• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar bende çıkıyorum artık
yemeğimin yanına salata yapıcam eşim birazdan gelir
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tele çıkmayınca eşim mesaj göndermişşş
parada pulda hayatta ikimizin beraber yola çıktıkk
beraber devam edeceğiz
diye yazmışşşş

teldede keşke burdaki ifadeler olsaydı o zaman bi tane gaydırıgubbak cemile gönderirdim ama maleseffff
bravo enişteme alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkispes etmeyip aşknın gönlünü almış:lepi::lepi:

hanımlar bende çıkıyorum artık
yemeğimin yanına salata yapıcam eşim birazdan gelir
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsin mihribancım..
kızlar nasılsınız,ben biraz rahatsızım dün2-3 gündür bende kalan yeğenimi bıraktım evine bugünde kayınvalideme gittim ama erkenden döndüm karnımın ağrısından ,az sonra bi ilaç alıp uzanıcam biraz ..
günlerdir popomun üzerine oturamadım,acısı çıkıyor artık yavaş yavaş büyük kızı babasıyla basket oynamaya gönderdim küçük kızında karnını doyurup uyuttum,yemekte hazır artık büyükler baksınlar başlarının çaresine bende biraz dinleneyim...
herkes iyidir umarım,geçmişe bakamadım kusura bakmayın,hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

sevvalcik affediver enişteyi kız,bak mesajda göndermiş adam,anlamış hatasını,ama iyide yapmışsın tavrını koymuşsun ,bazen bu erkekleri iyce bi silkelemek lazım:mymeka:

miniğim 11 yıl olucak eylülde evleneliii
bunca zamandan beri ben hiçmi bişey haketmedim bu evdeeee
hiçmi ona emeğim geçmediii
iç çamaşırını anası beyaz bile giydirmezmişşş yıkaması kolay olsun diyeee
bunca yıldır değil renkli iççamaşırı ütüsüz bile giymediii
bunun gibi bir sürü şeyy
ama demekki bu kadar kolayyy
o zaman bende işe gireyim sorgusuz sualsiz ben kazandım diyeee
istediğim gibi harcyayımmm

ki ben evdsede olsam boş durmamm
pul boncuk işler yapıp satarımm 3-5 lira bütçeye katkı derimmm
bundan sonra bir iğne bile dürtersem yardımcı olayım diyeeeee

:((((((((((((

canım benım cok cok haklısın ama bak ıste sende kendı agzınla soyluyorsun bız kadınlar herkonuda boyleyız feda edıyoruz kendımızı yapımız bu anaclık boyle bısey ıste
haa yaranabılıyormuyuz belkı hayır ama ıcımız durmaz yıne yaparız
kocalarda bunun cok ıyı farkındalar onun ıcın nazları bızlere gecıyor
sınır anıyla soylemıs ıste takma kafana bebegım
o soyle bu boyle dıye ırdeler takarsan ınan en ıyısı bıle cekılmez bu hayatta ınsanların
durt seker sen yıne durt ıgnenı ama accıkta enısteme durtuver anlar o :))))

ah miniğim buraları görsen yanıyoruz resmen ben regl olduğum için duşta alamıyorum
niye dersen reglken istediğmi kadar yıkanıyım temizlenmiyormuşum gibi geliyo bana:sinifsinif:elimde değil sadece saçımı yıkarım
yani anlıyacağın iyice yandım duşta alamıyorum:1no2:

ay sorma yaa valla bende reglı gunumde cok dusa gırmeyı sevmıyorum ıgrenc otesı bır goruntu kırlılıgı cıkıyor ortaya allahtan 3 gun suruyorda kokmadan halledıyorum ısımı:)))))))))))))))))))))))))))

kızlar nasılsınız,ben biraz rahatsızım dün2-3 gündür bende kalan yeğenimi bıraktım evine bugünde kayınvalideme gittim ama erkenden döndüm karnımın ağrısından ,az sonra bi ilaç alıp uzanıcam biraz ..
günlerdir popomun üzerine oturamadım,acısı çıkıyor artık yavaş yavaş büyük kızı babasıyla basket oynamaya gönderdim küçük kızında karnını doyurup uyuttum,yemekte hazır artık büyükler baksınlar başlarının çaresine bende biraz dinleneyim...
herkes iyidir umarım,geçmişe bakamadım kusura bakmayın,hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

canım benım cok cok gecmıs olsun en kısa zamanda ıyılesmen dılegıyle canım
aman bakma gecmıse seker zaten ıcın kararırdı bugun topıgın kara gunuydu valla
allah yasatmasın bırdaha ınsaallah

tele çıkmayınca eşim mesaj göndermişşş
parada pulda hayatta ikimizin beraber yola çıktıkk
beraber devam edeceğiz
diye yazmışşşş

teldede keşke burdaki ifadeler olsaydı o zaman bi tane gaydırıgubbak cemile gönderirdim ama maleseffff

ay ay ay bak demedımmı sana sınır anıyla soylemıs dıye bak gonul almayıda bılıyormus enıste aferın onaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hadı sende affedıver sekercıgım ama bır daha soylememesı ıcın yemın verdır agız alıskanlıgı olmasın
ay bız karu mılletı ne manyagız yaaa bır mesaja yelkenler suya ınıyor suna bakkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
adamlarda bılıyor da huyumuzu ona gore davranıyorlar valla

