- Konu Sahibi minik kuslarim
- #27.101
ah miniğim kendini bilmez insanlar o kadar çok ki anlatamam
sen anlattın bende anlatayım canım cuma günü eşimin amcasının oğlunun sünnet düğünü vardı.kına gecesi yaptılar misafirlere yemekte verildi.gece saat 12 gibi kına bitti benim küçük kızım kucağımda uyumuş diğer 2 kız gelinliğin içinde gözlerinden uyku damlıyor eşimin halası ve yengemin kızkardeşi ne derse beğenirsin şaka yollu hadi kimse kaçmasın yukarı çıkalım bulaşık yıkıcaz beni ve eltimide çağırıyolar eşimde benim kucağımdan çocuğu alıyo benim karım yıkar ben güvenirim falan diyo
inan sinirden deli oldum yukarı çıktım oturdum ellemiyecektim bulaşığı orda yaşlı kadın oturunca bulaşığın başına bende gittim sadece bulaşıkları verdim ellerine yıkamadım:jeyyar:kaynım ben sabah erken kalkıcam işe gidecem deyince tamam o zaman gidin dediler eve geldiğimizde saat 2 di saat 6 da uyanıp eşime kahvaltı hazırlıcamklava
kadar sinir oldumki evde eşimin başının etini yedim bana ne diyo eşim biliyomusun bir insanlık yaptın söylenip durma diyo ben kimseye böyle bir insanlık yapamam demem
ha bu arada ev sahibinin 2 tane kazık gibi genç kızı var hanımefendiler çekildiler odalarını uyudular sünnet olan oğlan onların değil benim kardeşim yaaa
eşime dedim sen desene sabah erkenden kalkıp işe gidecem kızlar uyudular diye
ayyy yok nbenim eşim kadar yüzü yumuşak insan yok olamaazzzzzklava:
klava:
aaaaaaaaaaaaaaa paralayı vereydın ya seker
bak gordunmu erkekler boyle ıste
ne var bır ıyılık yaptın soylenıp durma
adamlara gore ne var
benımkı bana bırakır fıkırlerımı kendım hakkından gelırım kımın ıcabına bakılacaksa ama ıste dıyomya 100une geldı ay oluverecegı tutarda ben laf soktumda bısey oldu dıye adım cıkar
ondan sustum yoksa ben paralarım adamı
valla pes bu mıllete canım yaa en guzelı kımseyle muhatap olmadan yasamak kendı kabugunda
ben sevmem zaten oyle ıclı dıslı gorusme konusmaları kendı akrabalarım bıle cogunun huyunu suyunu sevmem gelıp gıtmem kafam agrımasın dıye
baksana ay herkes toplan manyamıs sen dugune gıdıyorsun egleneyım dıye eve gel sonuc ne
gıttıgıne gıdecegıne pısman edıyorlar ınsanı vallahı
yukarda yazdım canım bende sinirliyim
ah miniğim sen hazır cevapsın yine ben hiç öyle değilim biri bana böyle bir laf ettiğinde o an sus pus oluyorum sonra evde kendi kendimi yiyorum sinirden
keşke biraz daha dilli olsam
ay canım benım accık cevap hakkını kullan sende soyleyene sok lafını gelınce evde sınırlenıp esınede sınırlenmezsın
karsıdakı dusunsun accıkta sok lafınıda
olursun olur bır ıkı dene bak arkası gelıyor canım ınan en ıyısı bu yoksa bu hayat zından oluyor :roflol::roflol:
sekıl a da gordugun uzere:roflol::roflol::roflol::roflol: