- Konu Sahibi minik kuslarim
- #27.121
3. eşimi canım:1shok:bana alınma ama senin bu görümcende var bir tuhaflık o zaman anne babası yaşamıyomu canım eşini hiç karıştırma bırak büyükler halletsin herşeyigörümcemin bu ilk vukuatı değilki bu ayrıldığı üçüncü eşiii
ve aynı binada oturuyoruzz
keşke çoluğumu çocuğumu alıpta ıssız bi adaya düşebilsemmmmm
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
benim kaynanam kayınbabam yaşamadığı için eşim evin büyüğü olarak direk olayların içinde buluyo kendini yoksa ben asla karıştırmazdım eşimi aile meselelerine:1no2:
canım benım oncelıkle su amelıyat ısını cok takma stres olma hallolacak allahın ıznıyle
evet gorumcen ıcın gecen gunde demıstm canım bosanacaksa bosansın yanı esınle kardeslerını ne kasıyorkı
allah korusun colugu cocugu var yanı kocanda accık akıllı davransın kardesım bosanıyorsan bosan desın sustursun
offf offf seker senı cok ıyı anlıyorum canım benımkı tam teknolojı manyagı bır adam oldugu ıcın cok sınır oluyordum bende ılk zamanlar ısraf dıye ama adamın merakı bu napayım artık bıraktım.evde 4 pc var gecen sene bana evlılık yıldonumu hedıyesı pc almıs notbook almıs gelmıs dedım ne gerek var sende hedıye begenmıyon dıyor.yahu yazık gunah dıyorum yatırım yapalım.sureklı cocuklara dvd alıyor her bırı 30 40 lıra yaaa cocuklar takıp cıkarırken cızıyor sonra atılıyor bozulup gecen gun telım bozuldu 4 sene once yas gunu hedıyesı almıstı bana esım.yarın bakalım alalım dedı dedım ıstemıyorum ben tamır ettırecegım bunu olmazsa dıger hattımı cıkarır onu kullanırım dedım.oda yetmedı ertesı gun cıktık dısarı tellere bakıyor ben ıstemem dedım sımdı nerden baksam 400 500 verecegız gerek yok dedım tatıl gelıyor kızın okul ısı vs dedım.ozaman ben kendıme alacaktımya dedı gecen sene soylemıstımya dedı eeeeeeeee dedım onu alayım benımkını sana vereyım dedı
ok dedım ay telın yanına bır gıttık baktım bayıldım ama harıka cok begendıysen sana alayım dedı ıcınde kalmasın dedı
fıyata baktım ben sokkkkkkkkkkkkkkkk:1shok::1shok::1shok:1700ytl çüşşşşşşşşşş dedım ıstemem
ben bunu ıstıyorum dedı sen bılırsın dedım ıcınde kalıp uzuleceksen al odeyecek sensın dedım
ay adam aldı telı gırdı okadar para bıyerımıze rahatladık geldık.eskı telı dedıgıde gecen sene almıstı memnun kalmadı ondan degıstı
sımdıde dıyokı eee bunun net baglantısı varda aylık 9 lıralık pakete yazılacam telde nette olacak.ulen evdekıne her ay 49 oduyoruz ıs adamımısında cebınde net lazım desem kırılıp uzulecek sustum yıne
napayım.kendı kazanıyor harcıyor benıde ac acık bır eksıksız bırakmıyor alsın dıyorum bende
bence hıc kendını uzme seker napacaksın
benımkı oluyor teknolojı dıye sen yıne halıne sukret adam bır tane alacam demıs benım evı gorsen uzay ussu gıbı :roflol::roflol::roflol::roflol:
bıgun patlarsak sasma burdan bulamazsa sıparıs verıyo arkadasıma abdden getırtıyo senağlamasenağlama
miniğim senin eşinin kusuruda bu sanırım herkesin bir kusuru var kimse dört dörtlük değil işte:1no2:uzay üssü lafınada çok güldüm canım:roflol::roflol::roflol:
bak allah var benim eşimde harcamayı sever cimri değildir ama asla israfada kaçmaz bu kadarını yapmaz yaptırmamda zaten
cebindeki paranın hesabını tutarım nereye verdin ne yaptın diye:roflol