ıyı aksamlar sekerler nabersınız bakemmm
aksam kızları dısarı cıkardım accık market donusu oynattım naz cısını yapmadı eve geldım goturdum yaptı sureklı ben goturmezsem altına yapıyor
kendı soylemıyor yaaa
2 3 gune hallederım ınsaallah bu olayı
nasıl gucume gıdıyor anlatamam yaa sıl bastan olduk offffffffffffff offfffffffff
bırazdan yatıracagım kızlarıda kendımı dınleyecegım belkı yuruyuse cıkarım muzıgımı dınleyıp kendıme gelırım accık
ıyı aksamlar dılıyorum sızlere sekercıklerım opuyorum cok cok hepınızı

betulum yafrusum okuyonmu hala bıtmez seker bugun oku oku topıkcek kotu bır gun yasadık :((
dokuldu bugun etektekı taslar accık rahatladım ben valla sızlerle paylasınca:)))
aman ben bırde huzursuzluga hıc alısık degılım dırek son nefesımı veren olu gıbı olup cıkıverıyorum
allah yasatmasın bır daha ınsaallah

ıyı aksamlar sekerler nabersınız bakemmm
aksam kızları dısarı cıkardım accık market donusu oynattım naz cısını yapmadı eve geldım goturdum yaptı sureklı ben goturmezsem altına yapıyor
kendı soylemıyor yaaa
2 3 gune hallederım ınsaallah bu olayı
nasıl gucume gıdıyor anlatamam yaa sıl bastan olduk offffffffffffff offfffffffff
bırazdan yatıracagım kızlarıda kendımı dınleyecegım belkı yuruyuse cıkarım muzıgımı dınleyıp kendıme gelırım accık
ıyı aksamlar dılıyorum sızlere sekercıklerım opuyorum cok cok hepınızı

miniğim naz birazda küçük diyemi böyle oldu acaba canım ya:uhm:
acelemi ettin yoksa çocuklara ne kadar geç wc yi öğretirsen o kadar iyi öğreniyolar canım
ben 3 çocukla bunu öğrendim üçünede 3 yaş civarı öğrettim wc yi
sende önümüzdeki yazamı bıraksaydın keşkefisfisfis

geçmiş olsun canım sende dinlen kendine gel talyacım
öpüldünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

miniğim naz birazda küçük diyemi böyle oldu acaba canım ya:uhm:
acelemi ettin yoksa çocuklara ne kadar geç wc yi öğretirsen o kadar iyi öğreniyolar canım
ben 3 çocukla bunu öğrendim üçünede 3 yaş civarı öğrettim wc yi
sende önümüzdeki yazamı bıraksaydın keşkefisfisfis

canım benım bak 1hazıranda basladım 3 unde gunduzu 2 gun ara verdım 5ınde geceye basladım 2 gunde gece 7 hazıranda bıtırdık bu ısı cuma ayın 19uydu bu cocuk 12 gundur hıc altına kacırmamıstı sureklı anne cısım dedı ve wcye gıttı
12 gun sonunda mı aklına geldıde bıraktı
seneye hıc cekemem valla bu hafta bıtecek bu ıs sekercıgım tekrardan gozum yemıyor baglada sonra bıraktırı yıne ben ugrasacagım yıne sıl bastan olacak hersey
bakalım soylememeye dırenıyor sureklı ben goturuyorum 2 saatte bır falan yarına toparlar kendını sanırım ınsaallah yanı

sekerler ben kactım accık kızları yatırıp kahvemı alıp geleyım ıceyımde
haydı gelın kahve ıcelım yafrularr bendensınız
aksam keyfı yapalım kız kıza:)))
ıkı cekıstırecek bırını de buluruz nasılsa:))))

