmem gerek
ben hala burdayım:bbo:

kızlar kociş geldi yemek yedik rüyanazıda aldı işe götürdü ohh kafayı dinleyecem 3 saat bende rahat rahat banyo yapıp dinlencem........

oh keyfin yerinde canım keşke benim kocişte kızları birkaç saatlığına götürse yanındakaydirigubbakcemile3ne güzel olur valla bende biraz kafa dinlerdimzemuszemus
sende tadını çıkar canım

kızlar kociş geldi yemek yedik rüyanazıda aldı işe götürdü ohh kafayı dinleyecem 3 saat bende rahat rahat banyo yapıp dinlencem........

ne güzel azcık kafanı dinlersin,1 saat bile yetiyo insana
bende kübrayı uyuttum benimde uykum geldi sabah 4-30 dan beri ayaktayım azcık sokulayım kübranın yanına

bilirim canım şu k k öyle bağımlılık yapıyo ki kalkabilene aşk olsun.sabah ben aynı senin gibydim ama bi ara kalkabildim ve işlerimi hallettim.şimdide gözlerim kapanıyo azcık şekerleme yapayım

selamlar kızlar...sabah kayınpederim geldi çanakkaleden birazdan diğer misafirlerde gelicek bugün çok yoruldum temizlik,yemek derken hiç dinlenemedim...birkaç gün giremeyebilirim canlarım...hepinizi öpüyorum...

talyacım begüm küçükken bu hapı diş doktoru 11 yaşına kadar kullansın diye vermişti...ben bir hafta falan kullandım begüm hasta oldu çocuk doktoruna götürdüm doktora sağlık karnesini verdim ve içinden diş doktorunun yazdığı reçete düştü doktor reçeteyi okudu bu hapı kullanıyormusun dedi bana bende bir haftadır veriyorum dedim hemen bıraktır çocuğa bu hapı birdaha da içirme demişti ama nedenini söylememişti canım...çocuk doktorumuz da güvendiğimiz bir doktor olduğu için bir daha vermemiştim hapı.

aynı ilacı cok ince düsünen bir arkadısım cocukları ve kendisi kullanıyordu cocuk yası geldigi halde dislerini dökmedi bir coğunu cektiler artı cocğun ağzında bir sürü cürük dis cıktı ortaya arkadasımında
bencede en güzeli cocğumuzu bol bol kalsiyum vermek

oh keyfin yerinde canım keşke benim kocişte kızları birkaç saatlığına götürse yanındakaydirigubbakcemile3ne güzel olur valla bende biraz kafa dinlerdimzemuszemus
sende tadını çıkar canım

kızlar uyudunuz mu kafa dinledim valla iyi oldu ütüm vardı onları halletim falan iyi geldi bana yarın diyarbakırı gezcez kocişle .....

günaydın güzel meleklerin güzel annelri hadi uyanınnnnnnnn
cıvıl cıvıl kuş sesleriyle dolu bir bursa sabahından hepinize selamlarrrrrrrrrrr

günaydın melek anneleri nasılsınız
bugün temizlik yapcam pazartesi misafirim gelcek bugünden yapayım yarın yapamam pazar ya belki çocuklar gezmek falan isterler
molalarda uğrarım yine hepinizi çok çok öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hatice kolay gelsinnnnnn
bende yorganların yastıkların çarşaflarını söktüm yorganları balkona atttım havalansınlar diyeeee
çarşaflarda yıkanırken kk daki nöbet yerime geldimmmmm

aaa bugün topiğe uğrayan olmamış hafta sonu diye herhalde
neyse ben işlerimin çoğunu hallettim bi soluklanayım dedim soluğu burda aldım
sonra görüşürüz hanımlar byyyyyyyyyy

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...
bugün tek sayfa olmuş hayret,herkes kaytarmış bugün benim gibi lmaz:kübra,sevval kolay gelsin kızkarzemuszemuskızlar küçük yeğenim halasının kopyası bilge hanım bende olduğu için 1-2 gün kolay kolay giremem nete,şimdi yemek yaparken fırsat yaratıp oturdum pc başına,şimdiden herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…