• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

serdar ortaç içinde gidilir vallaaaaaaaa
gençlik yıllarım geldi aklımaaa
sabaha kadar tarkan ,burak kut,serdar ortaç ve mustafa sandal dinleridimmmmmmmmm
off gençlik offffffff

yok oğluşuma kıyamam ben
benimde gençliğim öle geçti zemuszemuszemuszemus

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla benı ıyı tanımıssın sekercıgım
tek saka kaldırmadıgım konudur ne kotu bır soz soyletırım ne soyleyenle konusur nede paylasırım askımı kımseyle
hıc affetmem yolar oyar her bıseyı yaparım kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:
yıllar once tanıdıgım bırı vardı 2 senedır arkadaslıgımız vardı tarkana soz soyledı hakaret ettı dıye arkadaslıgımı bıtırdım
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
aılemle bıle kac kere kavga ettım posterlerı kalkacak duvardan dıye
kaldırmadıgım ıcın babamdan dayak bıle yemıstım ama olurumde kaldırmam dedım:roflol::roflol::roflol:
hala evımde posterlerı asılıdır hala gazeteden kırtasıyeden cıkap posterlerını alır bırıktırırım
benımkı hayranlık degıl saplantı halıne geldı artık
bıgun tarkan kacırıldı dıye haber duyarsanız kesın benımdır o :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

korkma canım bende sana yardım ve yataklık yaparım merak etme :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

efsunefecimm ayın 12 sinde istanbuldayımmm
ama anadolu yakasında nişan var orada olucammm
sen fethiyedeykende geldim istanbula hayalimi geçekleştirip istiklalde tur attım eminönünde balık yedim
boğaz turu yaptımm
çok güzel bi gündü ama 12 sinde sadece nişana gidicez bi yer göremem sanırımmm

kaçırmışım yani seni
hayalini gerçekleştirmene çok sevindim .
bencede çıkamazsın gibime geliyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sekerler bende kactım accık
kargalar kahvaltısını yapmadan kalktım sımdıde yoruldum accık dınleneyım naz uyanmadan
kıb kolay gelsın herkese muckkkkkkkkk
kıb opuyorum herkeslerı

yok oğluşuma kıyamam ben

korkma canım bende sana yardım ve yataklık yaparım merak etme :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

kaçırmışım yani seni
hayalini gerçekleştirmene çok sevindim .
bencede çıkamazsın gibime geliyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yap bebekım yap sen bana yataklık yap
ama kocısım bısey demıyor seker adam alıstı kumalıga:roflol::roflol::roflol::roflol:
bazen kızdırıyorum once tarkanı tanıdım sen kumasın o ses cıkarmıyorda senın haddınemı dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
allah akıl versın sana dıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama yok tek kelıme ettırmem cok hassasım bu konuda valla kocayı bıle bosarım kotu bır soz etsın kapının onune koyarım:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

kız sen bizi yoldanmı çıkarcan anammm töbe töbe böyle resimmi koyulurrrr
offf offffffffffffff

cıkın anam nolacak tarkanım ıcın yoldan cıksak nolur kısssssss
ona feda olsun sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok oğluşuma kıyamam ben

yap bebekım yap sen bana yataklık yap
ama kocısım bısey demıyor seker adam alıstı kumalıga:roflol::roflol::roflol::roflol:
bazen kızdırıyorum once tarkanı tanıdım sen kumasın o ses cıkarmıyorda senın haddınemı dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
allah akıl versın sana dıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama yok tek kelıme ettırmem cok hassasım bu konuda valla kocayı bıle bosarım kotu bır soz etsın kapının onune koyarım:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

cıkın anam nolacak tarkanım ıcın yoldan cıksak nolur kısssssss
ona feda olsun sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

allahın delüsü seni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben kaçar bankaya gider
hepinizi allaha emanet ediyorum
kendinize iyi bakın belinaycım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)))))

kızlar ben kaçar bankaya gider
hepinizi allaha emanet ediyorum
kendinize iyi bakın belinaycım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)))))
sende kendin iyi bak canım allaha emanet ol kolay gelsin canım görüşmek üzereeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

delisin sen yaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

deliyim hemide gözü kara :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sende kendin iyi bak canım allaha emanet ol kolay gelsin canım görüşmek üzereeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben yine bir bahane uydurur kaçar gelirim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
efsunefem kendine iyi bak görüşmek üzereeee

selam melek anneler sohpet güzelmiş ama kaçırmışım:umursamaz:
herkez gitmiş kimse kalmamamış
kız sıra bekliyor ben kaçtım öptüm hepinizi melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
bugün çok yoğun bir gün geçirdim çok yoruldum
daha işlerimi bitiremedimde sabahtan beri dışardayız
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba canım nasılsın
Neler yaptın bakayım?:uhm::uhm:

pasaport çıkardım canım yurtdışına babamın yanına gidecem kızlarımla birliktezemuszemusçok mutluyum babamı göreceğim için:hooray: 1 ay kadar yokum hem sizleri hemde eşimi burda bırakıyorum maalesef bu yüzden biraz canım sıkılıyo :gitme:
şimdide evi toparlıyorum eşime birkaç günlük yemek yapıcam yol için börek falan hazırlıcam birazdanda pasaportuma almaya gidecem
anlıyacağınız çok yoğunum çokkafamçokkarıştı

hanımlar bu kadar işin içinde birde kızımı okula yazdırmaya gittik
450 lira para istediler özel sınıf diye:jeyyar:sözde devlet okulu:dilcikar:
yarın önce okul işini halledicez 12 gibide biz yola çıkıcaz inşallah

pasaport çıkardım canım yurtdışına babamın yanına gidecem kızlarımla birliktezemuszemusçok mutluyum babamı göreceğim için:hooray: 1 ay kadar yokum hem sizleri hemde eşimi burda bırakıyorum maalesef bu yüzden biraz canım sıkılıyo :gitme:
şimdide evi toparlıyorum eşime birkaç günlük yemek yapıcam yol için börek falan hazırlıcam birazdanda pasaportuma almaya gidecem

iyi yolculuklar canımcım,ne güzel babanla buluşacaksın.yolculuk nereye kısmetse...

kızlar geçmişi okuyamadım öglen işleri bitirdim :lepi:karşı komşum aradı apartman bana hoşgeldine geldi sırnaşık şey valla temziligimi de yapmışım gelin dedim hemen ohh..kaydirigubbakcemile2 pek güzel geçti kuzum saolsun hazır bişeyler aldı bize zaten haber verip hemen geldiler bişey hazırlayamazdım ama çok güzel oldu zamanda güsel geçti şimdi kociş gelcek yemek hazırlıom zemuszemus..siz nasılsınız.......

iyi yolculuklar canım hayırla gitgel:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X