• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ah miniğim kendini bilmez insanlar o kadar çok ki anlatamam
sen anlattın bende anlatayım canım cuma günü eşimin amcasının oğlunun sünnet düğünü vardı.kına gecesi yaptılar misafirlere yemekte verildi.gece saat 12 gibi kına bitti benim küçük kızım kucağımda uyumuş diğer 2 kız gelinliğin içinde gözlerinden uyku damlıyor eşimin halası ve yengemin kızkardeşi ne derse beğenirsin şaka yollu hadi kimse kaçmasın yukarı çıkalım bulaşık yıkıcaz beni ve eltimide çağırıyolar eşimde benim kucağımdan çocuğu alıyo benim karım yıkar ben güvenirim falan diyo
inan sinirden deli oldum yukarı çıktım oturdum ellemiyecektim bulaşığı orda yaşlı kadın oturunca bulaşığın başına bende gittim sadece bulaşıkları verdim ellerine yıkamadım:jeyyar:kaynım ben sabah erken kalkıcam işe gidecem deyince tamam o zaman gidin dediler eve geldiğimizde saat 2 di saat 6 da uyanıp eşime kahvaltı hazırlıcam:oklava:o kadar sinir oldumki evde eşimin başının etini yedim bana ne diyo eşim biliyomusun bir insanlık yaptın söylenip durma diyo ben kimseye böyle bir insanlık yapamam demem
ha bu arada ev sahibinin 2 tane kazık gibi genç kızı var hanımefendiler çekildiler odalarını uyudular sünnet olan oğlan onların değil benim kardeşim yaaa
eşime dedim sen desene sabah erkenden kalkıp işe gidecem kızlar uyudular diye
ayyy yok nbenim eşim kadar yüzü yumuşak insan yok olamaazzzzz:oklava::oklava:

aaaaaaaaaaaaaaa paralayı vereydın ya seker
bak gordunmu erkekler boyle ıste
ne var bır ıyılık yaptın soylenıp durma
adamlara gore ne var
benımkı bana bırakır fıkırlerımı kendım hakkından gelırım kımın ıcabına bakılacaksa ama ıste dıyomya 100une geldı ay oluverecegı tutarda ben laf soktumda bısey oldu dıye adım cıkar
ondan sustum yoksa ben paralarım adamı
valla pes bu mıllete canım yaa en guzelı kımseyle muhatap olmadan yasamak kendı kabugunda
ben sevmem zaten oyle ıclı dıslı gorusme konusmaları kendı akrabalarım bıle cogunun huyunu suyunu sevmem gelıp gıtmem kafam agrımasın dıye
baksana ay herkes toplan manyamıs sen dugune gıdıyorsun egleneyım dıye eve gel sonuc ne
gıttıgıne gıdecegıne pısman edıyorlar ınsanı vallahı

yukarda yazdım canım bende sinirliyim
ah miniğim sen hazır cevapsın yine ben hiç öyle değilim biri bana böyle bir laf ettiğinde o an sus pus oluyorum sonra evde kendi kendimi yiyorum sinirden
keşke biraz daha dilli olsam

ay canım benım accık cevap hakkını kullan sende soyleyene sok lafını gelınce evde sınırlenıp esınede sınırlenmezsın
karsıdakı dusunsun accıkta sok lafınıda
olursun olur bır ıkı dene bak arkası gelıyor canım ınan en ıyısı bu yoksa bu hayat zından oluyor :roflol::roflol:
sekıl a da gordugun uzere:roflol::roflol::roflol::roflol:

yukarda yazdım canım bende sinirliyim
ah miniğim sen hazır cevapsın yine ben hiç öyle değilim biri bana böyle bir laf ettiğinde o an sus pus oluyorum sonra evde kendi kendimi yiyorum sinirden
keşke biraz daha dilli olsam
ahh ahhh bende söyleyemem canım adete sesim boğulur bu huyumdan bazen nefret ediyorumm hakedene hakketiğini vermek lazım aslında değilse olan bize oluyorr:oklava::oklava::oklava::oklava: bide yapabilsemm:kedi: benimkilere yetişemem ama bu konudamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selam kızlarrrr
geçmişi okuyamadımmm
ve bikjaç gün buralarada uğrayamıycammm
kendimi iyi hissetmiyorummmm
psikolojik olarak geröçekten zor bir dönemdeyim dün geceden beriii
görüşene kadar kendinize iyi bakınnnnn

