Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hayırlısı canım umarım gönlünüze göre bir ev bulursunuz

iyilik canım sen nasılsın

iyiyim bende canım
kahve yapıyorum içer misiniz?
:içelim: :içelim:

kahve+a%C5%9Fk%C4%B1.jpg

iyi akşamlar kızlar...geçmişi biraz okudumda herkes bunalım modunda topiğimize yakışmıyor bunalımlar...bende misafirlerin yorgunluğunu atamadım üstümden sabahtan beri yatıyorum şimdide inanılmaz başım dönmeye başladı tansiyonum düştü galiba şimdilik kaçıyorum yatıyım daha sonra görüşürüz...

evet canım bugün topikçe bunalımdaydıkkaydirigubbakcemile3
herkesin sinirleri birilerine bozulmuştu:olmaz:
sen dinlen hadi hamişsin kendine dikkat et canımyerimseniben

canım birkaç gündür çanakkaleden misafirlerim vardı dün gittiler çok yoruldum galiba bugünden beri yatıyorum çok halsizlik vardı şimdide tansiyonum düştü galiba başım döndü biraz yattım ama hala dönüyor...kafamçokkarıştı

canım birkaç gündür çanakkaleden misafirlerim vardı dün gittiler çok yoruldum galiba bugünden beri yatıyorum çok halsizlik vardı şimdide tansiyonum düştü galiba başım döndü biraz yattım ama hala dönüyor...kafamçokkarıştı

sıcakta hamile hamile zor olmuştur senin için
kaçıncı ayındasın Allah bağışlasın

canım ya bu halinle bu sıcakta neden yoruyon o kadar kendini

ne yapıyım canım geldiler yemekti yataktı düğün evine götür getir misafirleri çok yoruldum.sağolsun birde hiç düşünmeden hizmet ettirmeyi de çok seviyorlarkötükedihüso
sıcakta hamile hamile zor olmuştur senin için
kaçıncı ayındasın Allah bağışlasın

evet canım bugün hava çok sıcaktı dışarı çıkmadım ama evim çok sıcak ondan oldum birde galiba.4 buçuk aylık hamileyim canım..:CüvCüv:

belinay kusura bakma ama yuhhhh demek geldi içimden ayıp yani bu halinle yazıkya

kusura bakmam canım bencede öyle ama yapacak birşey yokbenneyaptımkibeni sessiz gördükleri için herşeyi yaptırıyorlar başkası olsa kabul bile etmezdi evine bu halimde birde doktor iş yapmamı yasaklamışken...

ıyi akşamlar kızlar. Ben geldim. Nasılsınız? Umarım herkesin sinirleri yatışmıştır biraz. Benim yatıştı sayılır. Eşim bu gün bana <Benim için hayattaki en önemli şey sensin. Seni kim üzerse tanımam> dedi. Çok mutlu oldum. Güzel bir teselliydi.

kusura bakmam canım bencede öyle ama yapacak birşey yokbenneyaptımkibeni sessiz gördükleri için herşeyi yaptırıyorlar başkası olsa kabul bile etmezdi evine bu halimde birde doktor iş yapmamı yasaklamışken...

Canım yaa keşke çok yormasaydın kendini... Sessiz kaldıkça insanın hep üstüne geliyorlar.

Back
X