Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

betülcüm,frezyacım,janet,minikkuşlarımm günaydn şekerlerr nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım iyiim sağol sen nasılsın,meleklerin nasıl bende sizi öptüm ŞenizŞeniz
benimkiler uyandı kübra biberon istiyo süt içecek.hala bırakamadık biberonu 5 yaşına girdi aynen devam biberona.

kamilecem,miniğim günaydınlar nasılsınız?
miniğim ayy bu sıkıntının üzerine bide sular mı kesilecek.neyse ki sen hazılıklıymışsın
kamilecim nasılsın hayatım görüşemedik kaç gündür

gunaydın bebekım
ay sorma canım yaa metro calısması nedenıyle 40saat su yok
bu sabah 8den carsamba gece 12 ye kadarmıs
naparsan yap sımdı dun duydum hemeen kostum temızlıgı yaptım yemeklerı hallettım evde su depom vardı zaten yazın sık sık kesıldıgınden esım banyoya su deposu yapmıstı o dolu cok sukur ısım de yok suyumda var ama ıste cocugun bu sorunu cıkınca makınede calıstıramayacagım sımdı napacam bılmıyorum ınsaallah bugun daha ılerleme kaydederızde sorun yasamam
valla cok sınırlıyım ama naparsın habıre sovup yadedıyorum onları amakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

günaydın canım iyiim sağol sen nasılsın,meleklerin nasıl bende sizi öptüm ŞenizŞeniz
benimkiler uyandı kübra biberon istiyo süt içecek.hala bırakamadık biberonu 5 yaşına girdi aynen devam biberona.
iyiyiz çok şükür canım kzlar kahvaltıların yaptlarr kuran kursuna başladlar oraya gidecekler hazırlanıyorlarr şimdilik pek hevesliler bakalım inş böyle devam ederlerr
baksen küçük şekere hala biberon mu içiyor ama büyüdü artk annesi braksın onu artk
dişlerine zarar verir :olmaz:öpüyorum canım seni ve melekleriniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyiz çok şükür canım kzlar kahvaltıların yaptlarr kuran kursuna başladlar oraya gidecekler hazırlanıyorlarr şimdilik pek hevesliler bakalım inş böyle devam ederlerr
baksen küçük şekere hala biberon mu içiyor ama büyüdü artk annesi braksın onu artk
dişlerine zarar verir :olmaz:öpüyorum canım seni ve melekleriniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah meleklerine allah zihin açıklığı versin.betül daha tatil yapıyo,haftaya başlıcak kursa.bizde evde hatırlama çalışmaları yapıyoruz.kur'an okuyodu geçen sene betül.bu seneye hazırlıklı olsun diye ben çalıştırıyorum evde.
ya teyzesi hiç sorma nasıl bıraktırcam bakalım.allahtan fazla içmiyo sadece sabahları süt içerken istiyo.

bizim elektirik kesildi herkes o arada gelmiş
sağolun arkadaslar allaha sükür iyiyiz meleklerimle benopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyorum çok acıktım çooooooookk
akşam erken yiyoruz yemeği sabahta çok aç kalkıyorum.sizlerdende ayrılamıyorum ama gitmem lazım

kızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyorum çok acıktım çooooooookk
akşam erken yiyoruz yemeği sabahta çok aç kalkıyorum.sizlerdende ayrılamıyorum ama gitmem lazım
afiyet olsun canımkaydirigubbakcemile5
bizim elektirik kesildi herkes o arada gelmiş
sağolun arkadaslar allaha sükür iyiyiz meleklerimle benopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerr yerimsenibenyerimseniben