ahh ahhh bende söyleyemem canım adete sesim boğulur bu huyumdan bazen nefret ediyorumm hakedene hakketiğini vermek lazım aslında değilse olan bize oluyorr:oklava::oklava::oklava::oklava: bide yapabilsemm:kedi: benimkilere yetişemem ama bu konudamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

o kadar senedır yanlarındasın kıs ıkı ders alamadınmı sende
ben hayatıma mudahaleye asla musade etmem esım bıle yapamaz ele hıc soyletmem
bence accık ogrenmeye calıs canım yazık kendıne edersın valla su kısacık dunyada
baksana dunden berı omrumden 2 gun gıttı sınırle cevap veremedım dıye.
ogun vereydım cevabını ben rahat ederdım karsıdakı dusunur dururdu:roflol::roflol::roflol:

selam kızlarrrr
geçmişi okuyamadımmm

canım benım hayırdır sana ne oldu bebegım
offf offf allahım yardımcınız olsun ınsaallah
kıb gorusmek uzere seker
kıs kendını kapama eve valla gel topıkde ıcını dokunce daha rahatladım ben bugun
allah razı olsun arkadaslarım sıfa gıbı yetıstıler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırdır ne oluyor bizlere
hepimizin üstünde birşey var.
ahhhhh bende dertliyimde nasıl yazacam bilmiyorum .
taşınma telaşım var .bu arada savaş işten çıktı.
tatil ağzımdan burnumdan geldi.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aaaaaaaaaaaaaaa paralayı vereydın ya seker
bak gordunmu erkekler boyle ıste
ne var bır ıyılık yaptın soylenıp durma
adamlara gore ne var
benımkı bana bırakır fıkırlerımı kendım hakkından gelırım kımın ıcabına bakılacaksa ama ıste dıyomya 100une geldı ay oluverecegı tutarda ben laf soktumda bısey oldu dıye adım cıkar
ondan sustum yoksa ben paralarım adamı
valla pes bu mıllete canım yaa en guzelı kımseyle muhatap olmadan yasamak kendı kabugunda
ben sevmem zaten oyle ıclı dıslı gorusme konusmaları kendı akrabalarım bıle cogunun huyunu suyunu sevmem gelıp gıtmem kafam agrımasın dıye
baksana ay herkes toplan manyamıs sen dugune gıdıyorsun egleneyım dıye eve gel sonuc ne
gıttıgıne gıdecegıne pısman edıyorlar ınsanı vallahı

ay canım benım accık cevap hakkını kullan sende soyleyene sok lafını gelınce evde sınırlenıp esınede sınırlenmezsın
karsıdakı dusunsun accıkta sok lafınıda
olursun olur bır ıkı dene bak arkası gelıyor canım ınan en ıyısı bu yoksa bu hayat zından oluyor :roflol::roflol:
sekıl a da gordugun uzere:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım bizde çok içli dışlı değiliz öyle sık görüşmeyiz
inan sorun bulaşıkda değil benim kızlarım küçük olmasa sabah kocam işe gitmese yine sorun yok yardım ederim ama canım kızım kucağımda uyumuş diğer ikiside herbiri bir tarafta uyudu sabah erkende kalkıp eşime kahvaltı hazırlıcam birde düşün
yani orda kalıp işe yardım edebilecek en son kişi benim
ben insanların bu bencilliğine sinir oluyorum kendi kızlarına kıymıyolar bana ve benim kızlarıma kıyıyolar ne kadar sinir oldum anlatamam:jeyyar::jeyyar:
canım orda aslında şaka yollu bende gidecem kalamam hala derdimde eşim benden önce cevap veriyo ki kucağımdan çocuğu alıp benim karım yapar falan diyo yani orda ben onun sözünün tam tersini desem onu bozmuş olucam daha büyük sorun çıkabilir anlatabildimmi canım
ay öncelikle eşin seni düşünecek canım eşin düşünmezse başkası hiç düşünmez ki:1no2:

