• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

anaaaaa tek dertli benim diye buraya yazıpta canını sıkmayım diyordum siz bendende betersiniz allah insallah hepinizin gönlündekini verir ve bir an önce huzura kavusturur arkadaşlar
burda böyle dertleri değilde güzellikleri paylasırız hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amin canım. Ben tüm geçmişi okuyamadım diğer arkadaşların da dertleri başlarından aşkın sanırım. Rabbim hepsinin de sıkıntısını gidersin, huzura kavuştursun inşaallah. Benimki dert sayılmaz aslında. Sadece çok öfkelendiğim birşeyi paylaşmak istedim. Senin ne derdin var canım? Geçmişte yazdıysan da ben bilmiyorum.

büyütmüyorsun canım insanlarda anlayış kalmamış nedense bir rekabet ve sözüne gecirebilme hırsı sonrada sayğı beklerler önce sen sayğı göster hastamı halimi yok boşver allaha havele et yapacak baska bir sey yok tepki verince biz kötü oluyoruz en güzeli tepkisiz kalıp allaha havale etmek mevlan neylerse güzel eyler

Evet canım gerçekten haklısın. Allaha havale ediyorum zaten. Birşey söylemeye kalksam ben anlayışsız insan olurum...

aynı sayılır biraz anlayıs beklediğimiz benimde bir insan olduğum ve artık yönetme isteklerinden vazgecmeleri onlar herseyi söyleyip bende karsılık verdiğimde eşimin dünyanın sonu gibi davranması
boşver dertler bitmez

aynı sayılır biraz anlayıs beklediğimiz benimde bir insan olduğum ve artık yönetme isteklerinden vazgecmeleri onlar herseyi söyleyip bende karsılık verdiğimde eşimin dünyanın sonu gibi davranması
boşver dertler bitmez

Sen de Allah'a havale et canım. Eşinle konuşabilirsin, ona olsun kendini ifade etmeye çalış ve seni anlamasını sağla. Bu tür sorunlar ancak eş desteğiyle sineye çekilebiliyo. Ben dünkü öfkemi eşimle paylaştım. Bana hak verdi tabi. Benim yanımda yer alması beni hiç değilse biraz sakinleştirdi. Neyse canım benim çıkmam lazım. Kardeşimin pcde işi varmış. Sen de üzme kendini. :teselli: Görüşürüz yine...

Kızlar siz çıkıyosunuz herhalde. Benim de çok vaktim yok zaten ama ben de anlatayım da içimde kalmasın. Ben iltihaplı eklem romatizması hastasıyım. Hamile olduğum için ilaçlarımı kullanamıyorum. Bu yüzden de çok ağrılarım oluyor. Ayaklarım şişiyor. Dışarı zaten hiç çıkamıyorum. Ben mutfakta bi yemek yapsam 5 dk ayakta dursam akşam sürünerek yürüyorum. Basit bir ağrı değil yani. Dün kayınvalidemle ortanca eltim büyük eltime oturmaya gitmişler. Bahçade yaprak toplayıp dolma sararız, dut çırparız diye. Ben de eşime dedim akşam üstü gibi biz de gittik. Ama ben sadece bahçade oturdum. Durumum belli sonuçta. Biraz oturur kalkarız diye düşünmüştüm. Neyse biraz oturduk falan sonra ben kalkmak istediğimi söyledim. Ayaklarım ağrımaya başladı. Eve gelip dinlenmek istiyorum. Kayınvalidem biz de gelelim sizinle dedi. Tamam dedim. Eltime de hazırlanmasını söyledim. Kadına ben öyle dememişim büyük eltimin 3 yaşındaki ikizlerini de ayart senin kızlarınla beraber onları da luna parka getirelim demişim. Ben rahatsızım dedikçe dinlemedi çocukları ayarttı. Kayınvalidem de istemedi. Büyük eltime sen çocukları içeri sok biz gidelim dedi. Neyse biz arabaya bindik. Bu ortanca eltim gelecek diye bekliyoz. Çocukları da alıp gelmiş. Benim ayakta duracak halim yok onları luna parka getirecekmişiz yaa! Böyle emrivaki olur mu yaa! Kayınvalidem de sinirlendi. Ben de tepkimi yaptım valla bişey söylemesem de. Neyse gittik luna parka. Biz oturmuşuz bi masaya gazoz ısmarladı eşim de. Kadın 1 saat sonra falan geldi yanımıza hadi gidiyoruz diyo. Daha bizim gazozlar yeni gelmiş. Kalkacakmışız. Kadına bak ya o otur deyince oturacağım, kalk deyince kalkacağım. Bir de çantasını bile arabada bırakıyo. Parayı eşim ödeyecekmiş. Eşimin üstünde de para yokmuş cüzdanı evde bırakmış. Mecbur gitti aldı çantasını sonra. Anlayacağınız hep onun dediği olsun istiyo. Ben nesiyim onun yaa! O otur diyince oturup kalk deyince kalkıcam! O kadar insan istemiyo ama o istiyo diye lunaparka gidiyoruz. Ya ben hasta bir insanım. Üstelik hamileyim. Belki halim yok. Nasıl yapabiliyo bunu yaaa! Kızlar ben mi büyütüyorum siz de bişiler sööleyin yaa! Zaten yaptıkları bununla da sınırlı değil. Kadının ayağı ağrısa sana acıdım ayağım ağrıdı diyo. Başına ne gelse benden biliyo. Daha neler neler... Offf yaaa! kötükedihüso