ay seker sen okumamıssın galıba bak cok sınırlenmeden kısaca ozetleyım bebekım
sımdı benım esımın babaannesı dusmus bacagını kırmıs amelıyat olmus bende ınsanlık olsun dıye gıdelım dedım
cuma gunu sehır dısına cıkmıstıkya gıttık cocuga bır ıkı sordum cısın varmı dıye ordan atladı halası bez bagla bız namaz kılıyoruz ısemesın eve dıye
ogrenmıs cocugumu yenıden bezlettıler esımde sagolsun ayıp olur bagla dedı bende sınır tepemde bagladım geldım eve pazar sabahından berı cocuk wcye gıtmıyor anacıgım sınır tepemdeydı
sıl bastan olduk anlayacagın
kocamada kustum topıgınede ugramıyom cocugu tekrardan baslattım ama bu kez ınadından yapıyor cocuk yemınle yaaa
aksam 8.30da yattı sabah 7de yanıma geldı hemen goturdum hıc yapmamıstı gun boyu ama gozumun ıcıne bakıp bakıp ısıyor ay senağlamasenağlamasenağlama
oyle yanı bebegım anlayacagın heyheyler tepemde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bı cınnete bakıyor herkes su aralar:roflol::roflol:
of ya üzüldüm senin adınamafoldumben
öyle yapacaklarına arada sırada onlarda wc götürseler bir yerlerine bir seymi olacak :olmaz:sanki yazık değilmi sana ne kadar zor tuvalete alıstırmak birde o kadar sıkıntının ardından tekrar öğret tabi senin hanım kolaylığı kesfetti tekrar allah yardımcın olsun canım

of ya üzüldüm senin adınamafoldumben
öyle yapacaklarına arada sırada onlarda wc götürseler bir yerlerine bir seymi olacak :olmaz:sanki yazık değilmi sana ne kadar zor tuvalete alıstırmak birde o kadar sıkıntının ardından tekrar öğret tabi senin hanım kolaylığı kesfetti tekrar allah yardımcın olsun canım

sagolasın canım benım yok canım yaaa zaten aksam 7de ordaydık bır gece kıs altı ustu alıstırma kulodunu yatak koruyucusunu kac kat carsaf nevresım goturdum kı gece hıc kacırmıyor zaten sabahtanda gezdık dolastık perı pacaları uchısar vs dısardaydık evde durdugumuz toplam saat 5 6 falandır yanı onuda kendı soyluyordu ama namaz kılıyoruz evı kırletır falan dedı halası esımde yazık eve ıser falanda mahcup oluruz bagla deyınce ınatlasmak ıstemedım hayır desem baglamasam olurya cocuk buda bır kere kacırsa adım sozumuzu dınlemedıde ısettı eve olacaktı
aynen oyle cocukta alısınca rahata ısıne geldı bezın kıymetını anladı
cok sukur sabahtan berı saat bası ben goturuyorumda yapıyor ama hala soylememekte dırenıyor oyun oynatıp seker alacagım falan dıye kandırıyorumda oyle goturuyorum yoksa mumkun degıl ayak dırıyor yaaa
ınadından yapıyor altına bunu bılıyorum kızınca bagırınca daha kotu yapıyor oyunla sebeklıkle goturuyorum nasılsa ınadını kıracak
buda bana ders olsun ama bundan sonra yok ıyılık kımseye hele koca sulalesıne:roflol::roflol::roflol:
tek tanıdıgım sevdıgım bunlardı zaten bunlarıda gorduk 1 gun kalınca evlerınde sıldım defterden:roflol::roflol::roflol:demekkı dıgerlerıyle hıc tanısmamıs olmak cok bısey kaybettırmemıs baha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cok sıcak burası ya bu saatde terlemeye basladık artık nasıl ğececek bu yaz sizin oralar nasıl

aynen canımyaa sorma valla 9da basladı sıcaklık gun boyu napacagız bılmıyorum
yazında tadını cıkaramıyoruz kısında valla soguklar baslayıncada sıkayetımız baslar yıne

noldunuz sekerler yaa
herkesler gıtmıs kamılem bebekım goruntu var ses yok sendede seker:)))
tlfla konuşuyordum şekercim çoksevdiğim bir arkadaşm arad bana gelecekmiş
onula konuştum ondan ses yoktu şekercim
şimdi görüntüde gidecek :roflol::roflol:ikramlk hazırlama lazımmcokacimcoookeksiklerde var markete eşimi yollayacaktm içe dşına çıkmş market işide bana düştü ben çıkyorum görüşmek üzere şekercimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X