hayırdır neyin var kuzum mafoldumbenmafoldumben

canım benım hayırdır sana ne oldu bebegım
offf offf allahım yardımcınız olsun ınsaallah
kıb gorusmek uzere seker
kıs kendını kapama eve valla gel topıkde ıcını dokunce daha rahatladım ben bugun
allah razı olsun arkadaslarım sıfa gıbı yetıstıler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dert bende bir değilkiiiiiii
hangi birini anlatayımmm
şu ameliyat işi gerçekten çok gerdi beniiii
her gece rüyamda ameliyat masasına yatıyorummm
bu birincisiii
ikinci si minik sana daha öncede bahsetmiştimmm
görümcem boşanıyooo onun sorunlarından ben dul kalıcam her haltı gelip eşime kaynıma yansıtıyo onların eli kana bulancakkkk
ve son olarak ben bu adamı sonunda boğucammmmm
evde bir sürü ihtiyacımız var 10 yıldır haliyle evde bir sürü şey eskidiii
bunları bildiği halde dün tutturdu dizüstü pc alcam kendime diyeee
şu ara ne yeri nede zamanıııı
gece açtım ağzımı yumdum gözümüü
gidip aldığın anda bende eve ne lazımd,sa alıp gelicem
ödüycem diye uğraş durrr dedim tabi oda susmadı
yedik birbirimizzzziiii

selam kızlarrrr
geçmişi okuyamadımmm
neyin var canım ya anlaşıldı bugünlerde topiğimizdeki herkesin sinirleri çok bozuk:çok üzgünüm:ama anlat canım rahatlarsın
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay eşinin işten çıktığına üzüldüm canım
umarım en kısa zamanda tekrar işe girer efsuncum
moralini bozma canım zor biliyorum ama herşey yoluna girer inşallah

canım benım ne dıyecegımı bılmıyorum
hayırlısı olacak ınsaallah sekercıgım
sakın ol sabret accık
guzel haberlerını beklıyorum bebegım

canım bizde çok içli dışlı değiliz öyle sık görüşmeyiz
inan sorun bulaşıkda değil benim kızlarım küçük olmasa sabah kocam işe gitmese yine sorun yok yardım ederim ama canım kızım kucağımda uyumuş diğer ikiside herbiri bir tarafta uyudu sabah erkende kalkıp eşime kahvaltı hazırlıcam birde düşün
yani orda kalıp işe yardım edebilecek en son kişi benim
ben insanların bu bencilliğine sinir oluyorum kendi kızlarına kıymıyolar bana ve benim kızlarıma kıyıyolar ne kadar sinir oldum anlatamam:jeyyar::jeyyar:
canım orda aslında şaka yollu bende gidecem kalamam hala derdimde eşim benden önce cevap veriyo ki kucağımdan çocuğu alıp benim karım yapar falan diyo yani orda ben onun sözünün tam tersini desem onu bozmuş olucam daha büyük sorun çıkabilir anlatabildimmi canım
ay öncelikle eşin seni düşünecek canım eşin düşünmezse başkası hiç düşünmez ki:1no2:

canım benım yaa valla haklısın ne dıyım once esının dusunmesı senı kollaması lazım
benımı yapar oyle en azından bana sorar
hatta ben orda bulasık yıkarken geldı yanıma napıyorsun dıye bulasık yıkıyorum dedım senmı ıstedın dedı
eveeet dedım
oyle konularda hep kollar gozetır sagolsun

hangi birini anlatayımmm
bu birincisiii
görümcem boşanıyooo onun sorunlarından ben dul kalıcam her haltı gelip eşime kaynıma yansıtıyo onların eli kana bulancakkkk
yedik birbirimizzzziiii

hastalığını sorun etme canım hayırlısıyla ameliyatını olup iyileşiceksin eminima.s
şu görümce olayına gelince bu sene öyle bir sorun bizde yaşadık canım saçmasapan bir sebepten eşimle eniştesi kavga ettiler görümcecim eğer eşiyle arasındaki meseleye eşimi karıştırmasaydı hiçbir şey olmazdı ama şimdi ikisini düşman etti birbirinekötükedihüso
işin kötüsü görümcem bir hafta sonra buraya taşınıyo daha önce uzaktaydı şimdi nasıl olacak eşimle araları bilmiyorummafoldumben
ah ben bazı kadınları anlamıyorum bende eşimle çok sorun yaşadım ama birçoğundan ailemin haberi bile olmadı .akıllı kadın evliliğine kimseyi karıştırmamalı.eğer boşanacaksada bunu kendi ve eşi halletmeli.aileler işin içine girerse ortaya düşmanlıktan başka bişey çıkmaz.inşallah senin görümcende akıllanır azcık canım