canım benım oncelıkle cok gecmıs olsun arkadasım acıl sıfalar dılıyorum
haksızmıyım abartıyormuyum dıye sormussun asla bebegım sonuna kadar haklısın canım benım
valla pes yaaa densızler dolusmus etrafımıza yaaa
bu ne bunlar olmeyecekmı allah korkularımı yoktur nedır anlamıyorum
kımsenın etlısıne sutlusune karısmam hesabı kımseyı kırmayım dedıkce ınsanlar masaallah sureklı etrafını kırar duruma gelmıs
allah havale edıyorum hepsını
keske hayır gıtmıyoruz deyıp kestırıp atsaydın bebegım yaaa
o kım oluyorda karısıyor gel gıt demene yaaa
kendınden bıraz kucuk gorsunler hemen hakımıyet kurmaya calısıyorlar
esınle konus bırdaha yapma canım benımde bır huyum var bana ne derlerse tam tersını yaparım ınatlarına
cok sukur eltı yok bır gorumce var oda evde kaldı tek baska derdım yok cok sukur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
asla tavız verme canım bence esınede soyle durumum malum cekemıyorum kımseyı de esın gıdersede benı eve bırak yorgunum de
su sıcaklarda hamılelık zaten zor gecer bırde eltı gonlumu eglendırecekmıssın
salla gıtsın seker bıraz nemrut olmak lazım su hayatta sanırım
dedıgım dedık bır tıpımdır ben esım bıle once bana sorar hayırım hayırdır kımse donduremez
ketun oluyorum cok yuz vermıyorum etrafımdakılere kırmadan hayır dıyıp gecıyor kararlarımın arkasında duruyorum artık arkamdan konusuyorlarsa bılemem ama ben mutsuz olmuyorum duymuyor uzulmuyorum en azından
cevremde sevdıgım saydıgım ınsanlara sadece bellı bır tavız verır onlara kosarım gerısıne tavızım yoktur kotude olmam uzak durmayı tercıh ederım en fazla
allah yardımcın olsun cok gecmıs olsun canım benım tekrardan

anaaaaa tek dertli benim diye buraya yazıpta canını sıkmayım diyordum siz bendende betersiniz allah insallah hepinizin gönlündekini verir ve bir an önce huzura kavusturur arkadaşlar
burda böyle dertleri değilde güzellikleri paylasırız hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benım olurmu oyle sey tek dertlı sen olurmusun hayatta herkesın var derdı ama bızım derdımız sıkıntımız olmadıgı zamanda bır sıkıntından olsa tabıkı yazıp paylasacaksın
bızım topıgımızın ozellıgı bu zaten sekercıgım
sıkıntılarmızı neselerımızı mutluluk huzunlerımızı paylasıp rahatlamak tavsıyeler almak arkadaslarımızdan
rabbım ınsaallah kımselere dert vermezde paylasmak zorunda kalmayız ınsaallah ama oluncada dınler beraber sayıp soverız seker:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
az once annemle konusuyordum telde.bır komsunun kızı 25 yasında ve1 yasında cocugu varmıs.sureklı basım agrıyor dıyıp duruyormus bebegını dr goturdugunde annesı ısrar etmıs sende bır goster dıye rontgen cektırmıs dr ur butun beynını sarmıs demıs amelıyat olmus kızcagız sımdı felcmıs altından alıyorlarmıs senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nasıl uzuldum tanımam etmem ama bır an dedım kı allah ıslah etsın benı sankı cok buyuk sıkıntım varmıs gıbı 2 gundur sınırım bozuk gezıyorum ınsanlar neler yasıyorlar bunları gorup sukretmıyorumda.senağlamasenağlama

