miniğim 11 yıl olucak eylülde evleneliii
bunca zamandan beri ben hiçmi bişey haketmedim bu evdeeee
hiçmi ona emeğim geçmediii
iç çamaşırını anası beyaz bile giydirmezmişşş yıkaması kolay olsun diyeee
bunca yıldır değil renkli iççamaşırı ütüsüz bile giymediii
bunun gibi bir sürü şeyy
ama demekki bu kadar kolayyy
o zaman bende işe gireyim sorgusuz sualsiz ben kazandım diyeee
istediğim gibi harcyayımmm
ki ben evdsede olsam boş durmamm
pul boncuk işler yapıp satarımm 3-5 lira bütçeye katkı derimmm
bundan sonra bir iğne bile dürtersem yardımcı olayım diyeeeee
(((((((((((
canım benım cok cok haklısın ama bak ıste sende kendı agzınla soyluyorsun bız kadınlar herkonuda boyleyız feda edıyoruz kendımızı yapımız bu anaclık boyle bısey ıste
haa yaranabılıyormuyuz belkı hayır ama ıcımız durmaz yıne yaparız
kocalarda bunun cok ıyı farkındalar onun ıcın nazları bızlere gecıyor
sınır anıyla soylemıs ıste takma kafana bebegım
o soyle bu boyle dıye ırdeler takarsan ınan en ıyısı bıle cekılmez bu hayatta ınsanların
durt seker sen yıne durt ıgnenı ama accıkta enısteme durtuver anlar o :))))
ah miniğim buraları görsen yanıyoruz resmen ben regl olduğum için duşta alamıyorum
niye dersen reglken istediğmi kadar yıkanıyım temizlenmiyormuşum gibi geliyo bana:sinifsinif:elimde değil sadece saçımı yıkarım
yani anlıyacağın iyice yandım duşta alamıyorum:1no2:
ay sorma yaa valla bende reglı gunumde cok dusa gırmeyı sevmıyorum ıgrenc otesı bır goruntu kırlılıgı cıkıyor ortaya allahtan 3 gun suruyorda kokmadan halledıyorum ısımı:)))))))))))))))))))))))))))
kolay gelsin mihribancım..
kızlar nasılsınız,ben biraz rahatsızım dün2-3 gündür bende kalan yeğenimi bıraktım evine bugünde kayınvalideme gittim ama erkenden döndüm karnımın ağrısından ,az sonra bi ilaç alıp uzanıcam biraz ..
günlerdir popomun üzerine oturamadım,acısı çıkıyor artık yavaş yavaş büyük kızı babasıyla basket oynamaya gönderdim küçük kızında karnını doyurup uyuttum,yemekte hazır artık büyükler baksınlar başlarının çaresine bende biraz dinleneyim...
herkes iyidir umarım,geçmişe bakamadım kusura bakmayın,hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
canım benım cok cok gecmıs olsun en kısa zamanda ıyılesmen dılegıyle canım
aman bakma gecmıse seker zaten ıcın kararırdı bugun topıgın kara gunuydu valla
allah yasatmasın bırdaha ınsaallah
tele çıkmayınca eşim mesaj göndermişşş
parada pulda hayatta ikimizin beraber yola çıktıkk
beraber devam edeceğiz
diye yazmışşşş
teldede keşke burdaki ifadeler olsaydı o zaman bi tane gaydırıgubbak cemile gönderirdim ama maleseffff
ay ay ay bak demedımmı sana sınır anıyla soylemıs dıye bak gonul almayıda bılıyormus enıste aferın onaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hadı sende affedıver sekercıgım ama bır daha soylememesı ıcın yemın verdır agız alıskanlıgı olmasın
ay bız karu mılletı ne manyagız yaaa bır mesaja yelkenler suya ınıyor suna bakkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
adamlarda bılıyor da huyumuzu ona gore davranıyorlar valla