hastalığını sorun etme canım hayırlısıyla ameliyatını olup iyileşiceksin eminima.s
şu görümce olayına gelince bu sene öyle bir sorun bizde yaşadık canım saçmasapan bir sebepten eşimle eniştesi kavga ettiler görümcecim eğer eşiyle arasındaki meseleye eşimi karıştırmasaydı hiçbir şey olmazdı ama şimdi ikisini düşman etti birbirinekötükedihüso
işin kötüsü görümcem bir hafta sonra buraya taşınıyo daha önce uzaktaydı şimdi nasıl olacak eşimle araları bilmiyorummafoldumben
ah ben bazı kadınları anlamıyorum bende eşimle çok sorun yaşadım ama birçoğundan ailemin haberi bile olmadı .akıllı kadın evliliğine kimseyi karıştırmamalı.eğer boşanacaksada bunu kendi ve eşi halletmeli.aileler işin içine girerse ortaya düşmanlıktan başka bişey çıkmaz.inşallah senin görümcende akıllanır azcık canım

görümcemin bu ilk vukuatı değilki bu ayrıldığı üçüncü eşiii
ve aynı binada oturuyoruzz
keşke çoluğumu çocuğumu alıpta ıssız bi adaya düşebilsemmmmm
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

selam canlarımm geçmişi okudum biraz nolmuş size böyle sevvalcik üzülme herşey hallolur canım benim efsunecim çok üzüldüm eşinin işten çıkmasına bizde çok yaşadık o dönemleri rabbim herşeyin hayırlısını versin canım:Saruboceq::Saruboceq:

hangi birini anlatayımmm
bu birincisiii
yedik birbirimizzzziiii

canım benım oncelıkle su amelıyat ısını cok takma stres olma hallolacak allahın ıznıyle
evet gorumcen ıcın gecen gunde demıstm canım bosanacaksa bosansın yanı esınle kardeslerını ne kasıyorkı
allah korusun colugu cocugu var yanı kocanda accık akıllı davransın kardesım bosanıyorsan bosan desın sustursun
offf offf seker senı cok ıyı anlıyorum canım benımkı tam teknolojı manyagı bır adam oldugu ıcın cok sınır oluyordum bende ılk zamanlar ısraf dıye ama adamın merakı bu napayım artık bıraktım.evde 4 pc var gecen sene bana evlılık yıldonumu hedıyesı pc almıs notbook almıs gelmıs dedım ne gerek var sende hedıye begenmıyon dıyor.yahu yazık gunah dıyorum yatırım yapalım.sureklı cocuklara dvd alıyor her bırı 30 40 lıra yaaa cocuklar takıp cıkarırken cızıyor sonra atılıyor bozulup gecen gun telım bozuldu 4 sene once yas gunu hedıyesı almıstı bana esım.yarın bakalım alalım dedı dedım ıstemıyorum ben tamır ettırecegım bunu olmazsa dıger hattımı cıkarır onu kullanırım dedım.oda yetmedı ertesı gun cıktık dısarı tellere bakıyor ben ıstemem dedım sımdı nerden baksam 400 500 verecegız gerek yok dedım tatıl gelıyor kızın okul ısı vs dedım.ozaman ben kendıme alacaktımya dedı gecen sene soylemıstımya dedı eeeeeeeee dedım onu alayım benımkını sana vereyım dedı
ok dedım ay telın yanına bır gıttık baktım bayıldım ama harıka cok begendıysen sana alayım dedı ıcınde kalmasın dedı
fıyata baktım ben sokkkkkkkkkkkkkkkk:1shok::1shok::1shok:1700ytl çüşşşşşşşşşş dedım ıstemem
ben bunu ıstıyorum dedı sen bılırsın dedım ıcınde kalıp uzuleceksen al odeyecek sensın dedım
ay adam aldı telı gırdı okadar para bıyerımıze rahatladık geldık.eskı telı dedıgıde gecen sene almıstı memnun kalmadı ondan degıstı
sımdıde dıyokı eee bunun net baglantısı varda aylık 9 lıralık pakete yazılacam telde nette olacak.ulen evdekıne her ay 49 oduyoruz ıs adamımısında cebınde net lazım desem kırılıp uzulecek sustum yıne
napayım.kendı kazanıyor harcıyor benıde ac acık bır eksıksız bırakmıyor alsın dıyorum bende
bence hıc kendını uzme seker napacaksın
benımkı oluyor teknolojı dıye sen yıne halıne sukret adam bır tane alacam demıs benım evı gorsen uzay ussu gıbı :roflol::roflol::roflol::roflol:
bıgun patlarsak sasma burdan bulamazsa sıparıs verıyo arkadasıma abdden getırtıyo senağlamasenağlama