hadı bende kactım sekerler dusumuzu aldık yemegımızı yedık sımdı kızlarımla kurulup tv karsısına cızgı fılm ızleyecegız
canlarımla ılgıleneyım accık elıf dısarı cıkmak ıstıyor ama cıkaramam naz sureklı altına yaparsa sımdı ugrasamam
elıfde keske gıtmeseydık oraya dıyo kardesım unuttu cısını bende dısarı cıkamıyorum dıye uzuldu kızım
onun gonlunu yapayım ılgıleneyım accıkta
herkesı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah sekerler kıb byeeeee

bende öyleyimdir cevremdeki insanların dertleri hastalıkları üzüntüleri beni cok etkiler sanki aynı seyi bende yasıyorum gibi onlarla elimde değil iste
evet halimize sükretmiyoruz ama insanında bir dolma noktası var bazen iyice doluyoruz böyle iste
ama iyiki siz varsınız en azından yazılarınızı okuyunca bile insan ici huzur buluyor opuyorumnanaktan

benimkide 24 saat tuvalette oyun oynamak istiyor ama is yapmaya gelince yok sonra altına yapıcada hem tiksiniyor hemde korkuyor ne oldugunu yeni kavramaya basladı bende sıkmıyorum büyüyüpte altına yapan kimse yok yavas yavas öğrenecek insallah

Kızlar siz çıkıyosunuz herhalde. Benim de çok vaktim yok zaten ama ben de anlatayım da içimde kalmasın. Ben iltihaplı eklem romatizması hastasıyım. Hamile olduğum için ilaçlarımı kullanamıyorum. Bu yüzden de çok ağrılarım oluyor. Ayaklarım şişiyor. Dışarı zaten hiç çıkamıyorum. Ben mutfakta bi yemek yapsam 5 dk ayakta dursam akşam sürünerek yürüyorum. Basit bir ağrı değil yani. Dün kayınvalidemle ortanca eltim büyük eltime oturmaya gitmişler. Bahçade yaprak toplayıp dolma sararız, dut çırparız diye. Ben de eşime dedim akşam üstü gibi biz de gittik. Ama ben sadece bahçade oturdum. Durumum belli sonuçta. Biraz oturur kalkarız diye düşünmüştüm. Neyse biraz oturduk falan sonra ben kalkmak istediğimi söyledim. Ayaklarım ağrımaya başladı. Eve gelip dinlenmek istiyorum. Kayınvalidem biz de gelelim sizinle dedi. Tamam dedim. Eltime de hazırlanmasını söyledim. Kadına ben öyle dememişim büyük eltimin 3 yaşındaki ikizlerini de ayart senin kızlarınla beraber onları da luna parka getirelim demişim. Ben rahatsızım dedikçe dinlemedi çocukları ayarttı. Kayınvalidem de istemedi. Büyük eltime sen çocukları içeri sok biz gidelim dedi. Neyse biz arabaya bindik. Bu ortanca eltim gelecek diye bekliyoz. Çocukları da alıp gelmiş. Benim ayakta duracak halim yok onları luna parka getirecekmişiz yaa! Böyle emrivaki olur mu yaa! Kayınvalidem de sinirlendi. Ben de tepkimi yaptım valla bişey söylemesem de. Neyse gittik luna parka. Biz oturmuşuz bi masaya gazoz ısmarladı eşim de. Kadın 1 saat sonra falan geldi yanımıza hadi gidiyoruz diyo. Daha bizim gazozlar yeni gelmiş. Kalkacakmışız. Kadına bak ya o otur deyince oturacağım, kalk deyince kalkacağım. Bir de çantasını bile arabada bırakıyo. Parayı eşim ödeyecekmiş. Eşimin üstünde de para yokmuş cüzdanı evde bırakmış. Mecbur gitti aldı çantasını sonra. Anlayacağınız hep onun dediği olsun istiyo. Ben nesiyim onun yaa! O otur diyince oturup kalk deyince kalkıcam! O kadar insan istemiyo ama o istiyo diye lunaparka gidiyoruz. Ya ben hasta bir insanım. Üstelik hamileyim. Belki halim yok. Nasıl yapabiliyo bunu yaaa! Kızlar ben mi büyütüyorum siz de bişiler sööleyin yaa! Zaten yaptıkları bununla da sınırlı değil. Kadının ayağı ağrısa sana acıdım ayağım ağrıdı diyo. Başına ne gelse benden biliyo. Daha neler neler... Offf yaaa! kötükedihüso

cnm geçmiş olsun akdeniz ateşi mi var sende.........digerlerini takmaya bazen insanlar çok düşüncesiz oluyolar malesefki..........