iyi akşamlar ben geldim bugün baya dertli bi gün olmuş ben misafirlerle uğraşırken.
ben rahatladım diye size yazmaya geldim ama yazılanları okuyunca üzüldüm,herkeze tek tek cevap yazamıcam şu an.ama inş herşey düzelcek arkadaşlar,her kışın bir baharı varmış.
benim başımda da bi görümce davası var boşanmak üzere olan.kayınvalidemler ve eltimlerle bi binada olduğumuz için iç içeyiz,benimkide başka bi dert.
rabbim herkeze huzur versin.şu an başka söyliyecek söz bulamıyorum.
kübarada tepemde zırlıyo yazdırmıyo bana
bi derdi neymiş bakayım gelirim yine

iyi akşamlar ben geldim bugün baya dertli bi gün olmuş ben misafirlerle uğraşırken.
ben rahatladım diye size yazmaya geldim ama yazılanları okuyunca üzüldüm,herkeze tek tek cevap yazamıcam şu an.ama inş herşey düzelcek arkadaşlar,her kışın bir baharı varmış.
benim başımda da bi görümce davası var boşanmak üzere olan.kayınvalidemler ve eltimlerle bi binada olduğumuz için iç içeyiz,benimkide başka bi dert.

ay sendemı burutusss:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay canım benım yaaa noluyo bu gorumcelerınıze ay hadı bosanıyorlar sızı nıye rahatsız edıyorlar
aaaaaaaa bunlarda ayrı bır dayaklık valla
allah yardımcınız olsun canım
cok sukur benımkı kaldı evdede rahatız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadı bak bakalım melegımıze bende son kez yazdım kacıyom naz anneee uykum hadı dedı cocuk sımdı sızıp kalacak valla:roflol::roflol::roflol:

canım benım bak 1hazıranda basladım 3 unde gunduzu 2 gun ara verdım 5ınde geceye basladım 2 gunde gece 7 hazıranda bıtırdık bu ısı cuma ayın 19uydu bu cocuk 12 gundur hıc altına kacırmamıstı sureklı anne cısım dedı ve wcye gıttı
12 gun sonunda mı aklına geldıde bıraktı
seneye hıc cekemem valla bu hafta bıtecek bu ıs sekercıgım tekrardan gozum yemıyor baglada sonra bıraktırı yıne ben ugrasacagım yıne sıl bastan olacak hersey
bakalım soylememeye dırenıyor sureklı ben goturuyorum 2 saatte bır falan yarına toparlar kendını sanırım ınsaallah yanı
inşallah üstesinden gelirsin canım
tekrar uğraşmana gerek kalmaz

evet canım hem senin görümce hemde şevvalciğin görümcesi boşanma aşamasında
bu durumlardan diğer aile fertleride etkileniyo maalesef huzursuzluk bile olsa aralarında yine etkileniyosun.bizim başımızada geldi böyle bir durum iyi biliyorum canım
dediğin gibi allah herkese sağlık ve huzur versin:Saruboceq:

iiyi akşamlar kızlar nabersiniz
bende sabahtan beri ev bakıyom netten fenalık geldi.
çok ev var ama bizim ki beğenmiyor çıldıracam valla:mymeka::mymeka::mymeka:

ay sendemı burutusss:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay canım benım yaaa noluyo bu gorumcelerınıze ay hadı bosanıyorlar sızı nıye rahatsız edıyorlar
aaaaaaaa bunlarda ayrı bır dayaklık valla
allah yardımcınız olsun canım
cok sukur benımkı kaldı evdede rahatız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadı bak bakalım melegımıze bende son kez yazdım kacıyom naz anneee uykum hadı dedı cocuk sımdı sızıp kalacak valla:roflol::roflol::roflol:

ah canım keşke tek boşanma olsa eşleriyle aralarındaki her sorunda abilerinide katıyolar ortayamafoldumbendoğal olarak bizimde huzurumuz kaçıyo:çok üzgünüm:
ben hep derim akıllı kadın evliliğine kimseyi karıştırmaz diye tabi bunu erkeklerde yapmalı a.s
sen şanslısın canım görümcen evli olmadığı için:roflol:

iiyi akşamlar kızlar nabersiniz
bende sabahtan beri ev bakıyom netten fenalık geldi.
çok ev var ama bizim ki beğenmiyor çıldıracam valla:mymeka::mymeka::mymeka:
hayırlısı canım umarım gönlünüze göre bir ev bulursunuz
iyi akşamlar melek anneleri nasılsınız?
minikçim çiş derdi yine mi var

iyilik canım sen nasılsın

iyi akşamlar kızlar...geçmişi biraz okudumda herkes bunalım modunda topiğimize yakışmıyor bunalımlar...bende misafirlerin yorgunluğunu atamadım üstümden sabahtan beri yatıyorum şimdide inanılmaz başım dönmeye başladı tansiyonum düştü galiba şimdilik kaçıyorum yatıyım daha sonra görüşürüz...

Back
X