canım benım ne dıyecegımı bılmıyorum
hayırlısı olacak ınsaallah sekercıgım
sakın ol sabret accık
guzel haberlerını beklıyorum bebegım

canım benım yaa valla haklısın ne dıyım once esının dusunmesı senı kollaması lazım
benımı yapar oyle en azından bana sorar
hatta ben orda bulasık yıkarken geldı yanıma napıyorsun dıye bulasık yıkıyorum dedım senmı ıstedın dedı
eveeet dedım
oyle konularda hep kollar gozetır sagolsun

şanslısın bu konuda canım zaten eniştemiz çok anlıyışlı ve sabırlı biri bunu senin anlattıklarından anladım canıma.s
benimki hele yeni evliyken çok fenaydı isterdiki herkesin evinde bir dakka bile oturmayayım
ev sahibinden önce ben hizmet edeyim isterdi hep kaşıyla gözüyle beni yönlendirmeye çalışırdı sanki ben nerde ne yapacağımı bilmeyecek kadar salağım:jeyyar:
neyseki şimdi o eski huyu kalmadı pek ama yüzü çok yumuşak canım bak orda saat 12 olmuş 6 da işe gidecek demiyorki hala çok yorgunum sabah erken uyanıcam işe gidecem kalamayız falan diye:oklava::oklava:

görümcemin bu ilk vukuatı değilki bu ayrıldığı üçüncü eşiii
ve aynı binada oturuyoruzz
keşke çoluğumu çocuğumu alıpta ıssız bi adaya düşebilsemmmmm
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

anam senınkındede suc var aılesındede ay bırıde demıyomu sanada koca dayandıramadık yeter artık bızımde hayatımızı mahvedıyorsun dıye
aaaaaaaa pes valla kadın 3dene eskıtmıs daha dul kalacam dıye aglıyor kalmasın efendım
kımse ona bosan demıyoya
gel anam gel topıkcek alıp basımızı daga gıdelım dıyorum bagırıp yırtınıp gelelım rahatlarız accık:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şanslısın bu konuda canım zaten eniştemiz çok anlıyışlı ve sabırlı biri bunu senin anlattıklarından anladım canıma.s
benimki hele yeni evliyken çok fenaydı isterdiki herkesin evinde bir dakka bile oturmayayım
ev sahibinden önce ben hizmet edeyim isterdi hep kaşıyla gözüyle beni yönlendirmeye çalışırdı sanki ben nerde ne yapacağımı bilmeyecek kadar salağım:jeyyar:
neyseki şimdi o eski huyu kalmadı pek ama yüzü çok yumuşak canım bak orda saat 12 olmuş 6 da işe gidecek demiyorki hala çok yorgunum sabah erken uyanıcam işe gidecem kalamayız falan diye:oklava::oklava:

yoo benımkıde bana der senın ne yuzun yumusak dıye herkesın ısıne kosuyorsun canına yazık bu gunlerı ararsın ılerde saglıgından olurca dıye
sev yardımcı ol ama abartma der hep
ılk evlendıgımız zamanlardada mesela yemege gıderdık annesıgıle yardım edeyım derdım hemen sen gel otur annemle kardesım halleder derdı halada oyledır
cok sukur benı saglıgımı haklarımı benden once korur gozetır.
kendını kımse ıcın fazla hırpalama dıye sureklı uyarır
senınkının baya yumusakmıs ayol etrafa yuzu allah yardımcın olsun
benımde bana kızlarına kıyamaz herkes kendı yapsın yokmu elı ayagı der yada sen ıstıyorsan yap der hıs atlamaz oyle

kızlar ben kaçıyorum azz
sonra uğrarımmmm
biraz ortalığı toplayıp stres atemmmmm

kolay gelsın canım benım
valla bende hıc yapasım yok bır yemek yaptım sabahtan baska bısey yapmayı dusunmuyorum naz uyudu elıfde dınlenıyor uzandı bende sızlerle accık kafa dagıtayım dıyorum
bana gore degıl bu buhran bunalımlar omrumden omur gıttı ay yuzum kuculdu ıyıce 2 gunde anam
kendıme gelem bır sılkelenemde artık

Back
X