sekerler arkadasım aradı az once bende askının sıtesınden baktım ankarada yarın sabah 8de baslayıp 40 saat suren bır su kesıntısı olacakmıs
gulzeynom bebegım duyrulur ankaralılara semt olarak nerdeydın sen kıs
haberın olsun yanı
depom var evde ıcmeyede hazır kullanıyorum ama makıneyı calıstırdım bulasıgı yıkayım 2 gun yer ıcer atarız camasır yıkıyorum sımdıde malum naz boyle devam ederse 2 gunde bende camasır kalmaz anadanuryan dolasır sonra:))))
hadı ben kactım bırde toz alayım accık hepınızı muckkkkk sekerlerrrrrrrrrrrrr
off offffff ıkı rahat yok anam yaaaaaaaaaaa
guya cocuklarla oturup fılm keyfı yapacaktım:((

sekerler arkadasım aradı az once bende askının sıtesınden baktım ankarada yarın sabah 8de baslayıp 40 saat suren bır su kesıntısı olacakmıs
gulzeynom bebegım duyrulur ankaralılara semt olarak nerdeydın sen kıs
haberın olsun yanı
depom var evde ıcmeyede hazır kullanıyorum ama makıneyı calıstırdım bulasıgı yıkayım 2 gun yer ıcer atarız camasır yıkıyorum sımdıde malum naz boyle devam ederse 2 gunde bende camasır kalmaz anadanuryan dolasır sonra:))))
hadı ben kactım bırde toz alayım accık hepınızı muckkkkk sekerlerrrrrrrrrrrrr
off offffff ıkı rahat yok anam yaaaaaaaaaaa
guya cocuklarla oturup fılm keyfı yapacaktım:((

sana kolay gelsin miniğim
benden işlerimi halettim geldim canım sadece tv sehpasının tozunu alıcam onuda sonra yaparım
burda hava çok sıcak iş yaptıkça daralıyorum zaten:gitme:

selam kızlarrr
sıcaktan iş yaparken suyum çıkmış haberim yokkk
kendimi zor attım duşaaa
eşim telefon etti
kızıma duşta gelemiyo dedirttim
zaten sinirimi zıplattı
telde ters bi laf söyleyip iyiceee fıttırmak istemedimmmm
adama bak yaaaa:oklava::oklava:
evde zaten herşey elektronik ayrıca pc zaten varrr ikinciye ne hacetttt
ama almasıda değilde parayı ben kazanıyorum ben harcarım demesi çok zoruma gitti
kızıma sipariş veriyomuş annen gitsin marketten şunları şunları alsın diyeee
marketede gitmiycem onun parasınıda harcamıycamm işteeeeee
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

sana kolay gelsin miniğim
benden işlerimi halettim geldim canım sadece tv sehpasının tozunu alıcam onuda sonra yaparım
burda hava çok sıcak iş yaptıkça daralıyorum zaten:gitme:

sagol canım benım ay valla sıcaktan kafayı dısarı cıkaramıyorum camlar acık perdeler kapalı
ogleden sonra salon odalar muftak yanıyor resmen mayısta bır kapatırım guneslıklerı hıc acmam kısa kadar.yıkamadan yıkamaya sadece cıkarırım onuda aksam yıkarım yaz gunlerınde oglen guneslıgı bır ac dırek ıcerı ısınıyor aman allahım kendı terınde serbest yuzuyon sonra:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
boyle daha serın oluyor
bende su kesıntısı bahanesıyle yaptım valla carsamba gece gelecekmıs persembeye kadar yayarım artık bıyerlerımı:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kızlarrr
kendimi zor attım duşaaa
eşim telefon etti
zaten sinirimi zıplattı
ama almasıda değilde parayı ben kazanıyorum ben harcarım demesi çok zoruma gitti

canım benım hadı bıtmıs ısler dınlen bıraz sekercıgım
canım yaaaa takma cok bebegım napacaksın erkekler densızlıkde sınır tanımıyorlar yaaa
sen sert bır dılle soyledıysen ondan oyle demıstır oyle dusundugunden degıl
tabı hatalı ama napacaksın ay gudecegız artık bunları.
ama tepkını koy tabıkı hıc sesını yukseltmeden agzını acmadan tepkını ver kı sureklı kullanmasın bu lafı.
cokda ustune gıtme canım bosver tatsızlık yıne bızı uzuyor noluyor sankı
cocuklarınada verımlı olamazsın sımdı sakınlesmeye calıs
opuyorum bebegım senı

selam kızlarrr
kendimi zor attım duşaaa
eşim telefon etti
zaten sinirimi zıplattı

boşver şevvalcim eminim eşin bir anlık öfkeyle söylemiştira.skendini üzüp stres yapma
biraz soğuk davranırsan kırıldığını anlar hatasını telafieder eminim
benim eşimde bazen şaka yollu sanamı sorucam benim param falan der bana bende ona para senin ama kullanma hakkı benim derim :roflol:onunda hoşuna gidiyo böyle demem o da bende gülüyoruz:roflol:

canım benım hadı bıtmıs ısler dınlen bıraz sekercıgım
canım yaaaa takma cok bebegım napacaksın erkekler densızlıkde sınır tanımıyorlar yaaa
sen sert bır dılle soyledıysen ondan oyle demıstır oyle dusundugunden degıl
tabı hatalı ama napacaksın ay gudecegız artık bunları.
ama tepkını koy tabıkı hıc sesını yukseltmeden agzını acmadan tepkını ver kı sureklı kullanmasın bu lafı.
cokda ustune gıtme canım bosver tatsızlık yıne bızı uzuyor noluyor sankı
cocuklarınada verımlı olamazsın sımdı sakınlesmeye calıs
opuyorum bebegım senı

miniğim 11 yıl olucak eylülde evleneliii
bunca zamandan beri ben hiçmi bişey haketmedim bu evdeeee
hiçmi ona emeğim geçmediii
iç çamaşırını anası beyaz bile giydirmezmişşş yıkaması kolay olsun diyeee
bunca yıldır değil renkli iççamaşırı ütüsüz bile giymediii
bunun gibi bir sürü şeyy
ama demekki bu kadar kolayyy
o zaman bende işe gireyim sorgusuz sualsiz ben kazandım diyeee
istediğim gibi harcyayımmm

ki ben evdsede olsam boş durmamm
pul boncuk işler yapıp satarımm 3-5 lira bütçeye katkı derimmm
bundan sonra bir iğne bile dürtersem yardımcı olayım diyeeeee

:((((((((((((

sagol canım benım ay valla sıcaktan kafayı dısarı cıkaramıyorum camlar acık perdeler kapalı
ogleden sonra salon odalar muftak yanıyor resmen mayısta bır kapatırım guneslıklerı hıc acmam kısa kadar.yıkamadan yıkamaya sadece cıkarırım onuda aksam yıkarım yaz gunlerınde oglen guneslıgı bır ac dırek ıcerı ısınıyor aman allahım kendı terınde serbest yuzuyon sonra:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
boyle daha serın oluyor
bende su kesıntısı bahanesıyle yaptım valla carsamba gece gelecekmıs persembeye kadar yayarım artık bıyerlerımı:roflol::roflol::roflol::roflol:

ah miniğim buraları görsen yanıyoruz resmen ben regl olduğum için duşta alamıyorum
niye dersen reglken istediğmi kadar yıkanıyım temizlenmiyormuşum gibi geliyo bana:sinifsinif:elimde değil sadece saçımı yıkarım
yani anlıyacağın iyice yandım duşta alamıyorum:1no2:

şevvalcim sen iyice sinirlenmişsin enişteye boşver canım:teselli:
sen böyle yaptıkça kızlarında üzülür canım yazık onlara
hadi artık sakinleş şevvalcim

şevvalcim sen iyice sinirlenmişsin enişteye boşver canım:teselli:
sen böyle yaptıkça kızlarında üzülür canım yazık onlara
hadi artık sakinleş şevvalcim

tele çıkmayınca eşim mesaj göndermişşş
parada pulda hayatta ikimizin beraber yola çıktıkk
beraber devam edeceğiz
diye yazmışşşş

teldede keşke burdaki ifadeler olsaydı o zaman bi tane gaydırıgubbak cemile gönderirdim ama maleseffff

tele çıkmayınca eşim mesaj göndermişşş
parada pulda hayatta ikimizin beraber yola çıktıkk
beraber devam edeceğiz
diye yazmışşşş

teldede keşke burdaki ifadeler olsaydı o zaman bi tane gaydırıgubbak cemile gönderirdim ama maleseffff

iyi bak canım gönlünüde almış ne güzel
tatlıya bağlandığına sevindima.s

Back
X